Omdömen

3.6
Baserat på 14 omdömen och 117 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
28 nov 2023

Problem

Skolan brukade vara bra men på senare har det blivit att kvalitén har sjunkit en hel del. Rektorn tar inte tag i problem och lärarna som arbetar på skolan är inkompetenta. Fanns en spanska lärare på skolan som gick runt och filmade elever men inget hände med honom för det. Han jobbar inte kvar nu men det var efter att han valt att säga upp sig. Eleverna som klagade på honom och berättade hur han var betydde ingenting tydligen. Det finns elever som röker i källaren och elever som vandaliserar hela skolan men ingenting händer. De får inga konsekvenser fast än man vet vem det är som har gjort det. Man undra ibland hur skolans framtid kommer se ut om detta fortsätter.
Elev
4 sep 2023

asså sämst

jättebra skola men har hittat potatisar på udda ställen, en kamrat lyckades sparka ner tak-isolering och tillsammans med den spruckna isoleringsbiten föll en knöl ner. andra gånger har jag rengjort takfläktarna på hemkunskapen och som en blixt på klar himmel faller inte en knöl, utan två stycken simultant ner från taket.
allt som allt är det en medioker skola som med högsta sannolikhet kommer att knäcka dig, men var inte rädd för lärarna är några av de bästa, och med fina minnen och en lite lätt schizad upplevelse om hur jag känner mig om skolan tycker jag ändå att det är en 1/5

Edit: skolan saknar skolgård och gympasal vilket gör det svårt att ha det roligt på rasten om man inte begår diverse hyss
Elev
26 okt 2022

bra skola

bra skola men de några som röker el cigg på toaletterna bredvid arena 2.

Svar från Kunskapsskolan Landskrona

Hej!
Vad roligt att du trivs bra hos oss. Det är förstås inte tillåtet att röka inom skolans område, så berätta gärna mer om det du känner till för din handledare eller skolans rektor, så kan vi utreda det.
Elev
7 jun 2022

Älskar skolan

Jag tycker att den här skolan är fantastisk. Lärarana ger ut bra inromation om både aktiviteter och ämnen. Jag har gått här länge nu och ångrar inte att jag började. Jag hoppas att andra personer tänker lika dant som jag, och börjar på denna skolan. Jag fullt rekomenderar den. Skolan har en kafeteria vilket säljer bland annat mackor, och dricka på förmidagsrasten, vilket jag köper ofta. Destu äldre man blir, destu senare har man rast, vilket gör så att det inte alltid finns mackor för alla. Borden är fina. Över tid så har borden och stolarna blivit rostiga och andra har tagit sönder vissa av dem, vilket inte är så trevligt. Vi har skåp som är stora nog att få blats med alla häften, men också en jacka vilket jag brukar använde

Svar från Kunskapsskolan Landskrona

Hej! Tack för din feedback. Vad roligt att höra att du trivs så bra!
Annat
7 jun 2022

Fantastisk skola

Jag tycker skolan är bra för att lärarna är hjälpsamma och trevliga. Maten är bra och ingen blir illa behandlad.

Svar från Kunskapsskolan Landskrona

Hej, tack för ditt fina omdöme. Vad härligt att du trivs i skolan!
Annat
7 dec 2021

HATAR DENNA SKOLAN OK

jag önskade mig att jag aldrig la foot i denna skolan. eleverna är bara som ett gäng mot en och skolan är förliten och lärarna gör ingen ting men om det är någon annan då ja då

Svar från Kunskapsskolan Landskrona

Hej, vi känner inte igen den bild du beskriver av skolan. Kontakta gärna skolans rektor för att ge mer specifik återkoppling om vad du tycker behöver förbättras.
Föredetta elev
31 aug 2021

En bra skola

Under tiden jag gick på skolan var de en riktigt bra skola. Man har en bra kommunikation med lärarna, man får den hjälpen man behöver, man blir förberedd på vad som komma skall t.ex gymnasiet. Man känner inte sig som en i mängden utan varje lärare ser varje individ o ser personens kunskap och vilja.

Svar från Kunskapsskolan Landskrona

Hej,
Vad roligt att du trivdes så bra hos oss, vi uppskattar verkligen din återkoppling!
Elev
11 apr 2021

Extremt bra men mycket bråk

Skolan är väldigt bra. Den har bra lärare. Nu kan jag jobba vidare i matten! Jag är nu 4 år förre vilket jag inte kunnat vara på min gamla skola. Maten är bra och skolgården har blivit bättre. Personalen är snäll men det kan bli mycket bråk. I det hela är skolan väldigt bra.
Elev
12 feb 2021

Det är en jättebra skola.

vet inte om någon annan har varit i skolan men det är faktiskt jättebra. Läraren i skolan är snälla och hjälpsama, maten är godare än innan. och de håller på att fixa skolgården!
Elev
21 nov 2020

Väldigt bra

Jag tycker att skolan hjälper dig utvecklas och ger dig nya utmaningar hela tiden
Elev
27 mar 2020

Kunskapsskolan Landskrona

Bästa skolan med riktigt hjälpsamma lärare och snälla elever! Man känner igen alla!
Förälder / Vårdnadshavare
9 okt 2019

Skolan var till en början bra

Maten är dålig
Mycket bråk på skolan
Förälder / Vårdnadshavare
8 okt 2019

Trodde det vart en bra skola.

Sämst mat, fruktansvärt. Bra personal i det stora hela. Skolgården hemsk. Mycket bråk och slagsmål.
Elev
25 sep 2019

Skolan är bra

Bra lärare
Bra undervisning
Dålig mat
Dålig skolgård

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen