Omdömen

2.3
Baserat på 7 omdömen och 63 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Annat
12 maj 2023

ta ner skolan

skolan e så fkn dålig ni borde bara stänga ner den
Elev
6 dec 2022

dåligt asså

Börja inte, fight varje dag och lärarna drar barn och är våldsamt
Föredetta elev
17 nov 2022

Börja inte kvarnhagskolan

Väldigt dålig skola börja inte
Personal
27 okt 2022

Värsta arbetsplats för lärare

Jag rekommenderar inte arbeta som lärare på den skolan. Nyanställda lärare kastas in i verksamheten utan någon typ av introduktion eller stöd. Man får inte ens inloggning till V- klass på flera veckor. Eleverna brukar köra över lärare och de respekterar inga regler. Lärare som vill göra skillnad, kommer att vara mycket besviken och ledsen. Personalen flyr.
Föredetta elev
23 maj 2022

dåligt

hell na, värsta skolan ever fr. Man får ingen fkn hjälp, inget bra stöd. har gått där sen 6an och det har varit kaos, vår klass är dock intressant att vara med. Men grov rasism, homofobi, bodyshaming och fula ord finns verkligen, folk som säljer olagliga saker under skoltid, dålig influensa för barn, min lillebror har gått lost of kontroll sen han började i denna skola. Rekommenderar verkligen inte unless ni vill ha gratis betyg, lärarna är snälla men gör inget åt saken, skolan är fattig och kan inte ens afford att ta klassen till en klassresa, vi har inte varit på nån sen forever. Mobbningen är grov, små barn påverkas speciell för mycket, kan speciellt påverka språket, och vardagliga ord. Och maten e trash förutom att deras lasagne e typ det godaste lol. Men om ditt barn påverkas snabbt av omgivningen och är ung så rekommenderar jag inte denna skola verkligen
Elev
15 sep 2020

Mycket bra skola!!!

Lärare som säger till på skarpen när det behövs, och lärare som använder sin fritid för att hjälpa eleverna och jag går i mitt 9de år i Kvarnhagsskolan och trivs mycket bra.
Elev
22 feb 2020

Kom inte hit!!!!

Varje dag sker flera slagsmål mellan flera olika åldersgrupper och lärarnas åtgärder kring detta är extremt ineffektiva. Jag rekommenderar starkt till dig som söker en skola till dina barn att låta bli att lägga dem in i denna!!
Lärarna i denna skola är också väldigt låg utbildade (ifall de ens överhuvudtaget är det) och de är väldigt dåliga på att ge de verktyg och material som elever med svårigheter kan behöva.
En lektion i denna skola är mycket mer lik ett djungel då alla elever (de flesta) skriker och gapar rakt ut och säger kränkande ord på andra språk eller på svenska.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen