Omdömen

3.6
Baserat på 12 omdömen och 96 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
4 sep 2022

Usel matte men bra skola.

Bra skola. Miljön är bra, Eleverna är trevliga och Lärarna är bra. Tills man kommer till matte lektionerna. Dom är helt utsagt USLA. Skolan har bara en matte lärare som kämpar för att läsa upp ens prov svar högt inför hela klassen om det står fel.

Hade inte rekomenderat skolan endast för denna detalj. Resten av Lärarna är helt underbara dock. Bästa jag nånsin haft.
Skolmaten är otroligt god.
Elev
18 aug 2022

GÅ INTE PÅ DENNA SKOLA

Kass skola lmao. Lärarna tar inget ansvar alls och har ingen kompetens. Känns mer som dagis än gymnasieskola. Ambitionsnivån är lågt och det resulterar I oseriösa elever.
Föredetta elev
6 jul 2022

”Dina tre bästa år?”

Jag började gymnasiet 2019, och välkomnades med en varm atmosfär. Ingen skola är perfekt, det var våran absolut inte, men det är då lärarna och eleverna gör mycket. årskullarna jag lärt känna var rent ut sagt underbara för den mesta delen. jag har själv utvecklats som människa, vad det nu än ska betyda. lärarna bryr sig, men det betyder också att du ska göra det. du kan inte anta att gymnasiet hatar dig för du blivit skoltrött. lbs är faktiskt en bra plats men kretsar det endast negativa elever runt dig blir det ganska lätt att klanka ner på skolan. så den största feedbacken jag kan ge dig som kollar dessa resensioner då du kanske är intresserad av att börja är att kolla på linjerna. är det någonting du är passionerad av eller vill lära dig om? do it. du blir inte yngre, tiden flyger rent sagt iväg. och som sist, är någonting inte bra eller bara inte känns bra, säg det. inget bra växer i mörker. vem vet, det kanske blir dina 3 bästa år.
Elev
3 feb 2022

Mehhh

Asså om du gillar drama obsessed estertare och teknikare som säger rasistiska skämt har du hittat rätt. Lärarna e ok som bäst. Hälften är *** resten gör aids skämt. Hursomhelst e dom dryga
Elev
6 dec 2021

Elevens dröm

Jag har börjat på denna skola för en termin sen och den är alldeles UNDERBAR

Jag rekommenderar denna skola för den har bra information om deras kurser samt accepterar allt folk. Mina föräldrar är jättenöjda av mitt val!
Elev
16 maj 2021

Inte nöjd

Bra kontakt med lärare, dock är resten inte så bra. Dåligt med info och liknande, jag upplevde att det saknas mycket av de material som behövdes för att jag skulle kunna utföra saker inom min inriktning. Min gymnasietid har bestått av mycket tid där man jagat lärare och rektor för att få svar på frågor osv.
Skolmaten har tyvärr varit näst intill oätbart ibland, har ätit det vegetariska. Skolmiljön uppfattas som lite rörig och ibland ofräsch.
Annat
10 nov 2020

sisten gunarsonss

vi älskar att alla homosexuella är tillåtna. VÄLDIGT COOLT! :D perfekt stimulans inom alla områden!
Annat
11 jun 2020

Kunde ha varit bättre

Undervisningen är bra, bra lärare generellt. men tilliten till ledningen kunde ha varit något bättre. Snäll personal i allmänhet.
Elev
29 jan 2020

LBS människor är bäst :3

Bästa skolan för oss "speciella" människor lmao btw alla är typ med i LGBTQA+ community och alla har typ samma intressen (känns inte riktigt som en skola mer som ett ställe du sticker till för att hänga med vänner)
Terés Lidén
Förälder / Vårdnadshavare
11 jan 2020

Fantastisk skola!

Fantastisk skola som ser till varje individs utbildning. Mycket väl anpassat till elever med NPF! Känner mig trygg som vårdnadshavare och ser hur mitt barn utvecklats enormt sedan hen började på skolan.
Tess Silvan
Förälder / Vårdnadshavare
16 nov 2019

Oerfekt!!!

Fantastisk skolka-lyhörda lärare och stark ledning. Otrolig trygghet och samhörighet! Verkligen en skola för alla!
Så glad att båda mina barn valt LBS!
Förälder / Vårdnadshavare
18 okt 2019

Fantastisk.

Väldigt bra personal som lyssnar på ens barn när de har specifika behov. Mycket lyhörda och det händer något när personal säger att de ska göra något.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen