Omdömen

3.7
Baserat på 11 omdömen och 90 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
8 okt 2023

Jättebra skola

Jättebra skola med en bra organisation, engagerade lärare och rektor som gör sitt yttersta för att eleverna ska trivas och få möjlighet att utvecklas så mycket som möjligt.
Elev
10 maj 2022

Kunskapsskolan Norra är bäst <3

Väldig bra skola, bra lärare och duktiga elever. Maten är väldig god och det är lätt att umgås med personalen som jobbar här. Gymnasieeleverna kan vara lite högljudda då och då. Annars är det en perfekt skola :)

Svar från Kunskapsskolan Uppsala Norra

Hej,
Tack för ditt fina omdöme, vad härligt att du trivs i skolan!
Elev
25 jan 2022

Bra och dålig!

Bra skola. Lokalerna är finna men klottrade med blyerts, matsalen är alltid smutsig och maten är inte särskilt god. Men å andra sidan så är lärarna bra och kompetenta, en till sak jag tycker dem gör bra är att de engagerar.
Föredetta elev
28 aug 2021

Bra högstadieskola

Bra skola med bra lärare men lite sämre blandning av elever. Många bor i samma område

Svar från Kunskapsskolan Uppsala Norra

Vad roligt att du tyckte om din skola och dina lärare när du gick hos oss. Det är ofta så att elever och deras vårdnadshavare väljer skolor som ligger nära där man bor vilket gör att det är vanligt att många på skolan bor ganska nära varandra. Allt gott!
Elev
11 maj 2021

Bra skola

Jättebra lärare, jättebra rektor som försöker lära känna alla elever. Korta dagar och lektioner. De gör sitt bästa för att förebygga mobbning. Rätt okej skolmat och ganska så bra anpassad undervisning. Bra kurator Också! Det enda som drar ner är att det är 2 dåliga lärare som är jättesnåla med betyg och att skolan saknar specpedagog atm. Och några osjyssta elever men men. Bra skola!
Elev
25 jan 2021

Rekommenderar skolan

Bra skola med bra engagerade lärare. Kunskapsskolorna har extremt bra upplägg på allting. Korta dagar och bra och relativt korta lektioner. Börja på kunskapsskolan om du har svårt att sitta stilla och hålla fokus längre stunder men ockås kan ta åtminstone lite eget ansvar.
Elev
14 okt 2020

Helt ok

Helt ok, starka gruperingar och några hänsynslösa elever men annars bra. Inga slagsmål droger mm och rätt ok lärare och en väldigt bra rektor. Helt ok mat också, rekomenderar även fast jag måste ge en varning för dom starka gruperingarna som finns.
Elev
23 sep 2020

Skit bra

Underbar skola enkelt att lära sig!
Föredetta elev
10 jun 2020

En mycket bra skola!

En väldigt unik skola som utgår från en annorlunda modell än de traditionella skolorna. Här utgår lärarna mer från individen än klassen i helhet, där alla arbetar i olika takt och har olika mål, vilket ger stimulans och chansen att kunna lyckas.

De flesta lärarna är roliga och jättebra. De är verkligen måna om att eleven förstår och tar sig tid att hjälpa elever vid behov.
Det märks verkligen att de brinner för det de jobbar med och vill verkligen att eleven lyckas.
Har dock upplevt att vissa lärare är orättvisa och favoriserar.

Jag tycker att det finns tydliga mål i de flesta ämnena över vad som behöver göras för att uppnå de olika kunskapskraven i varje ämne.
Erbjuds även kompleteringstillfällen ifall prestationen på exempelvis ett prov inte varit lika bra i förhållande till sitt terminsmål (mål i varje ämne som bestäms av oss elever, tillsammans med vårdnadshavare och vår personliga handledare (mentor)).
Undervisningen är en jättebra förberedelse inför gymansiet då vi redan nu har haft seminarium, föreläsningar mm.
Jag upplever att alla elever har utvecklats påtagligen sedan vi började.

Lokalerna är oftast fräscha och rena, brukar dock finnas lite klotter och liknande, men städas nästan alltid upp.

Även om det erbjuds mycket hjälp och studievägledning så är det upp till eleven att ta sitt ansvar. Därför skulle jag varmt rekommendera skolan till dig som verkligen vill ta ditt skolarbete seriöst/på allvar och är ambitiös.

Jag är nöjd över mitt val på Kunskapsskolan Uppsala Norra och kommer aldrig ångra dessa tre år.
Elev
4 sep 2019

Skolan är superbra!

Jag tycker att skolan ör superbra om man inte har några större svårigheter i skolan,
Förälder / Vårdnadshavare
21 jun 2019

Otryggt och lärarna ser inte eleverna

Ingen hjälp från skolan vid problem och helt handlingsförlamad rektor. Rörigt för eleverna och otryggt med äldre gymnasieelever i samma lokaler. De lärare vi har stött på har inte sett eleven och anpassat undervisningen.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen