Omdömen

3.6
Baserat på 37 omdömen och 253 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
23 jul 2023

Kunskapsskolan

Skolan är jätte bra, vill alla elevers bästa men förbered dig på en ångest attack när du har börjat där du måste ha bra betyg och lärarna har mycket krav på dig.
Föredetta elev
9 jul 2023

En bra skola med vissa undantag

Lärarna är bra. Visa lärare är riktigt bra lär ut de dom ska göra o sätter bra betyg och har rimliga förväntningar på eleven.

Men de finns vissa andra som är riktig dåliga ren ut sagt.
Dom oroar eleven genom att säga hur dåligt de går för eleven istället för att göra en plan över hur elev ska lyckas. Man ska inte dom elev höra läraren säga en vecka innan nationella proven att ”om du inte klarar detta kommer du få F” de är orimligt!!


Skolans mat behöver även den förbättras inte själva maten men mängden. Att en 16årig fotbolls kille inte får äta 2 panerade fiskar eller 4 potatisar ör sjukt!! Då kommer man gå hungrig i skolan.

Skolan i helhet är bedrövlig
Eleverna får göra vad dom vill o dom böjer sig med en tillsägelse
Skolan har stora problem med mobbning och i mitt tycke som har varit elev på skolan så måste skolan ta i hårdare med konsekvenserna på mobbarna
Stäng av dom eller skrift varna dom för nåt annat funkar ju inte


Men lärarna gör de bra o enligt mig får dom alla elever att känna sig välkomna!
Det är lärarna och skolpersonalen som gör skolan bra. Så jag kan rekommendera skolan till andra barn.
Elev
10 jun 2023

Rätt så bra skola

Bra skola, lärarna lite otydliga endast det. men annars bra
Elev
2 maj 2023

Välj ej kunskapsskolan

Lärarna är rasister och allmänt dåliga, vi får bara gå på en toa på hela skolan så om man är på våning 3 måste man gå ner för att gå på toa. Vi får inte heller ha mobilen på hela skoldagen inte ens på rasterna och lärarna behandlar eleverna olika. Vissa elever får gå till stan medans vissa inte får de. Det kan också vara så att jag och min kompis gör en uppgift tillsammans men hon är utländsk så hon får mycket sämre betyg.
Personal
27 mar 2023

Stökiga och Stökigare Barn

Jag har jobbat på denna skola i snart tio år, och det har aldrig varit så dåligt som nu. Elever blir sämre och stökigare ju mer tiden går och ingen kan visa respekt längre. Elever och personal är höga och fulla i skolan och toaletter är fulla av smaksatt luft, eller som ungdomar säger "vapi". Det finns bara EN bra elev i skolan och till och med han kommer till skolan hög nu. Alla går runt som zombier och är uppe i molnen. Ingen lär sig. Det är också en stor del sexuella övergrepp i skolan. Det ligger använda kondomer vart man än tittar och vi är tillome tvugna att dra elever ur toaletterna för dom är där tillsammans istället för att va på toan själv. Vi har tillome gjort så att varje klass har en specificerad klasstoa. Tillome en elev som satte på kranen i toalett rummet och sedan blev det översvämning i den delen av toaletterna. En elev dog också för en månad sedan genom att hoppa från skoltaket.
Förälder / Vårdnadshavare
3 dec 2022

Bästa skolan och personal

Väldigt nöjda med både undervisning och lärarna som är alltid behjälpliga oavsett. Och till alla som kritiserar: Till den skolan väntar väldigt många ungdomar så byt skolan vet jag och ger chans till någon annan att få ta del av en bra undervisning. Det finns många skolor så man kan välja fritt.
Tack för att våra barn har fått den möjligheten!

Svar från Kunskapsskolan Norrköping

Tack för din fina återkoppling, vad härligt att ni trivs bra hos oss!
Förälder / Vårdnadshavare
27 okt 2022

Dåligt

Opedagogisk språklärare. Kan inget om bemötande varken till elever eller föräldrar!

Svar från Kunskapsskolan Norrköping

Vad tråkigt att du upplever det så. Kontakta gärna skolans rektor och berätta mer specifikt, så att vi kan reda ut vad det rör sig om.
Förälder / Vårdnadshavare
17 okt 2022

Rekommenderas

Bra skola med väldigt funktionella digitala läromedel! God mat och bra stämning och arbetsro. Rekommenderas varmt!

Svar från Kunskapsskolan Norrköping

Tack för ditt fina omdöme, vad härligt att du är nöjd med skolan!
Elev
4 okt 2022

SÄMSTA SKOLAN NÅNSIN

Börja inte på den här skolan den är sämst. Det är skit svårt att jobba, det är piss lärare ända bra läraren är i matte. vi har 1384765324798 redovisningar varje termin. det är bajs dåligt. När jag börja mådde jag bra och nu mår jag skit gråter varje kväll och får inte hjälp hemma heller: OM DU BÖRJAR KOMMER DU ÅNGRA DIG!!!!!!
Elev
5 maj 2022

AAAUGGHH

Kanelbullarna i sal 23 är DUNDER!
Elev
2 maj 2022

Kunskapsskolan har bra ordning.

Utmärkt skola. Skolan har ett bra system som kan ge en känsla av liberalism. Liberalism har jag lärt mig i SO:n att det betyder frihet. Man jobbar med steg så att man kan jobba i sin egen takt. Våran rektor är bra tror jag, men våra lärare är helt okej. Eleverna beter sig utmärkt och har ett bra sinne för kramar vilket är såååå mysigt enligt mig! Babastreams ljuger om sina historier, men det behövs inte pratas om. Hela temat när man kommer in i skolan verkar vara kanelbullar. Man känner det på lukten och ser att temat i skolan är mycket inriktat på kanelbullar. I sal 23 är doften som starkast. Man får bra koncentration på arbetet där. Avslutvis så vill jag tacka för en bra skola med bra tema! Trevlig helg!

Svar från Kunskapsskolan Norrköping

Tack för ditt omdöme, vad härligt att du trivs i skolan!
Elev
26 apr 2022

FÄNGELSE!

Denna skolan för mig var precis som jag föreställde mig att ett fängelse var. Lärarna var dåliga och man fick ingen feedback. Den här skolan är som ett fängelse. Man har 40 min rast varje dag oavsett om du har en skoldag på 6 eller 7 timmar. Det ända bra med denna skola är kanelbullarna i sal 23.

Svar från Kunskapsskolan Norrköping

Hej!
Vad tråkigt att du känner så. Berätta gärna för din handledare eller skolans rektor om din upplevelse, så kan vi hitta en lösning.
Elev
26 apr 2022

Bra skola!

Skolan är bra! Rekommenderar starkt p.g.a av att den är bra!
Elev
26 apr 2022

utmärkt skola!

Jag tycker kunskapsskolan är en väldigt bra skola med bra lärare och utmärkt upplägg. Uppdelningen av arbete och lektioner är utmärkt. Jag rekommenderar kunskapsskolan starkt till dig om du är motiverad inom skolan och är beredd att lägga ner ganska mycket tid på den, men det lönar sig i slutändan ändå. En sista sak som jag skulle vilja tillägga är att det ofta luktar kanelbullar i salarna (särskilt i sal 23) vilket hjälper dig att fokusera, sedan finns det även en så utmärkt och gullig personal som även hjälper till när det behövs! Jag rekommenderar därför den här skolan starkt!
Elev
26 apr 2022

Underbar skola

Det första jag vill säga är att denna skolas undervisning är överlägset bättre än alla andra skolor jag gått på. Blandningen av elevens val och vanliga lektioner balanserar de olika sätten att lära sig. Vi har även ämnen som inte många skolor har, hemkunskapen! På hemkunskapen så brukar vi oftast baka saker som kanelbullar och andra fina smaskigheter. Det ger en bidragande faktor till den välkomnande doften på skolan. Dessa smaskiga godheter förtärs i sal 23 vilket lämnar den distinkta fina doften i den salen. Det får hela stämningen att kännas välkomnande och trygg. Som avslutning vill jag prata om den fina söta personalen som har gjort skolan så bra som den är idag! Puss puss..
Elev
25 apr 2022

skola att rekommendera!

Jag tycker denna skola är att rekommendera på grund av ansvaret eleverna får och även att man kan jobba i egen takt. Den är även välkomnande på grund av faktorerna som färgerna på inredningen och även hemmakänslan som sker när man känner lukten i korridorerna. Man känner den särskilt i vissa klassrum och är som starkast i färgglada sal 23. Doften påminner om nybakade kanelbullar och får skolan att kännas mysig.
Elev
22 apr 2022

Mycket bra. Gillar temat av kanelbullar😊

Denna skolan för mig var precis som jag tänkte mig innan jag började. Många som jag känner hade gett mycket bra feedback om hur bra skolan var och varför man borde börja där. När man kom in i skolan så var det sååå himla härligt och vackra färger som fick mig att tänka på kanelbullar. 😊 Men det var inte bara färgerna som fick mig att tänka på kanelbullarna och även hur det luktade. Det var inte bara färgen som luktade utan alla lärare på skolan som fick mig att känna välkomnande. Jag rekommenderar dig högt av att börja på denna skolan.😊 Glöm inte bort att känna denna djupa doften av kanelbullar på vägarna och lärarna.😊
Elev
22 apr 2022

Bästa skolan någonsin har sett!

DET BESTA SKOLAN JAG HAR JU VARET I. Den har bra mat och har mycket kanelbullar i sal 23. Jag har aldrig sätt något battre sak någonsin än den här skola. Jag trivs med mina kampisar och de är så trevliga. Puss puss till personalen för en så bra skola! <3

Svar från Kunskapsskolan Norrköping

Tack för ditt omdöme, vad härligt att du trivs i skolan!
Elev
29 nov 2021

Bästa skolannnn

Jag tycker att kunskapsskolan är den bästa skolan jag har gått på.

Svar från Kunskapsskolan Norrköping

Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du trivs hos oss!
Elev
13 okt 2021

Bra skola, bra lärare, bra inredning!

Jag tycker denna skolan är väldigt bra eftersom man lär sig mycket och det är inte allt för stressigt. Lärarna är också väldigt bra. Något jag särskilt gillar är inredningen, mycket färger och välkomnande känsla. Mycket kopplat till kanelbullar också vilket jag gillar.

Svar från Kunskapsskolan Norrköping

Tack för din fina återkoppling! Vad härligt att du trivs på skolan.
Föredetta elev
8 okt 2021

Nöjd med skolan.

Väldigt bra skola. Man lär sig mycket om hur man ska göra i vuxenlivet. VI fick kanelbulle.
Elev
7 okt 2021

Skolan är bra!

Jag tycker att den här skolan är väldigt bra eftersom vi ofta får pannkakor till skolmat och i många salar som bland annat sal 23 så får man en väldigt stark doft av kanelbullar, vilket luktar väldigt gott! Men lärarna är också väldigt bra.
Föredetta elev
29 jan 2021

Slet sönder min uppväxt

Jag mådde okej när jag började på Kunskap, när jag slutade en termin in så var jag trasig. När ett barn hoppar av skolan och går in i väggen då förstår en ju redan där att något är fel med skolan. Vart sexuellt trakasserad av en ************* (som slutat nu), och trots genuint elaka kommentarer från andra elever lyfte inte lärarna ett finger när jag bad om hjälp.
Skolan var inte bra enligt mig, ett fåtal bra lärare fanns dock, men dom var endast bra i jämförelse med dom andra lärarna på skolan.
Jag vill avsluta med att säga att jag tror att skolan kan funka för dig som:
•har extremt lätt för dig i skolan
•inte lider av minsta koncentrationssvårigheter
•inte lider av psykisk ohälsa eller labilt psyke
•har hjälp att plugga hemifrån
•har ”rätt” typ av familj, ekonomi och bakgrund
•har hög stresstålighet och bra eget driv

Så om du är det jag beskriver ovan, med andra ord är nästintill felfri plus haft tur i vilken familj du är född i passar det perfekt
Elev
7 dec 2020

Helt okej skola

Helt okej skola. Man får en väldigt bra kontakt med lärarna få man träffar alla lärare o inte bara har en o samma hela tiden. För ansvariga personer funkar skolan bra med ws och väldigt mycket ”eget arbete” som är på obestämd plats med obestämda lärare, men det blir vääääldigt stressigt då det ä svårt att koncentrera sig eftersom att alla springer runt och inte har lektion. Skolan har extremt många bitchar som går runt och ska tro sig bäst och bara vara allmänt elaka mot folk, både killar och tjejer. Rektor, vem är det? Bra fråga, honom träffar man aldrig och går bara runt lite då och då och ser väldigt arg ut. Maten är helt okej den går enligt mig att äta men ni vet dom där ”coola” ska ju hålla på så fort man äter skolans mat o va extremt jobbiga.
Föredetta elev
19 nov 2020

Mobbad så in i fan, och ingen hjälpte mig

Jag blev otroligt mobbad i den här skolan, och lärarna och rektorn gjorde inte ett skit om det. Eleven som mobbade mig genom att säga jävligt elaka kommentarer varenda jävla dag och genom att gå på mina fötter tills jag fick blåmärken, och genom att greppa tag i mina armar och nypa dem tills jag fick sår, stal min iPad/laptop ett ganska långt tag och skrattade mig rakt upp i ansiktet, fick inga konsekvenser alls.

Han fick till och med ett pris som mest utvecklad elev från våran klass, min mobbare...

Vilken skola som ska vara trygg och trevlig tillåter det här? Vet i fan.

Lärarna visste om det rektorn visste om det, och dem jobbar fortfarande där.
Respektlöst att inte ens ta tag i ett mobbningsproblem, samma skola som preach:ade anti-mobbning.

Pinsamt beteende.
Elev
16 sep 2020

skola

bra för de är mykcet ansvar
Personal
10 aug 2020

En skam

Det finns bevis från Rektor M.B och sitt aggressiv "konsert" i kafeterian.

Han har en aggressiv temperament. Det är jättedåligt för elever och skolan att ha en ansvarig med den illa profil.

Alla kunde se och lyssna på vad han kan göra.
Annat
1 jul 2020

Hemskt

Jag och flera elever har sätt illa beteende från rektorn i kafeterian.
Allt var lugnt tills rektorn började bete sig opassande och sade grovt "tyst" samt kastade en dator och mobil från en annan anstäld på marken! Alla elever som var i närheten såg detta och blev chockade.

En ansvarig som beter sig så mot en annan anställd? Ja. Oacceptabelt. Den drabbade anställde som var i chock upprepare flera gånger "vad gjorde jag mot dig? Vem är du för att göra på detta viset? Du slängde min dator!" Och rektorn svarade som en gud "jag är rektorn! Jag är rektorn!" Han menade alltså att han kan göra vad han vill eftersom han är rektor, vilket inkluderar slänga andras saker.
Jag såg det. Han ska inte ljura mig! Han kan lura andra, inte mig!

Vi känner oss obekväma och rädda för honom. Hans reaktioner och beteenden är farliga och är dåligt rykte för Kunskapskolan.
Elev
18 feb 2020

Bästa skolan

Är den bästa skolan jag har gott på
Elev
27 dec 2019

hemskt

rasism och queerfobi :)
Visar 30 av totalt 37 omdömen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen