Omdömen

3.4
Baserat på 17 omdömen och 153 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
8 feb 2024

Inte nöjd

3/5. Denhära skolan kan vara bra eftersom man lär sig ta eget ansvar men, jag går på denna skola och 70 procent av eleverna gör inte de dom ska eftersom att lärarna och mentorerna inte tar sitt ansvar. När man sitter och jobbar exempel svenska så sitter personal och kollar in i telefon och väntar på att hjälpa någon. SEDAN MÅSTE JAG PÅKEKA ATT DET FINNS ABSOLUT INGENTING ATT GÖRA PÅ RASTERNA, FINNS INGENTING UTOMHUS FÖRUTOM EN GRUS FOTBOLLSPLAN OCH MAN FÅR INTE GÅ UTANFÖR SKOLANS OMRÅDE.
Personal
18 dec 2023

Har inte råd med flera gasmasker..

Den var bra till Rex Strömberg började där i 6an
Elev
8 dec 2023

Mycket bra

Bra
Mycket bra
Väldigt bra
Annat
3 jul 2023

Oprofessionellt bemötande

Ledningen är tyvärr väldigt oprofessionell vilket skapar otrygghet och särbehandling av eleverna. När man som vårdnadshavare vill ha kommunikation kring detta så möts man av kalla handen. Skrämmande att det får gå till på det sättet.
Elev
11 jun 2023

Väldigt bra!

Riktigt bra skola. Bra lärare, bra system och man trivs verkligen!
Elev
11 jun 2023

Kunskapsskolan Tyresö

Skitdålig skola. Tråkig skolgård, ful skola och dåligt arbetssätt.
Annat
25 apr 2023

Dålig skolmiljö

Ingen bra skolmiljö, särbehandling och en ledning som inte tar ansvar för det.
Annat
10 feb 2022

Tack så mycket

Min BFF ska börja här och jag känner mig ensam och klär mig svart hela tiden..🖤😭 vänligen ta inte in henne tack!
Föredetta elev
9 jan 2022

Rekommenderar starkt

Lärarna är guldvärd!, finns inga bättre lärare vad jag skulle säga. Lärarna engagerar sig verkligen i eleven ( eller ja vissa lärare ) t. ex på PH samtalen efter att man pratat om skol arbetet så kan det hända att man börjar snacka om hur man mår osv, vilket uppskattas!. Haft så otroligt minnen på PH samtalen som jag inte kommer glömma. Lärarna är också väldigt roliga och kan vara oseriösa (och såklart seriösa) ibland och vara liksom som en elev t. ex man behöver inte prata så mycket formellt språk osv, vilket jag skulle säga att man behöver göra på gymnasiet.

Skolgården är ett minus, men vad gör det när man istället kan hänga i öppna ytan eller bara lalla runt.

Svar från Kunskapsskolan Tyresö

Hej! Vad roligt att höra att du trivdes hos oss. Tack för din fina återkoppling om våra lärare och vårt arbetssätt med personlig handledning!
Elev
6 sep 2021

Jag skulle sega en bra skola

Jag skulle sega att det är en bra skola.
Man lär sig planera och ta eget ansvar. det kan ta ett tag att lära sig alla förkortningar men när man har lärt sig det så blir det ganska lätt.
Jag skulle sega att dom flesta lärarna är bra men det kan variera från person till person.

I 6:an så får du en gammal dator som är lite sådär men i 7:an så får du en ny dator som ska hålla tills du slutar skolan den är ganska mycket bättre.

Maten är inte den bästa men skulle säga att den är bättre än på andra skolor.

skolgården är ganska liten och du får inte gå utanför den utan tillåtelse av en lärare. men det finns ett rast rum inne som är öppet ibland men det är ganska litet och oftast fullt.

Svar från Kunskapsskolan Tyresö

Tack för din feedback, vi vill alltid förbättra och utveckla vår skola. Jag tycker att du ska ta upp dina förslag på förbättringar med din handledare eller engagera dig i skolans elevråd.
Föredetta elev
27 aug 2021

Superbra skola!

Antagligen bästa valet jag någonsin gjort. Världens bästa lärare som bryr sig om eleverna, är roliga, tydliga, tar ansvar och pratar om viktiga, feministiska frågor.

Man får lära sig väldigt mycket, dels sånt som en skola ska lära ut, såklart, men också att ta eget ansvar. Nu när jag börjat gymnasiet känner jag faktiskt att jag fick ta större ansvar i grundskolan än i gymnasiet. Det är helt klart en viktig erfarenhet och gjorde min skolgång både roligare och friare.

Bra, anpassad, individuell undervisning, där man går på lektioner med personer som är på ungefär samma nivå som en själv.

Dock liten och ganska tråkig skolgård, men finns ändå saker att göra.

Kan varmt rekommendera denna skola.
Elev
1 feb 2021

Mycket bra

Mycket bra bruv trust me bruv.
Elev
30 jan 2021

Lärarna = Guldstjärna

Lärarna är så himla bra, det är bara därför man går till skolan enligt mig. Alla lärarna är stöttande och är liksom på att man ska redovisa och tar fram det bästa i sig själv. Tycker verkligen att skolan är bra och åter igen till lärarna, det kommer liksom ihåg dig eller vad man nu säger att ifall man t. ex att jag sportar kan visa lärare stanna upp och bara hur går det med sporten. Det tycker jag är fint. Sen så undervisar lärarna på ett roligt sätt och försöker göra visa lektioner roliga.
Elev
20 jan 2021

Bra skola

Skolan har både sina fördelar och nackdelar.
De flesta lärarna är faktiskt bra, beror på din inställning. Man får även bra datorer. Arbetssättet är vädligt bra om det passar dig, annars blir det tufft.

Skolan har dock ingen idrottshall, liten "skolgård" som man ej får gå utanför och trånga lokaler. Man måste lämna in sin mobil och får oftast inte ha med sig mat/drickor (beror på vad).
Elev
22 nov 2020

Kunskapsskolan Tyresö är en dålig skola

Ger eleven för stort ansvar. Man får inte hjälp av lärare i rätt utsträckning och har svårt att ta in kunskap. Skolan passar bara för en typ av människor, väldigt begåvade och smarta personer som kan arbeta extremt självständigt.
Madelaine Stjernström
Förälder / Vårdnadshavare
8 jan 2020

Bra metodik och engagerade pedagoger

Engagerade lärare höjer skolans betyg

Detta är inte en traditionell skola med katederundervisning, första terminen är verkligen en introduktionsperiod.

Rekommenderar VERKLIGEN att man som förälder går på introduktionsmötet och samtliga föräldramötena för att man ska kunna sätta sig in i metodiken.

Kunskapsskolans metod gör att föräldrar som vill kan vara engagerade i sina barns skolgång. Lätt att följa upp hur eleven ligger till, vilka målen är och vad eleven ska göra för att nå sina betygsmål.

Basgruppsläraren är oerhört viktig för elevens studieplanering.

Lokalerna är tyvärr inte optimala. Ventilationen är inte bra och det kan ibland vara trångt då alla klassrum ej nyttjas.

Maten har varit ett stort bekymmer, men det ska nu vara åtgärdat (januari 2020)

Saknar fler viktiga och relevanta föreläsningar för eleverna som tex föreläsningar från MÄN, Porrfri barndom. Känns som att frågor om jämlikhet, samtycke mm inte har lyfts tillräckligt.

Tydliga ordningsregler som är rimliga.
Elev
3 dec 2019

Skolan är det bästa skolan i hela Sverige

Jätte god lunch har inte slängt mat en ända Gong. har got där i 3 år. Jätte bra arbetsmetoder och man får jätte bra hjälp av alla lärare. Tack vare alla underbara lärare har jag A i alla ämnen. Special pedagogen är under bar.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen