Omdömen

2.7
Baserat på 9 omdömen och 70 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
15 sep 2023

Spelgrafik

Spelgrafik 22

Jag har det faktiskt bra på detta gymnasiet och lärarna är väldigt hjälpsamma och hjälper mig känna mig motiverad!
Elev
12 sep 2023

Grafisk Design (estet)

jävla skit skola

mycket luckor i scheman, dåliga lärare utan typ två, rektorna har fanemig inte koll på något och är otrevlig och senil. det finns inte mycket bra att säga om denna skolan det enda bra skulle jag sagt är att man får bra datorer istället för chromebooks som på andra gymansien.
Elev
12 sep 2023

Skit skola 1/10

Skit skola. Ingen bryr sig, otrevliga lärare, skolmaten är knappt ätbar, smutsigt överallt och jag är rätt säker på att det finns mögel och vatten skador i vissa klassrum. Perfekt skola om du inte vill jobba på lektionerna för ingen bryr sig. 50% av alla elever som börjar LBS byter efter bara några månader. De senaste 2 åren har minst 10 lärare slutat. Känner även ett flertal elever som blivit sjuka på grund av skolmaten.
Elev
10 feb 2022

Bra skola för dig som vill jobba inom spel

Skolan är riktigt bra om du är helt säker på vad du vill bli, inriktningarna är specifikt planerade för spelutveckling och har de obligatoriska sakerna som linjerna måste lära ut, så om du vill jobba inom spelutveckling, programmering, design, 3D eller har tellang för att kunna bli esportare är LBS perfekt för dig. Anledningen till att jag inte ger 5 stjärnor dock är för att skolan har en tendens att ansätta lärare utan tillräckligt mycket erfarenhet vilket gör det svårt att få betyg man vill ha i vissa ämnen. Där finns några lärare som är PERFEKT på alla sätt och vis men andra känns som att de bara är där för pengarna.
Elev
13 jan 2021

dålig skola

Skolan är oseriös, dålig skolledning, olegitimerade lärare, vissa lärare är bra men väger inte upp speciellt mycket, många lärare sjukskriver sig och slutar, vikarier för vikarier. allmänt skit, hade aldrig någonsin börjat här om jag visste hur dåligt det vissa saker var, men det finns vissa eldsjälar vilket är värt att påpeka.
Föredetta elev
1 jan 2021

Inte seriös bildlinje

Gick spelgrafik men kände inte att jag lärde mig rita. Fick aldrig konstruktiv kritik på mina verk så utvecklades inte. Brist på lärare så fick in folk som inte kunde de bildämnet de lärde ut. Dålig studiero. Topp är att de är trevliga människor, dock många som struntar totalt i skolan. En del trevliga lärare. Ingen vidare kvalite på maten. Spelutvecklingslinjen verkar bra
Elev
28 aug 2020

Dålig.

Avskyr min skola. Extremt många som söker bara för det är lätt att komma in, bryr sig nada om programmen och förstör för andra elever. Även attraktivt att söka eftersom man får en rejäl dator medans i andra poäng får man en chromebook som man inte kan göra jättemycket på. Rektorn är inget vidare heller, strikt och har noll respekt för psykisk ohälsa. Bra lärare dock, iallafall för de viktigaste ämnena som svenska, engelska mm. Hemsidan har massor med felaktig information, finns ingen anledning till att den ens existerar då. Fett störigt att inte kunna kolla sitt program och se vilka ämnen man har eftersom ingen uppdaterar informationen. Maten är ganska illa, dåliga mattider, vem vill äta klockan 1 och sen sluta klockan 2-3? Ingen kiosk eller något man kan få minsta lilla matbit ifrån. Tycker inte man kan förvänta sig att elever ska kunna göra bra i skolan när man kommer till skolan 09:30 och käkar 12:30. Energin är verkligen helt slut så sista timmarna får man inget gjort. Finns inga bekväma möbler som soffor, stora stolar. Endast hårda plaststolar. Vattenskador i byggnaden, snus på väggarna. Allmänt äckligt.
Elev
7 okt 2019

Väldigt bra skola!

Nytänkande, bra lärare och inkluderande
Elev
28 aug 2019

Väldigt modern o avancerad skola

Lbs är en väldigt modern o avancerad skola om du gillar att rita o spela så kommer du att älska lbs för att alla i skolan har samma passion även om du inte gillar det så kommer du hitta folk som gillar vad du gillar. Lbs är också en väldigt teknologisk skola alla elever får de bästa och nyaste datorerna som man kan få och det blir bara bättre och bättre modeller för de nya 1orna som börjar du får inte bara en dator men också skolväska och datorerna är fullpakade med så många användbara program som du kommer att använda under din skolgång. Och lärarna i skolan ä väldigt down to earth o har bra connection med eleverna o anpassar för de med svårigheter. Skolan är också väldigt lgbtq+ vänlig och du kan vara vem som du vill vara och människor kommer inte att dömma dig för det så om du får turen att börja på lbs så kommer du att älska din skolgång här
Lasarettsboulevarden 2H, 29133, Kristianstad
Per-Ola Larsson
044-123300

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen