Omdömen

2.4
Baserat på 24 omdömen och 207 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
27 jan 2024

Väldigt bra skola!

Mycket bra skola! Mina två barn trivs väldigt bra med både lärare, kompisar och framförallt upplägget på studierna som Kunskapsskolan har. De får en överblick hur det går hela tiden och också vad de behöver ta ansvar för att träna mer på. Det enda som skulle vara bra är lite mer inspirerande utomhusmiljö, i övrigt bara mina allra bästa rekommendationer!
Elev
30 aug 2023

Dålig

Skulle få matteböcker får räkneblock vi borde ha mer böcker.
Annat
21 aug 2023

Sugig

Den här skolan är sugig
Elev
12 jul 2023

Börja här om du inte är studiemotiverad.

Hej,

jag vill skriva detta så inte fler gör samma misstag som mig att börja här. Jag kommer troligtvis sluta..

För det första sååå väldigt lite studie tid... Man börjar dagen med en BG samling som jag tycker är bortkastad 30-35 minuter sedan 5-15 BG slutet av dagen. Många elever kommer inte. Inget vettigt görs.

Sedan har jag som slutat 7:an halv läsår, varannan dag slöjd och typ 50 procent av lektionerna blev WS istället. Typ 5 st slöjd lektioner på hela 7:an :CC

Samma med musik, hkk, bild

Sedan 2 40 minuters idrottslektioner per vecka..

Jätte mycket WS där man bara snackar med kompisar, ingen hjälp och bara bortkastad med läsår, lär sig inget skit.

Typ aldrig bra lärare på lektionen som aldrig e.

Sen, kan inte komma på någon som är studiemotiverad på skolan även har skolan väldigt mycket glädje betyg alltså ger eleverna väldigt höga betyg fast de inte gör något.

För övrigt finns inga material, block, penna, dålig kvalite på mat. Medans lärarna åker runt med lyxbil och får annan mat än vi elever.

Allting på dator, får ont i huvudet. Kan inte konsentrera mig för alla pratar.
Föredetta elev
1 jun 2023

Dåligt

Tog inte hand om elever och sa att de kunde hantera elever som behöver en speciell hjälp vilket de verkligen inte kunde
Elev
17 maj 2023

Dålig.

Den är inte jätte bra, lärarna är dåliga och skriker på en för ingen anledning och anklagar en för saker man ej gjort bara för någon annan sa det till dom även eleverna är skolkare alla har typ F varning och man blir kallad för saker.
Elev
20 apr 2023

Dålig skola (enligt mig

Tycker inte om den skolan, skulle undvika om jag var er!
Elev
24 mar 2023

Sök inte till någon Kunskapsskola

Hatar verkligen den här skolan jag tycker inte man borde söka till den här skolan.
Elev
24 mar 2023

Skit skola

Jag önskar att jag inte började på den här skolan
Elev
24 mar 2023

Ingen bra skola

Om du går i denna skola byt och om du täncker hå här så byt inte
Elev
24 mar 2023

Piss skola

Sök aldrig till den här piss skolan riktigt dålig skola.
Elev
24 mar 2023

dvdffttt gb

ingen bra skola dåliga lärare
Elev
24 mar 2023

kunskapsskolan gavle

piss skola rekommenderar inte till någon.
Förälder / Vårdnadshavare
30 jan 2023

Undvik!

Kan inte hantera elever med funktionsvariationer. De vill ej ha dessa elever på sin skola. De följer ej ens de åtgärdsplaner de själva upprättat. Undvik denna skola!

Svar från Kunskapsskolan Gävle

Hej,
Vad tråkigt att du har den upplevelsen. Det är jätteviktigt för oss att alla elever får det stöd de behöver och har rätt till. Om du upplever att ditt barn inte får det stöd hen behöver vill vi gärna att du tar kontakt med skolans rektor, så att vi tillsammans kan hitta en bra lösning.
Elev
4 dec 2022

Bra skola!

Jag tycker skolan är bra, den skiljer sig från många andra skolor. När man går i högstadiet (7-9) får man välja lite själv vad man ska plugga med alltså är det ingen lärare i klassrummet som undervisar, såklart finns det alltid en lärare på plats. Många lektioner är pratiga och lite stökiga men oftast får man sätta sig någon annan stans, vilket många gör haha. Det är ganska korta dagar på skolan, men inte så mycket raster, oftast 5 minuter mellan lektionerna ibland 10 och 15. En lunch rast på minuter. Det flesta lärare är jävligt bra utan tvekan. Bra utbildning, om du vill själv så kommer du långt, man får liksom jobb på den nivån man ligger på, jag vet vissa som jobbar med gymnasiet mattematik. Alla bryr sig om varandra. MATEN <3<3 <3, det är en god sallad, inget det har blandat ihop eller så, när man frågar brukar man får mer sallad en vad som ligger framme. Det finns alltid en meny till maten som serveras. Men oftast finns det 1-3 annan mat att ta. Det negativa med skolan är att många toaletter är äckliga :((, och vissa elever är lite taskiga, även röker och snusar vissa.

En annan grej man inte får glömma är att man inte får ha ytterkläder inne (mössa, jacka eller keps).

Ute finns studsmatta, basketkorg + fotbollsplan, kompisgunga.

Svar från Kunskapsskolan Gävle

Hej,
Tack för din fina återkoppling, vad roligt att du trivs hos oss! Vi vill alltid utvecklas och bli bättre, och tar till oss av det du berättar om toaletterna. Självklart accepterar vi inte dåligt beteende eller att man röker eller snusar på skolans område. Prata gärna med din handledare eller skolans rektor och berätta mer om det du upplevt, så kan vi utreda det.
Elev
27 okt 2022

Skulle ej rekommendera.

Brist på lärare i nästan alla ämnen. Mycket stökig skola med lärare som behandlar elever väldigt olika vilket ej är okej. De lärare som jobbar på skolan är väldigt oprofessionella. Mycket strul med scheman etc och ingen gör något åt det. Bland annat väldigt dålig mat, man får väldigt ofta samma sak och kött är oftast rosa efter varit i värmeskåp så länge.

Svar från Kunskapsskolan Gävle

Hej,
Vi känner inte igen det du beskriver. Vi har saknat en mattelärare på grund av sjukdom, men har då haft vikarier. I övrigt är alla lärare på plats. Självklart accepterar vi inte att elever behandlas på olika sätt.
Under hösten har vi gått över till ett nytt schemasystem. Övergången har gått bra, men vi förstår självklart att det kan kännas svårt i början. Prata gärna med din handledare om du behöver mer hjälp med ditt schema eller vill ge mer återkoppling om skolan.
Föredetta elev
16 aug 2022

Inte en skola för andra

Kunskap är en bra skola för den som passar för arbetssättet, dvs mycket eget ansvar som många kan ha svårt med.
Dåligt med lärare i vissa perioder och det kan vara svårt att få den hjälp man behöver. Bristande kunskaper inför gymnasiet. Dock har vanan med eget ansvarstagande varit till stor hjälp.

Svar från Kunskapsskolan Gävle

Hej,
Tack för din återkoppling. I vår pedagogik lär vi våra elever att successivt ta ansvar för sina studier men vi ser alltid till att eleverna får hjälp av sina personliga handledare och av ämneslärarna.Det är ingenting som eleverna behöver kunna innan de börjar hos oss. Tidigare elever berättar ofta, precis som du, att de har mycket nytta av att ha fått träna på att sätta mål och planera sina studier. Vi vill hela tiden utvecklas och bli bättre, och du är alltid välkommen att kontakta skolans rektor om du vill ge mer återkoppling kring din skolgång.
Elev
23 feb 2022

Välj en annan skola

Det är bristande förkunskaper inför gymnasiet speciellt i matematik. För dåligt utbildade lärare med underlag för just lärande. Det syns markant när man kommer in i gymnasiet då vi som gått kunskapsskolan har bristande kunskaper i nära alla ämnen.

Svar från Kunskapsskolan Gävle

Hej,

Vad tråkigt att du upplever det så. Prata gärna med din handledare eller skolans rektor för att ge en mer specifik återkoppling, så ska vi försöka hitta en lösning. Allt gott!
Elev
7 maj 2021

Bra skola

Bra skola med mycket bra stöd
Elev
7 maj 2021

En riktigt bra skola som rekomenderas till alla

En riktigt bra skola
Elev
7 maj 2021

Bra skola

Riktigt bra skola som jag rekommenderar till alla
Elev
17 feb 2021

Bra lärare

Bra lärare Här blir eleverna väl förberedda på framtiden och vidare studier.
Elev
20 feb 2020

Ganska bra

Väldigt mycket ansvar själv tyckte det hjälpte inför gymnasiet. Hade mycket inkompetenta lärare under min tid 2015-2017. Hade väldigt svårt för deras matte system så var inte förberedd innan gymnasiet. Mycket semenarium vilket är underbart då detta sker på gymnasiet mycket. Maten är faktiskt bra här. Cred till Monica och Martin för att de är så underbara. Musikalen var såååå rolig. Saknar dom mycket!
Elev
26 jun 2019

Gå inte här!!

Bytte lärare hela tiden när jag gick här. Nu i gymnasiet har jag svårt för jag fattas så mycket kunskap, ironiskt nog, från när jag gick på kunskapsskolan. Dålig miljö, många stökiga elever. Droger, alkohol och cigaretter har förekommit flera gånger på skolan vad jag vet om. Tråkig och grå skolgård. Stökig arbetsmiljö.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen