Är du elev, förälder eller lärare? Lämna ett omdöme.

2 Omdömen

3.7
Bra
1
0
1
0
0

Lancaster förskola

3.0
Förälder / Vårdnadshavare · 24 augusti 2020
Förälder / Vårdnadshavare · 24 augusti 2020
Ska börja med att skriva att jag har en son som behöver extra stöd. De hade inte resurser till att hjälpa till för att ge honom det han behövde för att fungera i gruppen. Kommunikationen brast väldigt ofta. Fanns en pedagog som verkligen gjorde allt för att hans vistelse skulle bli så bra som möjligt men de andra pedagogerna tyckte jag inte gav så mycket. Min dotter går på en annan avdelning där är också brist på kommunikation men för ett barn som inte behöver extra stöd fungerar det absolut bättre. Dålig på att använda kläderna på hyllan efter väder och smörja med solkräm. Barnen ska få vara med och bestämma själva så vill dem inte så är det mycket som inte blir gjort. Mobbing förekommer på förskolan och vi föräldrar får inte så mycket information även om våra barn vittnat till en dålig händelse.

Helhetsbedömning

4.3
Förälder / Vårdnadshavare · 27 maj 2020
Förälder / Vårdnadshavare · 27 maj 2020
De brister som vi upplevt är mer konsekvenserna av ett pressat arbetsmiljö för de anställda på förskolan. Nedan har vi försökt vara tydliga med vad som upplevs med både ris och ros i våran bedömning.

Lekplatsen och ytorna som barnen har att röra sig på är väldigt bra.De får lära sig många olika saker på ett kreativt och roligt sätt. Barngrupperna består av 18-22 barn det finns dagar där alla barn är där och märks på ljudnivån.
De flesta av personalen är lyhörda om något skulle uppmärksammas och är bra att ha att göra med.

Personalen gör sitt bästa med att sätta barnen i fokus.De bemöter en bra trots sitt pressande arbetssituation. Dagar som de har personalbrist kan bli rörigt då de försöker täcka upp på andra avdelningar för att de inte får in vikarier. Ibland har det även varit för att de inte får ringa in vikarier.De kämpar med barnen bästa i fokus. Kan upplevas ibland dock som kommunikation mellan personalen är bristfällig, kan ha sina orsaker. Något som behövs jobba med.

Största nackdelen!
Den nya chefen har otroligt lite koll och upplevs oerfaren. Man blir på riktig rädd över att hen ska komma tillbaka från sin föräldraledighet och vad som kommer hända med den verksamheten. Personal har sagt upp sig i ren protest då de inte kommer överens med hen. Upplevt att arbetssituationen har varit ansträngt för de anställda. Märks ännu mer nu när den vikarierande chefen som har både erfarenhet och koll är på plats. Känner inget förtroende för ordinarie förskolechef.

Största fördelen är att barnet/barnen trivs och älskar sin/sina pedagoger!

Använder SchoolParrot

Skolan använder SchoolParrot för att samla in och hantera omdömen.

SÖDRA VÄGEN 16, 45140, Uddevalla
46 73 988 44 52

Fakta om skolan

 • Antal Barn
  77
 • Heltidstjänster personal
  14
 • Antal behöriga förskollärare
  7
 • Antal avdelninga
  4
 • Personaltäthet
  5.5