Omdömen

2.8
Baserat på 18 omdömen och 161 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
25 okt 2023

sämsta skolan i ystad elr i skåne🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

jävla idioter denna skolan suger sätt inte era barn på denna skola samma att flera dagar i veckan och maten är svin äcklig och lärarna snackar skit om en annan elev på en annans ph



MVH en elev
Elev
23 okt 2023

Ludvig faul

Hej! Det är för dålig skolmat+det är för många otrevliga lärare + allt på denna skolan är skit. Jag har fått problem med ryggen för stolarna alla möbler är trasiga + ibland ligger de skor/takdelar i dusharna när man ska dusha uuushhhhh säger jag bara. För liten skola för alla elever och för lite lärare
Föredetta elev
28 mar 2023

DÅLIG SKOLA TRAUMAMASKIN

jahopp då ska vi se här, skolan är skitrolig men man lär sig inget, blev jagad av vicerektorn för att vi åkte i en kundvagn utanför skolan, ************* snodde våran kundvagn som vi hade köpt av några åttor och låste in den i källaren, aldrig sätt den igen. Min mentor snodde också en jävla massa snacks från mitt skåp och gav de till en annan lärare som sa att hon inte hade dem. Folk tog med sig limpor till kakdagen vilket var lite skumt.
Jag blev inlåst i ett skåp i omklädningsrummet och lider fortfarande av djupa trauman och sånt mm.
Det kom några sexistiska personer som erbjöd gratis terapi till kvinnor tjejer och ickebinära. Jag blev också trakasserad av en kort tjej i 9an som tog av mig luvan utan lov. Rektorn fick också aggresionsanfall när jag och en kompis gick in i 4-6.
Man får inte ha luva på sig i ystad under skoltid och mattanterna är lite arga av sig.
Man får också hemrigning om man använder fel pronons mot en transperson som har pronouns snor/unge
Elev
27 feb 2023

Bra skola, bra lärare och allmänt bra skola.

Bra skola med bra utbildning och riktigt bra lärare. Skolinformationen är väldigt bra. Lärarearna bryr sig om eleverna. Det är ganska tryggt.
Elev
15 feb 2023

oduglig rektor

dåliga lärare, men specillet rektor

mivh kunskapelev
Elev
15 feb 2023

Bästa skolan

Skolan är utmärkt bra stolar jätte bra arbetsro och svin good mat. Går själv i 8 och det gillar jag. Lärarna är jätte snälla och trevliga och rastgården är perfekt. Om ni vill att ert barn ska få en bra skolgång så är detta skolan dom ska gå på.
Elev
28 mar 2022

Kunskap

En mycket bra skola kan rekomendera den.

Svar från Kunskapsskolan Ystad

Tack för ditt fina omdöme!
Elev
28 mar 2022

En skola som man kan börja på.

Detta är en bra skola skulle rekomendera detta.

Svar från Kunskapsskolan Ystad

Tack för din feedback!
Elev
18 mar 2022

Väldigt dålig skola

Denna skola är hemsk, alla lärare favoriserar och hjälper bara deras favoriter. Lärare är otrevliga, Maten är dålig, samma mat varje vecka. Datorerna är jättedåliga, och vissa elever går och har sönder andras datorer och dom eleverna får inte ens en ny dator. Stolar och bord är trasiga.
En elev fick ett skåp på sig och blev hemskickad utan nån som helst hjälp.

Svar från Kunskapsskolan Ystad

Hej, Vad tråkigt att höra att du är missnöjd. Vi tolererar förstås inte särbehandling av elever, och självklart ska elever som har gjort sig illa få den hjälp som behövs. Prata gärna med din handledare eller skolans rektor och berätta lite mer specifikt om dina upplevelser, så kan vi hitta en lösning. Allt gott!
Elev
18 mar 2022

Sätt inte ditt barn på denna skola

Denna skola är hemsk, alla lärare favoriserar och hjälper bara deras favoriter.
Dom flesta lärare bara står med mobilen på lektionerna och en lärare står och röker ibland. Lärarna bryr sig inte om alla mobbare. Elever som skadas blir bara hemskickade och får ingen hjälp. Lärare är otrevliga, Maten är dålig, samma mat varje vecka, trasiga stolar. Datorerna är dåliga och går knappt att använda. Vill ni att ert barn får en bra skolgång sätter ni ert barn på en annan skola

Svar från Kunskapsskolan Ystad

Hej,
Vad tråkigt att du är missnöjd med skolan. Vi tolererar självklart inte särbehandling av elever, och givetvis ska elever som har gjort sig illa få den hjälp de behöver. Prata gärna med din handledare eller skolans rektor och berätta lite mer specifikt om dina upplevelser, så kan de hjälpa till med att hitta en lösning.
Allt gott!
Föredetta elev
10 mar 2022

Elev
12 jan 2022

Mycket bra skola!

Skit bra skola, visst maten e lite sådär men lärarna e bra. Lugna inredning och miljö och en härlig gemenskap.

Svar från Kunskapsskolan Ystad

Hej,
Tack för din fina återkoppling. Vad roligt att höra att du trivs på skolan!
Förälder / Vårdnadshavare
22 nov 2021

Grymt bra skola

Fantastiskt engagemang från lärare, kräver att eleven lever upp till det men det är ju inte en skola för elever som inte kan ta eget ansvar

Svar från Kunskapsskolan Ystad

Tack för din positiva återkoppling om våra lärare! Vi arbetar för att våra elever ska lära sig ta ansvar under sin tid hos oss, och tidigare elever säger ofta att de har mycket nytta av att ha fått jobba med att sätta mål och planera sina studier.
Förälder / Vårdnadshavare
29 aug 2021

Fantastiska lärare

Otroligt kunniga och engagerade lärare! Tydlig läroplan, fint stöd till barnen och bra information till föräldrar.
Det gruffas lite om skolmaten, men lärare och undervisning har barnen aldrig klagat på.
Elev
5 okt 2020

Sorligt att man måste skriva detta.

Skolan har för många elever och för få lärare och klassrum. Arbetsron är nästan oexisterande, rektor och lärare favoriserar elever.
Elever som sköter sig får ingen hjälp, då all energi lägs på elever med svårigheter. Ett exempel är att om man vill göra matteupgifter på A nivå så måste man lära sig själv då man inte får någon undervisning på denna nivån.

Om du bryr dig om ditt bars utveckling borde du inte placera hen på denna skola.

MVH
En kunskaps elev
Elev
29 feb 2020

Kunskapsskolan Ystad

Inte världens bästa, framförallt väldigt tråkig skola. Maten dålig, aldrig nån variation, samma mat varje vecka. Alldeles för små klassrum, extremt dålig luft och äckliga odörer. Extremt obekväma stolar som gett mig problem med svanskotan. Rekommenderas inte
Elev
11 dec 2019

Ser bra ut från utsidan men kass på insidan

Maten är oftast lågkvalitet och ej tilllagad nog. lärare oftast sura och allmänt dåliga. Arbetssystemet stressigt och onödigt. Salarna har väldigt oköna stolar och ibland måste vi kolla film i 1 timme+ på dom. Reseptionen väldigt otrevlig och vet ibland inget om man frågar vilket är väldigt oprofessionellt. Och mycket mer😁
Förälder / Vårdnadshavare
2 nov 2019

Toppen skola

Detta är en helt fantastisk skola för barn och ungdomar.
Och bra kommunikation till föräldrar varje vecka

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen