Omdömen

3.1
Baserat på 2 omdömen och 18 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
19 jun 2023

Hej läs snälla

Förlåt för dålig text jag har dyslexi jag använder mikrofonen. Detta är en lång text.
Hej jag har autism och dyslexi och ADHD det är ganska gobigt om jag vill springa om kring men min Autism hindear mig det var inte mycket hjälp där. Oj jag glömde att säga jag slutade inte så länge sen på lagga skola om det var för gobigt. När jag sluta så fick jag inte med min matte bok den var viktig för att se var jag var men jag vet vad som hände om jag hade en vän som sa att lagga tog min matte bok och gav den till någon annan och jag får stress över det om han kan se vad jag har gjort i matte boken. Och jag är inget proffs men min mamma säger hela tiden hat lagga skola vilde inte testa för diagnoser för dyslexi och autism men min nya skola vill det på en gång typ. Jag går i valloxskolan nu den var Segersta för. Jag passar inte in i min nu variga skola men det är mycket bättre nu inga vänner än.
Elev
6 sep 2019

BÄSTA SKOLAN EVER

Jag älskar skolan för det är så bra gemenskap! Alla känner alla för vi gör aktiviteter ihop med dom andra. Alla lärare förutom en är så trevliga och snälla man känner sig så välkomen!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen