Omdömen

3.8
Baserat på 13 omdömen och 117 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
13 maj 2024

Alldeles för digitaliserat.

Skolan är helt ok, Men allt är digitaliserat på ett system som knappt funkar, Nästan varje dag måste man "rensa cookies" för att få det att fungera, Även det funkar nästan aldrig.
Elev
21 jan 2024

bra skola men för mycket elever

Positivt:
- alla lärare är bra
- man kan klä sig nästan som man vill eftersom det är högstadiet och folk är mer dömande under denna tiden
- bra skolmat och matpersonalen höjer stämningen för de är så glada och pratar med eleverna
- snälla elever men har inte hittat jättemånga kompisar, dem jag blivit kompis med är dock fantastiska människor, men det kan va för att jag har tur

negativt:
- överfulla workshops och skitstökiga elever på vissa workshops
- FÖR många elever på skolan för att skolan gör vinst på det
- om man inte klarar av att ta eget ansvar på denna nivån kan det bli lite tufft
Elev
18 maj 2023

Kass skola

Riktigt kass skola, har inte råd med ett skit och gör absolut inget mot mobbning. Ångrar att jag bytte hit.
Elev
14 feb 2022

en underbar skola

Det är en fantastisk skola. Gått här sen 4:an (går i 9:an nu). Allt är bra på denna skolan speciellt lärarna.
Förälder / Vårdnadshavare
20 sep 2021

En väldigt bra skola för elever och föräldrar.

Har haft två söner på skolan (åk 7-9). På det stora hela mycket nöjd och trygg, proffsigt bemötande, trygg miljö och motiverande och kompetenta lärare. Kan bara rekommendera skolan. Vh

Svar från Kunskapsskolan Trelleborg

Tack för ett fint omdöme. Vad roligt att höra att ni har trivts hos oss!
Föredetta elev
14 dec 2020

Väldigt nöjd!

Jag gick från årskurs 5-9 och gick ut årskurs 9 2019. De åren var mycket lärorika och det märktes att skolan lyssnade på oss elever vad vi tyckte om lärarna, miljön och när det skulle tas beslut ville de alltid veta vad vi tyckte först. De tog mobbning och kränkning på stort allvar och skolan är personlig så lärarna kommer nära eleverna och får lära känna oss vilket gav mig mer tillit till de. Lärarna anpassade uppgifter efter hur stora utmaningar man ville ha och klarade av och jag har stor nytta av skolans upplägg idag på gymnasiet. Mycket eget ansvar så om man inte klarar av det kanske man inte bör välja kunskapsskolan men jag var mycket nöjd och är i efterhand glad att jag gick där.
Elev
10 nov 2020

helt klart en rekommenderande skola

lärarna är jätte bra på skolan, dom är jätte bra på att lära ut och att ta hand om eleverna
Elev
10 nov 2020

En väldigt bra skola

Det är en väldigt bra skola med bra lärare och snälla elever.
Elev
10 nov 2020

En bra skola

Går där nu och det är en rätt så bra skola utom skolmaten är inte god
Föredetta elev
30 jun 2020

Mycket nöjd!

Har precis gått ut åk 9 och ska börja gymnasiet till höst! Som före detta elev på kunskapsskolan har min upplevelse varit mycket positiv! Gick på en kommunal skola under åk 7 men det fanns ej studiero och tillräckligt med hjälp från lärare. Jag bytte därefter skola efter en termin och när jag kom till Kunskapsskolan Trelleborg var det första jag lade märke till att bl.a. mattelektionerna var så tysta, det var ingen som gjorde störande ljud ifrån sig, alla satt och jobbade. Eftersom klasserna var mellan 15-20 elever gjorde det att man lättare kunde få hjälp av lärarna. Detta ledde till ökad förståelse inom alla ämnen för min del! Det bästa med kunskapsskolan var att man fick lära sig att planera och söka efter information digitalt. En gång i veckan under hela skolåret har man PH samtal med sin basgruppslärare, på dessa samtalen planerar man inför kommande vecka med prov, läxor eller redovisningar. Man kan prata om allt med sin PH lärare på dessa samtalen och det uppskattade jag väldigt mycket.

Speciellt för kunskapsskolan är att man räknar i steg i matte, Svenska och Engelska, d.v.s. du gör allt i din egen takt! På lektionerna är det ibland lektionsuppgifter vilket också är bra. Under dagen är det inte bara lärarledda lektioner, utan även Workshop. På dessa lektionerna sitter man i en större sal blandat med elever från olika årskurser och jobbar. På dessa WS-lektionerna är det ofta angivet i sitt schema vilket ämne man ska jobba med och då finns det alltid lärare i det ämnet på plats.

Skolmaten uppskattas också väldigt mycket, den är från NÄRDA och enligt mig - mycket bättre än kommunal skolmat! (Och jag är rätt kräsen)

Det finns mycket mycket mer som gör kunskapsskolan unik, men utifrån min upplevelse känner jag mig mer än redo att börja gymnasiet.
Föredetta elev
19 jan 2020

Min bästa tid i skolan!

Jag är föredetta elev och tycker att tiden jag gick på kunskap var den bästa. Jag gick där från 4-9 och skaffa mig vänner för livet och lärare som man aldrig glömmer. Jag lärde mig så mycket mer än bara om teori och skola, jag lärde mig om även saker utanför skolan.

När jag senare började på gymnasiet så märkte jag verkligen hur mycket jag hade lärt mig på kunskap som många andra elever inte hade lärt sig än. T.ex att planera, redovisa inför klassen och våga vara sig själv. På kunskap fick man även ett väldigt bra och nära relation till lärarna vilket gjorde att man kände sig trygg och även att man hade någon att prata med. Den tiden jag gick på kunskap saknar jag enormt. Jag rekommenderar verkligen denna skola!
Förälder / Vårdnadshavare
24 nov 2019

Bra personal

Fantastisk, min son går där och älskar skolan
Föredetta elev
6 nov 2019

Rekommenderar inte

Många obehöriga lärare och stökig miljö.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen