Omdömen

2.7
Baserat på 4 omdömen och 36 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
4 aug 2020

Personal utan utbildning

INGEN av denna skolas lärare har mer än vanlig lärarutbildning.. dvs INGEN av dem har utbildning för att undervisa barn/ elever med särskilda behov ..väldigt dåligt tycker jag då det är en RESURSSKOLA för barn m särskilda behov

Svar från Kunskapsskolans Resursskola

Hej,
Vi känner inte igen den bild du har av skolan, vi har ett starkt elevhälsoteam som består av specialpedagog, speciallärare och socialpedagog samt kurator, skolsköterska och syv. Skolans samtliga lärare och medarbetare får kontinuerlig kompetensutveckling för att lära sig mer om hur man undervisar barn med särskilda behov, bland annat inom npf, tillgänglig lärmiljö, språkstörning, differentiering och problematisk skolfrånvaro. Utöver det får medarbetarna också handledning från både skolans elevhälsoteam samt extern psykolog. Du är välkommen att kontakta skolans rektor om du har frågor eller vill ge ytterligare återkoppling om din upplevelse av skolan.
Förälder / Vårdnadshavare
4 aug 2020

Okompetent personal

INGEN av Denna skolas lärare har mer än vanlig lärarutbildning dvs ingen specialutbildning för att utbilda barn med särskilda behov.. väldigt konstigt då det är en RESURSSKOLA för elever med särskilda behov
Elev
21 dec 2019

Skolan uppnår inte sina egna krav.

Skolan är inte vad den utger sig för att vara. Eleverna är inte skyddade mot mobbning och upplever inte att de får den hjälp de behöver.
Elev
21 dec 2019

Skolan är inte vad jag förväntat mig

Jag tycker att skolan saknar det den utger sig för att ha. Skolan påstår själva att det inte förekommer mobbning eller liknande fast trakasserier, hot och liknande infinner sig varje dag.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen