Omdömen

2.1
Baserat på 44 omdömen och 361 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
21 jan 2024

UNDVIK!

Det finns egentligen inget bra med denna skola - outbildade lärare, hög ljudvolym, inga böcker, dålig pluggmiljö, enformigt..
Framförallt är det ingen personal eller rektor som lyssnar på synpunkter vare sig från enstaka elever eller elevråd..
Elev
17 nov 2023

Omdöme från elevers perspektiv!

Hej två elever i årskurs 9 här, vi skulle absolut INTE rekommendera dig att börja i denna skola. Skolan är en otrygg miljö, då det är drogproblem, vapeninnehav och polis och ambulans som ofta är på finbesök i skolan. Outbildade lärare, stökig arbetsmiljö där det ofta är omöjlig att kunna fokusera, och det är många lärare som inte undervisar efter läroplanen. Maten är oätlig och det är få toaleter som går att använda pga drogproblem på toaletterna. Vandalisering och klotter är ett annat stor problem som skolan har, som också medför med en dyster och stökig arbetsmiljö. Mestadels av eleverna mår också dåligt pga lärare som ofta slänger ifrån sig alla möjliga diagnoser om det går dåligt i skolan så som dyslexi, adhd, hörselskada, ätstörningar mm.

Självklart så finns det några få ljusa sidor med skolan som att vi ofta får sovmorgon och slutar 15 varje dag.

Mvh kunskapsskolans bästa elever!!!
Personal
28 aug 2023

Sveriges sämsta schema

Första dagen med ett bokningssystem för worskhop. I stort sett hela dagen gick åt att boka och hantera dubbelbokningar, krockar och tomma positioner i schemat, skriva in närvaro konstant när elever kommer och går... Ingen tid alls till utbildning eller lärande. Totalt fiasko! Varför inte ha lektioner och närvarosystem som funkar på alla andra skolor i landet????
Elev
29 jul 2023

Skola som ger en grov ångest

Alla barnen snackar skit om varann man blir mobbad och man får jätte mycket ångest. De flesta lärarna snackar om att ta självmord och låter en inte få gå på toa även om man har mens. Många får depression av de och eleverna pratar alltid bakom ens rygg och tycker man är cp skadad om man går till sal 11 (en tyst sal för barn med svårigheter eller nått annat sånt) skolan har gjort så ja nästan aldrig går dit för ja får grov ångest då.
Förälder / Vårdnadshavare
4 jul 2023

Duktiga, engagerade lärare!

Lärarna är fantastiska, lyhörda och skickliga. Det var lite svårt att plugga i öppenplan utrymme, högljud ibland men som sagt, undervisningen var hög kvalité.
Tack!
Elev
7 maj 2023

Låter mobbning vara.

Blir grovt mobbad då lärarna skiter i det. De bryr sig inte om jag har varit hemma i flera månader. Det är hemska lärare som kan skrika på en. För liten skola för alla så ibland får man stå.
Förälder / Vårdnadshavare
22 mar 2023

Sämsta skolan

Börja inte här du kommer att ångra dig!! Maten är jätte jätte äcklig så du kan räkna bort skollunch. Vi har mer moderna språk än engelska och svenska. Ws systemet funkar inte alls eftersom att alla elever är stökiga. Eleverna är jättestökiga och det har varit flera skolslagsmål. Om du börjar i denna skola så kommer du ligga efter i gymnasiet. BÖRJA INTE HÄR!!
Förälder / Vårdnadshavare
15 mar 2023

Bedömning av denna skola

Riktigt dålig skola, många lärare som svär/säger olagliga ord som N ordet ungdomar som inte sköter sig och så bryr sig lärarna inte om Eleverna, det här är oacceptabelt.

Mvh Tidigare Vårdnadshavare i denna skola.

Vill inte glömma att lägga till något (Shoutout bästa lärarna Mattias, Csaba och Trevor)
Föredetta elev
12 jan 2023

en skit skola

kunskapsskolan är en bra skola för att man får aldrig jobba och har raster hälften av dagen jag är mycket missnöjd

Svar från Kunskapsskolan Fruängen

Hej,
Vi känner inte igen det du beskriver. Du är alltid välkommen att kontakta skolans rektor om du vill ge mer specifik återkoppling till oss.
Elev
16 dec 2022

bästa skolan

vi har sett på alla vm-matcher i workshop. jättesnälla lärare.
Elev
7 dec 2022

droghus

den suger. man lär sig ingentng lärarna är rasister och tror att alla elever ska kunna nånting på två dagar medans dom alltid är borta

Svar från Kunskapsskolan Fruängen

Hej,
Vi tolererar självklart inte rasism i någon form på skolan. Prata gärna med din handledare eller skolans rektor och berätta mer specifikt om din upplevelse.
Förälder / Vårdnadshavare
2 dec 2022

Mycket nöjd!

Mina två barn är väldigt nöjda med skolan. De har utvecklat mycket sen de började där och har fått bra kompisar. Lärarna är duktiga och engagerade och nya rektorn har satsat en hel del på arbetsro, en bra arbetsmiljö för alla samt en tryggare skola. Skolan och pedagogiken passar främst för barn som är nyfikna, som gillar att plugga och som vill ta ansvar för sitt lärande och sina mål. Jag hjälper mina barn med varierande skoluppgifter och stödjer dem så gott jag kan men måste säga att jag alltid är imponerad över nivån på lektionerna och hur självständiga och engagerade mina barn har blivit i allt de behöver arbeta med. Det märks att de också trivs med sina lärare, även om det inte har alltid varit perfekt brukar de berätta bra saker om undervisningen och lärarna hemma. Det enda negativa är skolgården, den är väldigt tråkig och barnen klagar ibland på maten som serveras. Hade också varit bra om läroplattformen som används funkade bättre på mobil. Den är inte mobilanpassad, tyvärr.

Svar från Kunskapsskolan Fruängen

Vad härligt att ni trivs hos oss!
Tack för dina synpunkter om skolgården och maten. Vi vill alltid förbättra oss och tar gärna del av dina åsikter, så du får gärna kontakta oss på skolan angående detta. Vad gäller vår skolplattform Kunskapsporten arbetar vi ständigt med att vidareutveckla den, och mobilanpassning är en av de saker vi kommer att fokusera på framöver.
Förälder / Vårdnadshavare
23 nov 2022

Bra skola

Bra skola med duktiga pedagoger!

Svar från Kunskapsskolan Fruängen

Tack för din återkoppling. Vad roligt att höra att du är nöjd med skolan!
Elev
5 nov 2022

För den som kan ta ansvar.

Halloj!

Jag har gått i den här skolan ända sedan årskurs 6, går för nuvarande i årskurs 9. Det finns massor av positiva saker, men en gigantisk mängd negativa saker också. De negativa aspekterna överväger de positiva och jag ska förklara varför.

Ansvar:

Skolan är bra för den person som verkligen kan ta ansvar. Att verkligen ta vara på varenda skoltimme kommer att i sin tur ge ifrån sig goda resultat. Man kan inte sitta och prata med sina vänner hela dagarna. Vill man till hundra procent få så mycket det bara går ur skolsystemets funktion så måste man göra som lärarna säger.

Skolan är svår att anpassa sig efter:

Innan jag började skolan så var jag en av de bättre i min årskurs med fina resultat. Jag bytte skola endast eftersom den förra var stökig. Jag förväntade mig en mycket mer strikt skola med bättre lärare som var engagerade. Jag hade fel. Under mitt första år hade jag ingen aning om vad jag skulle göra eller ta vägen. Man fick en mängd uppgifter, lite information och en planering som man själv skulle bearbeta och rätta sig efter. Om man inte lyssnar i början så kan det bli svårt längre fram. Redovisningar, kommunikationspass och workshop var något som jag inte var van vid. Man får anpassa sig efter det.

I början kändes det som om lärarna var lite trötta på sitt arbete då verkar ha arbetat på samma arbetsplats de senaste 15 åren. De var inte så villiga att stoppa klassen från att prata under lektionerna. De var inte heller villiga att hjälpa min vän när han en gång blev slagen av en annan elev. Det beror på vilken lärare man går till, fast de som har arbetat längst är såklart tröttast.

Arbetsron:

Det här är nog det absolut värsta med skolan. Det är inte skolgården, inte skolmaten och inte heller de trista aktiviteterna. Det går inte att arbeta under workshop, det är 6:or som springer omkring och skriker, det är 9:or som puttas och bråkar och det är lärare som för det mesta bara går förbi. De flesta lärare vill para ha sin paycheck och därefter åka hem, att stoppa bråk och skrik är inte en prioritet. Vad som i stället händer är att man tar hem sitt skolarbete.

Hur eleverna utnyttjar det usla schemat:

Anledningen till att de flesta elever vänder sig till Kunskapsskolan är på grund av schemat man får. För att spara på lärare och pengar så har man såklart satt dit workshop timmar. Eleverna lär sig att i stället för att arbeta under dessa perioder att antingen sitta i cafeterian hela dagen eller att bråka i lokalerna och på arbetsplatsen. Det märks hur eleverna har en brist på sin utbildning. Det är inte eftersom de har låg intelligens eller att skolan saknar en del huvudpelare, utan eftersom de struntar i att arbeta. Jag har blivit trakasserad ett fåtal gånger av dessa vandrande huvudlösa zombier, fast har alltid tyckt synd om dem när man hör hur handledaren berättar om alla röda markeringar eleven har i slutet av skoldagen.

Symbol för status hos vårdnadshavarna:

Jag har även märkt hur de flesta elever med välutbildade föräldrar vänder sig till det privata företaget Kunskapsskolan i hopp om att deras kollegor ska bli lite avundsjuka. Deras barn får det svårt med skolan, fast föräldrarna vill inte att eleven ska påverka deras status genom att sluta. Det är inget negativt med det, utan en liten rolig sak jag skulle vilja tillägga.

Sammanfattning:

Skolan är bra för den individ som är engagerad, villig att lära sig och är ansvarsfull.

Skolan är som en nedåtgående spiral: Inga nya lärare, stökiga elever. De trötta lärarna blir segare efter varje år, eleverna tror att lärarna är elaka. Nya engagerade elever börjar på skolan och får stå ut med arbetsron och de trötta lärarna.

Svar från Kunskapsskolan Fruängen

Hej,
Tack för din återkoppling. Vi förstår att du har både positiva och mindre bra upplevelser av skolan och vi arbetar alltid för att utvecklas och bli bättre.
Kunskapsskolan arbetar för att alla våra elever ska lära sig ta ansvar under sin tid på skolan men det är ingenting som man som elev behöver kunna innan man börjar hos oss. Eftersom vår pedagogik är personligt utformad får alla elever både det stöd och de utmaningar just de behöver. Tidigare elever berättar ofta att de har mycket nytta av att ha fått träna på att sätta mål och planera sina studier och att de upplever att de har fått mycket stöd av sin handledare.
Arbetsron på skolan är jätteviktig, och vi arbetar hela tiden för att den ska vara bra. Självklart accepterar vi inte våld eller trakasserier i någon form.
Prata gärna med din handledare eller skolans rektor och berätta mer om dina upplevelser, så kan vi försöka hitta en lösning så att du kan trivas bättre.
Elev
19 okt 2022

Definitionen av en dålig skola

Jag har gått i skolan i 3 år och märkte hur dålig skolan var efter att ha gått på skolan i ungefär 6 månader.
Lärarna är outbildade och många har ingen aning om vad de snackar om. Det finns vissa bra lärare som Alexander men alla andra är bara helt dumma i huvudet. Min mattelärare är trevlig och sådant men är förskräckligt dålig på sitt jobb, ingen i klassen fattar någonting när hon förklarar eftersom hon inte förklarar varför saker händer utan bara hur man räknar ut det.

Din basgrupp spelar inte alls någon roll vilken du går i då du bara ser människorna där på morgonen och på eftermiddagen.

Maten är så dålig att man nästan inte kan tro det. Det är som att varje portion kostar ungefär 50 öre. Potatisen har alltid svarta klumpar i sig och kyckling är rå eller torr som snus. Samtidigt så har många av mina kompisar samt jag upplevt att man får ont i magen efter man ätit i maten som serveras. Många jag känner äter inget alls för att det är så äckligt.

Ventilationen i skolan är kass då det kan vara jättekallt i vissa rum och kokhett i andra. Samtidigt så släpps det ut något fett som gör så att hela skolan luktar bajs vilket gör det väldigt svårt att koncentrera.

Schemat är väldigt dåligt planerat då om man har lektionerna i slutet av veckan så kommer man inte ha någon aning om vad man ska göra förrns sista dagen i veckan då det är då man ska vara klar med uppgifterna.
Det finns också vissa dagar för många elever där man endast har en eller två lektioner och för mig så är det onsdagar. På onsdagar så har jag idrott kl 8 och sedan matte kl 9 45 till 10 20. Sedan har jag ingenting på hela dagen. Hur kan man ha 5 timmar utan en enda lektion.

En annan konstig grej är att vi har mer moderna språk än svenska och engelska. Då vi ska tydligen göra upp för det i workshop. Detta fungerar väldigt dåligt då man sällan lär sig något när man är själv i ws.

Allting som händer på skolan verkar som något som görs för att de ska kunna ta ut mer pengar. Allt är verkligen gjort så billigt som möjligt. Stolarna är obekväma och ger inget stöd till ryggen, maten är hemsk, ventilationen är kass, nästan inga lektioner i veckan osv.

Börja aldrig på denna skola.
Elev
18 okt 2022

Ganska bra

Bra upplägg, hyfsat trevliga lärare som hjälper en när man behöver. Okej skolmat och det finns typ alltid något att äta. Lite trista lokaler men bra med nya bord och stolar.

Svar från Kunskapsskolan Fruängen

Tack för din feedback, vad bra att du trivs med vårt arbetssätt. Om du har mer specifik återkoppling får du jättegärna ta upp det med din handledare eller skolans rektor.
Elev
3 okt 2022

vidrig skola

gå aldrig i den här skola

Svar från Kunskapsskolan Fruängen

Hej,

Vad tråkigt att du känner så. Prata gärna med din handledare eller skolans rektor och berätta mer specifikt om vad som gör att du inte trivs, så kan vi hjälpas åt att hitta en lösning.
Personal
2 okt 2022

Luftslott

Jag kan bara instämma i vad föregående omdömen tar upp. Kunskapsskolans "koncept" håller inte någonstans den kvalité som man kan förvänta sig av en svensk skola. Lärarna är ofta outbildade. Nyckeltal som är mer heliga än tio Guds bud gör gällande att man inte kan ha särskilt många lärare. Här kan man se de gigantiska skillnaderna bara i antal elever/lärare: https://siris.skolverket.se/reports/rwservlet?cmdkey=common&geo=1&report=gr_personal&p_sub=1&p_flik=X&p_ar=2021&p_lankod=01&p_kommunkod=0180&p_skolkod=63954028&p_hmantyp=05&p_hmankod=5565661815

Workshop handlar om att spara pengar på lärartjänster och inte att det skulle vara bättre pedagogiskt för eleverna på något sätt. Exempelvis behöver elever i en del ämnen jobba med ett ämne själva under veckan för att sent på fredagen få en lektion med en genomgång av det man ska kunna för att genomföra uppgifterna...

Ämnestid är ersatt med flummiga ph-samtal där man ska "bonda" med eleverna och "kolla av deras veckomål". Hade man haft lektioner och lärare närvarande hade man kunnat ha koll på vad eleverna lär sig, samtidigt som de lär sig!

Nej, aldrig mer Kunskapsskolan som arbetsgivare när det finns riktiga skolor!

Svar från Kunskapsskolan Fruängen

Hej,
Vad tråkigt att du inte trivdes som medarbetare hos oss. Kunskapsskolan arbetar efter en pedagogisk modell som vilar på vetenskap och beprövad erfarenhet. UNESCO:s senaste rapport av världens främsta forskare betonar t.ex. vikten av en personligt utformad undervisning. Vårt upplägg med olika typer av lektioner; kommunikationspass, föreläsningar och workshops, syftar till att kunna erbjuda en varierad och differentierad undervisning anpassad efter varje elevs behov, förutsättningar och individuella mål. Det personliga handledningssamtalet handlar om att sätta mål, planera och följa upp elevernas arbete. Sedan leder handledningssamtalet ofta till starka relationer mellan lärare och elever, vilket även det gynnar elevernas lärande och utveckling. Våra elever lyfter ofta fram handledningssamtalet som en av de bästa sakerna med Kunskapsskolan. Det låter som att du nu har hittat en arbetsplats som passar dig bättre och vi önskar dig lycka till med din fortsatta karriär.
Elev
28 sep 2022

Dörren till helvetet

Jag ska berätta kortfattat.

Dåliga lokaler, alltid stökigt, skrik, bråk, och ingen arbetsro.

Maten är sämst, började min diet för lite mer än ett år sedan och har hängt i centrum stora delar av luncherna.

Man gör sitt egna schema där man själv lägger in raster, när man väl tar sina välförkänta raster blir man tillsagd för nu får man inte ha raster längre, lärarnas svar: "Det är så kort dag så ni ska inte ha raster, ni kan ta rast under lunchen" menar de då den 45 minuter långa pausen där det är tänkt att man ska äta, inte ha rast. För oss elever med dåligt fokus och som behöver sträcka på oss är det bara att acceptera.

Jag har blivit anklagad för att ha dyslexi för att jag tycker stavning är svårt (wtf) och tydligen har jag ADHD också enligt lärarna.

Lektionerna är för korta, 40 minuter två gånger i veckan. Engelska och Svenska har man bara 1 gång i veckan och enligt mig är det för lite. Medans ämnen som spanska är prioriterade.

Vill du ha ett praktiskt ämne är detta ingen skola för dig, 9:orna förra året hade 3 lektioner syslöjd under hela året och det skulle bli deras slutbetyg, på grund av sjuka eller lediga lärare. Hemkunskap och bild, fem lektioner per år.

De har "alltid minst en lärare i workshop" men det har fan inte gått en ända vecka utan att man kommer till ws och ingen är där.

Båsen där man kunde sitta 2 och 2 och jobba togs bort så nu får man bara sitta en, kolektiv bestrafning (YAY).

Skolgården är katastrof, en basketkorg, ett trasigt pingisbord och en kingplan. Den ända lekplatsen som låg i närheten revs. Antar att man inte behöver en bra skolgård då man aldrig får ta rast???.

Lärarna lägger sig i vilka du hänger mer, om de anser att du inte ska vara med din kompis kommer de maila hem om de ser dig med den personen, då blir också tvingad att vara med folk utan vänner.

Vissa lärare är bra, min kung Markus t.ex. Men han har inte alla elever så alla andra får stå ut med de andra. Vissa lärare har knappt en utbildning och vet inte va fan de snackar om.

och kolla hur alla får samma skitiga svar "Vi är ledsna att du känner såhär, prata med din handledare. Vi känner inte igen oss i vad du säger" va mer oprofesonell. Jag kommer nog också få något skit svar.

Annars är det en okej skola för de som kan ta eget ansvar.

Svar från Kunskapsskolan Fruängen

Hej,
Vi tycker självklart att det är jättetråkigt att du upplever din skola på det här sättet och anledningen till att vi ofta svarar att vi inte känner igen den bild som beskrivs av skolan är för att vi inte gör det. Vi gör inte det i alla delar av din beskrivning heller.
Vi tar så klart alla kommentarer och uppfattningar kring skolan på allra största allvar, vi vill att våra elever ska trivas, må bra och lära sig allt de behöver för sina vidare studier. Det är därför vi rekommenderar att man ska prata med sin handledare eller sin skolas rektor, det är det enda sättet för oss att kunna förändras och utvecklas. Vi vet inte detaljerna kring den situation du beskriver och kan därför inte heller göra de åtgärder som behövs för att du ska trivas bättre i skolan. För att vi ska kunna hitta en lösning på situationen så behöver du eller dina vårdnadshavare ta kontakt med ansvariga medarbetare på skolan. Vi hoppas verkligen att du gör det och att ni hittar en lösning!
Annat
2 jun 2022

Knasigt

Överlag om du tar ansvar så är skolan faktiskt inte så hemsk. Men nu var det så att jag sitter här en vecka innan sommarlovet och tänkte att jag skulle vilja jobba lite under sommarlovet för att komma i förväg. Då fick jag reda på att kunskapssporten (stället vi får allt vårt material från) är nedstängd under sommarlovet. Det betyder att dom sätter en gräns på hur mycket jag får lära mig. De prioriterar även niorna när det kommer till redovisning av uppgifter. Jag sitter här och väntar men de hoppade över typ 8 andra för att kunna få en nia att redovisa. Jag menar sure de har nationella prov men om de ska redovisa kan de lika gärna sitta och plågas som oss. Skolmaten är även skit. Fisken de tillagar smakar som Donald Trumps apelsinhuvud. Så enligt mig så skulle jag inte rekommendera denna skola men you do you.
Elev
18 maj 2022

dåliga skola

hatar skolan sämsta rektorn och kuratorn. handeldarna är ok älska min.
hatar allt anat i skolan

Svar från Kunskapsskolan Fruängen

Hej,
Vad tråkigt att höra att du känner så. Prata gärna med din handledare och berätta mer specifikt om din upplevelse, så kan vi gemensamt försöka hitta en lösning så att du kan trivas bättre i skolan.
Elev
17 maj 2022

Världens sämsta äckel skola.

Har inte ens varit i skolan i 1 år men herregud vad folk ändrar sig, en kurator som ger skit dåliga tips och en rektor som inte bryr sig om elevernas mående eller åsikter, Dom ända trevliga i skolan är mat personalen och resen av dom är otrevliga, Dom bryr sig mest om elevernas telefoner än eleverna och om du går in med en tom dricka kommer dom ta den, Dom tar allt och om du smugglar in en dricka kommer dom hälla ut den framför er på golvet och sen bli tvingad att städa upp. Spring från den här skolan ingen skulle vilja börja här frivilligt, Om du har problem med ett ämne kommer du få säkert en fast workshop i det ämnet ist för att hjälpa dig och prata med leven så ger dom bara en fast workshop där man ändå inte gör något för att man inte fattar. Maten suger och man kan tro att det är sopor, Folk går till centrum varje rast och köper godis ist för att äta skolmaten, folk svälter sig själva här. och om du gillar hemkunskap och slöjd o bild så börja nt här för att du har 5 lektioner hemkunskap varannan termin samma med bild och slöjd så nej tack, Otrevliga elever och rektorn favoriserar elever och kuratorn har seriöst ingen utbilding och är bara allmänt jobbig, spanskan suger då man inte fattar något

Svar från Kunskapsskolan Fruängen

Hej,
Vad tråkigt att du har en negativ upplevelse av skolan. Vi känner inte igen oss i det du beskriver. Ta gärna kontakt med din handledare eller skolans rektor och berätta mer specifikt om problemen du upplever. Din handledare kan också stötta dig om du har problem med skolarbetet.
Förälder / Vårdnadshavare
26 mar 2022

Jätte dålig skola,

Jätte dålig skola rekommenderar absolut inte!
Elev
2 feb 2022

Ganska bra

Jag tycker skolan är bra för den som gillar att ta ansvar och de som är ambitiösa. Skolmaten kan förbättras.

Svar från Kunskapsskolan Fruängen

Hej,
Tack för din återkoppling! Vi arbetar för att våra elever ska lära sig ta ansvar under sin tid på skolan, och tidigare elever säger ofta att de har mycket nytta av att ha fått jobba med att sätta mål och planera sina studier. Vi vill alltid förbättra och utveckla vår skola, och vi tar till oss din feedback om skolmaten.
Förälder / Vårdnadshavare
17 nov 2021

Hemskt undermålig

Hemsk kaos skola
Merparten av lärarn är outbildade, slapphet, oorganiserat, lärarna frånvarande och oengagerade, saknar pedagogisk utbildning.
Följer inte den utbildningsstruktur som är grinden för skolformen.
Elev
17 sep 2021

Hemsk

På alla välkomsmöten trodde man att det skulle bli bra men märkte efter typ en vecka att allt var fejk. Extremt dålig gemenskap eftersom att man inte har någonting med sin klass (basgrupp)
Elev
15 apr 2021

Cheetodust

Oj...vart ska jag börja?

Jo denna skola är fANTaSTISK
.
.
.
Om man vill **** *** ***** innan man får chansen att lagligen dricka (:

Men jag är ganska säker på att 60% av skolan dricker innan de har fyllt 18 (:


Denna skola har lärt mig massor av manipulation till att få lärarna att höja dina redan döende betyg och hitta människor som har gått igenom MINST tre år av trauma!!
*ler intensivt med tummen upp*

Jag kan säga att få smisk p.g.a att jobba med DUOLINGO (min extrahjälp på spanska eftersom lärarna här snackar snabbare än hur elevernas vilja att dör ökar) och sedan säger att denna skola har snälla och välutbildade lärare =D


Det värsta är att när jag försöker få hjälp med min mentala hälsa hos skolkuratorn sitter hon där och säger att det tar ett helt år för mig att passa in i skolan...SKA JAG TA DET SOM EN KOMPLIMANG?!?

Det närmar sig skolans slut och det ända jag har lärt mig är Ctrl+U vid formulär prov och Ctrl+Shift+S i google docs!! FANTASTISKT!!

Slutligen ville jag säga att du gärna kan komma till skolan om du vill uppleva helvete live!!

Ha en trevlig dag!!
Elev
15 apr 2021

jag <3 vatten

jag har inte gått på den här skolan lika länge som de andra som skrivit sina recensioner, men i det här fallet tycker jag inte att det är särskilt viktigt

iallafall!!

när det gäller maten så startade jag min vatten-diet här, och den kan jag starkt rekommendera om du av någon outgrundlig anledning vill börja här- och om du inte känner för det kan ni alltid bli pank i centrum <3

undervisningen är alldeles fruktansvärd och om du har problem med något ämne så kommer dem inte tveka att sätta in dig på t.ex. extra engelska, istället för att faktiskt prata med dig och försöka att lista ut vad problemet är
chansen är också att den extra lektion du går på inte ens kommer hjälpa dig med att bli bättre på ämnet

ungefär 80% av lärarna vet inte ens vad de snackar om när de lär ut sina ämnen, och jag har varit lockad att rätta dem på de saker som de säger flera gånger

förutom det har lärarna också kommunikationsproblem men jag ska inte ens börja snacka om det

de flesta lärare är dock hyggliga

jag tänker nu avsluta min recension av denna "underbara" skola <3

ha en trevlig dag!!
Elev
15 apr 2021

Önskar på att byta

Jo men hejsan,

Har gått här en kortare tid men från min erfarenhet kan jag säga att jag förlorat alla min hjärnceller.

Maten kan inte bli värre ( tack Kleins kitchen <3 ). Oftast brukar jag bara ta något att dricka eftersom det blir fiskpinnar så ofta. Eller så blir det något i still med asiatisk lax med någon sås. Kan fortsätta prata om dåliga saker om maten men jag tror ni fattar från vad det jag skrivit.

Skolgården är inte bra alls det finns bara några bänkar ett pingis bord och en basketkorg. Inuti skolan finns det en "cafeteria" där det finns några bord och ett ställe där dom säljer saker. Dock så är det nästan aldrig öppet utan då måste man ha tur om man vill ha något att äta eftersom man är hungrig efter att inte ätit.

Skolsystemet är trash om jag ska vara ärlig. Dom låter eleverna SJÄLVA ta hand om större delen av sitt arbete. Vilket menar: 50% av eleverna ligger efter med massor av stress och jobbar aldrig. Btw så är lärarna inte heller dom bästa men dom funkar. Min engelska lärare är trevlig men jag har inte lärt mig nästan någonting i engelska.

Ett enkelt sätt att fixa hur eleverna skulle kunna arbeta är att låta lärarna hjälpa till mer och hålla mer koll på vad eleverna gör. Meeeeen dom är upptagna 80% av tiden, så då måste man fråga om hjälp i ws och det kan ta mellan 0 mins till 4 veckor. Fast då har jag inte ens nämnt att REDOVISA, då måste man skriva upp sig för att göra fast oftast är det fullt eller så finns det inte en lapp där man skriver upp sig.

Dock så har jag fortfarande kvar min motivation från min förra skola så jag ligger ganska bra till. Men även om jag ligger bra till så händer det INGENTING om jag inte gör något i två dagar eller mer. Jag ligger fortfarande bra till. Så skolan själv förväntar inte sig att eleverna ska jobba.

Det finns massor av fler exempel men det tror jag räcker för nu. Bye bye!
Föredetta elev
3 dec 2020

inte rekommenderat

välj en annan skola. värsta året i mitt liv
Visar 30 av totalt 44 omdömen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen