Skapa ett omdöme om skolan

Skapa omdöme
18 omdömen
Resultat omdömen
3.6
Bra
7
5
3
1
2

Den bästa kunskapsskolan!

4.4
Föredetta elev · 13 juni 2021
Föredetta elev · 13 juni 2021
Den här skolan funkar inte för alla eftersom konceptet av kunskapsskolan i allmänhet är att eleverna ska ta ansvar och själv motivera sig själva. Vissa tider är tuffare och om man vet att man har svårt för att följa en planering är denna skola kanske inte bäst. Däremot skulle jag aldrig byta ut min tid här mot något annat. Jag gick nyss ut nian och det kan ha varit bland det tuffaste någonsin.

Jag var med i bland annat elevrådet och trivselkommiten och vi fick lära oss en massa om argumentering, budget, planering och annat som är mycket användbart i livet. Eftersom skolan även är så insatt på att man ska jobba själv och liknande har man fått en väldigt bra inlevelse av hur gymnasiet kommer vara. Man får även en anpassad undervisning eftersom att skolan ser att alla utvecklas olika och att alla är på olika nivåer. I slutändan får alla samma grundläggande undervisning, men vissa kan även fråga om extra uppgifter för att utmana sig själva.

Här skapar man vänskaper och minnen samtidigt som man lär sig balansera skola med det sociala. Lärarna är hjälpsamma, snälla och vill alltid att du ska ha det som bäst. Lokalen är luftig och man känner sig mycket mer fri eftersom det mesta är gjort av glas. Maten är som vilken annan medioker skolmat samt att matleverantören har ändrats några gånger genom min skolgång. Skolgården är inget speciellt, men det duger till. Arbetsron är inte alltid optimal eftersom att det inte är alla som bestämmer sig för att jobba, men det finns alltid sätt att förebygga detta samt undvika det.

Det finns såklart småproblem som att vissa digitala verktyg inte alltid fungerar eller att något av möblerna är förstörda, men all in all så rekommenderar jag denna skola starkt. Så länge man vet vad man slänger sig in i och aldrig ger upp är denna skola allt du vill ha. Jag kan fortsätta prata en massa om den här skolan men jag kan lätt summera min skolgång här med tre ord: minnen för livet!

Dålig välj INTE

1.6
Elev · 15 april 2021
Elev · 15 april 2021
Väldigt dåligt system som gör att man lätt sänker betyg och ingen kontroll över elever. Lärarna spenderar hällre tid på att prata är att hjälpa eleverna och bryr sig inte om en hel klass skulle få F.

Super

4.4
Föredetta elev · 15 februari 2021
Föredetta elev · 15 februari 2021
Jättebra skola, frihet under ansvar
47%
ger betyget bra eller utmärkt till
Stimulans
Visa alla resultat

Kunskapsskolan Spånga. Nej Tack!!

1.0
Föredetta elev · 1 februari 2021
Föredetta elev · 1 februari 2021
Sämsta skolan någonsin. Här bryr sig lärarna mer om mobiler och närvaro än att faktiskt hjäpa eleverna.
Araz Touri

mellanstadiet

4.7
Elev · 18 januari 2021
Elev · 18 januari 2021
Skolan är väldigt bra, man får jobba i sin egna takt genom stegen i kunskapsporten. Lärarna agerar snabbt om det händer något typexempel om man är nära att bli underkänd då tar de tag i det snabbt
Manuel Sharif

Jättebra skola!

4.6
Elev · 18 januari 2021
Elev · 18 januari 2021
Bra skola. Jag som elev trivs i den här skolan och lär mig mycket. Bra lärare och bra uppgifter som man blir utmanad av. Vi har en hemsida som heter kunskapsporten och där inne finns det steg som man kan göra. När man gör dem stegen så behöver man inte vänta på andra man kan bara köra på och fortsätta

Skulle inte rekommendera

2.5
Föredetta elev · 19 december 2020
Föredetta elev · 19 december 2020
Skolans arbetssätt är i teorin bra, men det fungerar inte när lärare inte kan kommunicera. Lärare kan ibland fråga om ”ogjorda” redovisningar som i själva verket gjorts för flera veckor sedan för en annan lärare. Skolans behandling av elever med funktionsnedsättningar eller diagnoser är minst sagt dålig. Det tog en vän till mig nästan två år att få hjälpmedel i skolan trots att de hade officiell diagnos. När jag under en tid inte kunde gå i trappor pågrund av en skada så vägrade skolan att ge mig tillgång till hissen eftersom jag enligt dem inte var skadad nog trots intyg från lärare. Det är nu hyfsat säkert på skolan men det har innan varit mycket problem, bland annat att elever blivit rånade, personer som skjutit på andra elever med luftgevär och folk som har tänt smällare och fyrverkerier i skolan. Det har även varit problem med rasism, transfobi och homofobi, även från lärare. Det enda positiva med denna skola är att många av lärarna är fantastiska. De lyssnar på oss elever och lägger allt de kan på att se till att alla elever får det bästa betyget de kan.

Bra skuuula

5.0
Föredetta elev · 22 november 2020
Föredetta elev · 22 november 2020
Bra skola och lärare som stöttar och puschar en. Bra och känns fritt att studera på den skolan. Bra hjälp och respons.
44%
ger betyget bra eller utmärkt till
Arbetsro
Visa alla resultat

Toppenskola!

4.7
Förälder / Vårdnadshavare · 4 september 2020
Förälder / Vårdnadshavare · 4 september 2020
Mina två äldsta går i 5:an och 8:an. De älskar sin skola! Engagerade, kompetenta lärare och jättebra arbetssätt som lär eleverna det viktigaste, att ta eget ansvar och planera. Vi är väldigt nöjda!

Det svårt

3.6
Elev · 20 maj 2020
Elev · 20 maj 2020
Svårt, stress, onödiga kommunikations pass och allmänt stressande MEN det ok.
Verksamheten använder inte SchoolParrot ännu. Tipsa dem gärna om oss!
  • Ej användare
  • Ej verifierade uppgifter
  • Kan ej besvara eller bemöta
Kom igång med SchoolParrotLäs mer om SchoolParrot

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan till skolan direkt genom att klicka på knappen nedan.

Intresseanmälan
Salagatan 42, 16353, Spånga
08-50691780