Omdömen

3.4
Baserat på 14 omdömen och 126 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Annat
5 maj 2024

Hoppas att jag får börja

Jag hoppas att jag får börja på kunskap
Elev
10 sep 2023

Jätte bra skola

Jag går i åk 9 och har gått i skolan sen åk 6 och och tycker skolan är utmärkt, man lär sig mycket och lärarna är väldigt snälla.
Elev
24 jun 2023

Passar inte alla

Skolan passar inte alla och då menar jag alltså hur man jobbar. Du tar själv mycket ansvar över ditt arbete och därför är det väldigt lätt att halka efter. Men annars är skulle jag säga att den är okej.
Elev
16 jun 2023

Meh, inte den bästa men okej

Skulle inte rekommendera om du redan har svårt i skolan. Dom påstår att man kommer få mycket hjälp men det får man inte alls. Plus det finns bara ett grupp i hela skolan, var ska man få all hjälp? Jag har också märkt att många lärare har en dålig attityd och blir lätt irriterad om man inte är klar eller vet hur man ska göra på en uppgift. Maten är bussin tho
Elev
31 maj 2023

Kunskapsskolan vbg.

Jag fick förklarat för mig att skolan skulle hjälpa väldigt mycket när man hade svårt i skolan, att alla elever fick arbete efter sin egna svårighetsgrad och göra grejer i sin egna takt. Så är fallet absolut inte. För att vara en skola som ska hjälpa elever så mycket osv. Så har skolan endast ett grupprum. Resten utav ytorna man kan få jobba i är ofta upptagna utav andra elever som har rast.Mesta dels utav lärarna är otrevliga och har mycket attityd. Skolan missbrukar väldigt mycket makt. Så som att sitter man inte så som de vill, så resulterar de i frånvaro ist. Skolans mat sägs alltid vara så god och så bra. Det tycker inte många på skolan. De plockar bort maten ganska fort på sista lunchen (12.05-12.55) dessutom brukar maten och salladen vara slut då. När man får tex panerad fisk så får man endast ta 1 som inte alls är stor. Vilket betyder att man inte har mycket energi och ofta åker hem. Matsalen är jätte lite och man får alltid trängas. Ibland behöver man stå upp och äta eller sitta utanför klassrummen.
Förälder / Vårdnadshavare
5 apr 2023

Kunskapsskolan Varberg

Mitt barn upplever att många obehagliga invandrar "orten" killar går på skolan. Att de spottar på golvet, stör på lektionen och gör många tjejer obekväma.
Utöver det tycker jag att skolan verkar rätt så bra. Men det jag nämnde ovan borde verkligen förbättras.
Elev
7 jun 2021

En bra skola som utmanar eleverna

Jag skulle absolut rekommendera skolan till elever som är drivande och vill satsa på skolan. Duktiga lärare och annan personal som vill stötta alla elever och vill att alla ska lyckas i skolan och livet i allmänhet. Fina lokaler men skolgården är väldigt liten men det finns en lekplats tvärs över gatan som går att använda.
Elev
25 dec 2020

Skolans agerande kring lärare med taskig attityd

Jag har gått på denna skola i snart 4 år och jag tycker att det finns en del saker som är värda att ta upp. Så, elevernas framgång bygger på lärarnas engagemang, motivation och KOMPETENS. Vissa lärare är självklart bättre än andra,men det finns ju också de som jag personligen inte tycker lyckas uppnå en endaste punkt. Baserat på personliga händelser tycker jag att skolan bör ta mer ansvar över lärarnas beteende kring eleverna. Exempel på ord elever fått höra är "Det är pinsamt att du inte är klar" "titta dig själv i spegeln" "bitch" "100,0% håll käften" det finns flera grova exempel på vad elever har fått utstå. Detta har tagits upp med bl.a skolans rektor men vi ser inga resultat. Ett exempel på detta var när en elev gick och sökte hjälp hos skolans rektor om problem med en specifik lärare och "stödet" hen fick var "Nu är du allt ute på hal is". Detta är absolut inte okej eftersom att elever, som är i skolan 5 dagar i veckan, måste kunna känna sig trygga. När det blir problem med en person av högre auktoritet där man känner sig nergraderad, kränkt eller felbehandlad och inte har någon att vända sig till börjar känslor av oro och främst frustration att växa. Att gå till skolan blir helt plötsligt jobbigare än förut och skolan känns inte längre som en trygg plats där man vill vara. Om skolan ser detta hoppas jag innerligt att de börjar agera på ett professionellt och mer moget sätt. Sättet vi elever blir bemöta på är rent ut sagt barnsligt och vid kritik upplever jag att de tar en defensiv ställning istället för att försöka lösa problemen.
Föredetta elev
23 aug 2020

Helt okej

Halvtaskig skola, hade nästan varit bättre om jag stannat kvar på min gamla skola. Många lärare är helt fantastiska, mycket bättre än någon annan skola i Varberg, sen finns det också några rötägg. Maten var under all kritik, har aldrig i mitt liv skådat en sådan hädelse som maten på denna skola. Elever och lärare kritiserade maten varje dag och många gick istället och handlade på ica. Matsalen var för liten och vissa luncher fick man stå upp och äta. Nya lokaler vilket är trevligt, dock är eleverna på skolan mycket vandalistbenägna och gör allt i deras makt för att förstöra skolmaterial och skolans egendom. Något positivt är att skolan använder chromebooks istället för ipads.
Förälder / Vårdnadshavare
17 maj 2020

Toppen

Ordning och reda. Mitt barn vet vad som förväntas av hen och har lärt sig strukturera upp sitt lärande. Tycker överlag att det är en bra skola! Minus för tråkig utomhusmiljö samt skolmaten som mitt barn är lite kritisk till.
Elev
13 jan 2020

Sådeså

asså den är bäst i varberg men alla skolor är konstiga i varberg
Elev
9 dec 2019

skolan är konstig

Särskola bah så alla vet
Förälder / Vårdnadshavare
24 nov 2019

Trevlig skola

Vill alla elevers bästa, att alla skall bli godkända. Bra ordning och reda.
Elev
15 okt 2019

Härlig miljö med bra lärare

Lärare som är bra och hjälper på ett bra sätt. Alla vill nå högt och få bra betyg

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen