Är du elev, förälder eller lärare? Lämna ett omdöme.

5 Omdömen

3.5
Bra
2
1
1
1
0

UTSATT ELEV !!!

1.4
Elev · 30 januari 2020
Elev · 30 januari 2020
lärarna ger orättvisa betyg
maten är dålig
Sosse lärare överallt

wow, toppen skola

4.2
Elev · 11 januari 2020
Elev · 11 januari 2020
jag älskar min skola som jag går på just nu då jag kan prestera mycket bättre och visa mina kunskaper mer. jag själv gillar att jobba enskilt med ingen lärare och därför passa denna skola mig extra bra.
Fia Flink

Fantastisk skola

4.5
Förälder / Vårdnadshavare · 16 juni 2019
Förälder / Vårdnadshavare · 16 juni 2019
Jag är själv lärare och har haft alla mina tre barn här. Yngsta har just slutat skolan.
Mycket trevlig och tillmötesgående personal. Proffesionellt bemötande. Fantastisk specialpedagog!

Skolan passar de som kan ta eget ansvar

2.9
Elev · 6 juni 2019
Elev · 6 juni 2019
Skolan är bra på att ge möjlighet för elever som är högpresterande att utvecklas. Det är tyvärr dock väldigt dålig på att ge tillräckligt stöd till majoriteten av eleverna. Språkundervisningen är också den som lidit mest av detta skolmodell då den behöver närvarande lärare som ofta inte finns på plats. Om du som tänker börja på skolan bara tänker på betyg kan jag gratulera då de under min tid på skolan gav väldigt ”generösa” betyg, detta är i sin tur inget bra.. För många av mina klasskamrater som började på gymnasiet led av stora svårigheter i flertal ämnen på grund av för dåliga grundkunskaper i många ämnen. Av alla ämnen som själv personligen fick mest nytta av detta skolmodell var inom matte. Detta om du är högpresterande hade inte något tak på vilken nivå du kunde ligga på och fanns flertal lärare till hands vid större delen av tiden. Samma sak inom SO.

Eget ansvar och individanpassning

4.3
Förälder / Vårdnadshavare · 8 maj 2019
Förälder / Vårdnadshavare · 8 maj 2019
Skola med bra lärare som förbereder eleverna väl för vidare studier. Eleverna får ta eget ansvar för sitt arbete och möjligheten till individanpassning är mycket hög. "Man ska inte arbeta med det man redan kan utan det man inte ännu lärt sig" ger ett driv framåt och utmaningar för alla. Möjligen något homogent elevunderlag. Lugnt och få sociala problem.

Ansök till skolan

Ansök till skolan genom att klicka på knappen och fyll i ansökningsformuläret. Skolan kommer höra av sig till dig efter att du skickat in ansökan.

Skicka ansökan

Jobbar du på skolan?

Samla feedback och omdömen i realtid från elever, föräldrar och lärare. Med SchoolParrot ökar ni skolans transparens och förtroende. Prata med oss så berättar vi mer.

Läs mer
Dag Hammarskjölds väg 31, 75237, Uppsala
Kerstin Larsson
08-51008161

Fakta om skolan

 • Meritvärde
  273.9
 • Antal elever
  610
 • Antal lärare
  34
 • Antal behöriga lärare
  29
 • Elever per lärare
  17.9