Omdömen

2.4
Baserat på 22 omdömen och 180 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
19 dec 2023

Teknik

Gå inte i detta gymnasium

Sjutk dålig skola, elevens luktar svett, udda stil. Man får inte ha NÅGOT i denna skola. Inga skåp som man får ha permanent. Inga aktiviteter även fast de säger att man ska.
Elev
8 okt 2023

Spel

Fattig skola med Låg antal lärare

Fattig skola. Förlorade pengar så dom förlorade sin Lunch sal. Nu har dom ingen lunch sal med bra kockar så maten har blivit sämre. Har också förlorat lärare så nu är dom tvungen att ha den värsta läraren jag någonsin haft i mitt liv, lära två ämnen som shockande har nu blivit mina två svåraste ämnen jag nånsin haft. galet dålig skola.
Förälder / Vårdnadshavare
31 maj 2023

Teknik

Undermålig skola-lovar men håller inte!

Min son började gick på LBS norra. Vi tyckte att lokalerna var fina och fick ett bra intryck. Efter tre veckor ville min son sluta men han var orolig att det skulle bli sämre någon annanstans så han har kämpade på. Informationen rörande elevernas utveckling är dålig. Lärarna svarar inte på mail eller så svarar de väldigt sent. Min son har bytt mentor två gånger på tre år. Finns det något problem eller om man behöver stöd så är det ingen som reagerar. Många lärare kan sitt ämne men är inte pedagoger och kan inte undervisa så att eleverna förstår och en del pratar väldigt dålig svenska vilket gör det ännu sämre. Kan inte rekommendera denna skola till någon!
Elev
7 feb 2023

Teknik

Dålig skola

Okej lärare men vi äter mat i korridorerna och får knappast vatten
Elev
28 jan 2023

Rasism och verbal mobbning. Lärare mot elever - elever mot elever

haha dessa kan garantera att de flesta recensioner som ger bra betyg är falska. Gå absolut inte i denna skit skola. Särbehandlingen och rasismen är genom taket, bland båda lärare mot elever och elever mot elever. Förståeligt också att lärarna inte ger någon reaktion när rasism och verbal mobbning sker mellan eleverna. Finns bara 1 lärare som inte särbehandlar och verkligen är bra, Jasmine.

Svar från LBS Stockholm Norra

Jag vill först beklaga att du har fått denna negativa upplevelse på vår skola.
På LBS Norra tolererar vi inte att någon utsätts för mobbning eller kränkningar av något slag. Vi är en skola där alla elever och personal får vara den man är. Varje år gör vi en likabehandling och värdegrundskartläggning bland våra elever. I den senaste svarade 93 % av eleverna att de känner sig trygga på skolan. Trots att vi jobbar dagligen med att skapa ett skolklimat som står för tolerans och allas rätt så förekommer det säkert att någon kan råka ut för fel språkbruk och beteenden som är negativa. Att hävda något annat vore naivt. Du beskriver även att du har blivit dåligt behandlad av merparten av skolans lärare och personal. I vår undersökning så svarar 96% av eleverna att de inte har blivit dåligt behandlade av de vuxna. Det behöver inte betyda att du inte har fått en dålig upplevelse av någon vuxen på skolan. Som rektor ser jag väldigt allvarligt på detta och jag vill att du kontaktar mig så att vi tillsammans reder ut vad som hänt. Mina kontaktuppgifter hittar du på vår hemsida och jag är på skolan varje dag om du vill komma förbi och prata.

Tack för dina åsikter och du ska veta att detta är något vi tar på största allvar!

Hälsningar
Stefan Säll
Rektor LBS Norra
Elev
7 okt 2022

Spel Grafik

Du kan vara dig själv i LBS

Denna skola ger utrymme för elever att uttrycka sina åsikter, vara kreativa och viktigast av allt att vara sig själva. När jag började på denna skola i andra terminen av 1an (januari 2021) var de covid tider, men jag kom snabbt in i min klass där jag kände mig trygg och snabbt accepterad. Jag hade nyligen kommit ut ur en jätte jobbig period av mitt liv full av ångest, oro och depression.

Denna skola och denna klass hjälpte mig finna mitt sanna jag, denna skola blev ett ställe för mig där jag kom bort från mitt jobbiga hemmaliv. Jag blev motiverad till att gå i skolan och gick från 35% närvaro i min förra skola till att jag klarade ut både 1an och 2an med 98% närvaro. Jag kände ju att det var kul att gå till skolan. Varje dag är det något nytt att lära sig och det finns alltid något roligt att göra med kompisarna.

Mina lärare som jag haft är kompetenta, trevliga, välvilliga och engagerade. De vill att vi alla ska klara oss och gör sitt ytterst bästa. Jag är stolt av att ha sådana lärare. Super snälla Jimmy, karismatiska Calle, coola Daniel, konstnärliga Camilla är bara några av alla fina lärare jag fått ha. En speciell shoutout till världens bästa Cecilia ! ingen annan mentor som du <3

Lokalerna är fina och färgglada ! Skoltoarna och allmän hygien är något som kan diskuteras bland eleverna. Men jag trivs, det finns inget som stör mig i våra lokaler.
Skolmaten är under all kritik i behov av förbättring. Är oerhört missnöjd med jönsjacob. Maten är smaklös, det servas något annat en det som står på matsedeln och karolinska institut elever som smiter in i våra köer.

I denna skola bryr vi oss om alla elevers trygghet, skolstyrelsen betonar alltid alla människors lika värde och det ageras direkt ifall det finns någon spekulation om mobbning skulle uppstå. Här får alla klä sig som de vill, vara som de vill och älska vem dem vill utan att bli illa behandlad. Man får intressera sig i olika saker utan att bli dömd och dessa saker är en av det härligaste med LBS gentemot min grundskola.

Jag skulle vilja ha lite mer aktiviteter bland klasserna i skolan, även roliga tema dagar/aktivitetsdagar bland årskurserna för öka gemenskapen i skolan. Annars finns det ändå massa kul att göra i skolan som att spela pingis, tv spel eller kortlekar osv.

Jag är en stolt lbsare som trivs med sin skola, sin klass och sin skolstyrelse. Bli en del av kreativa skolan du med ! hoppas att min omdöme gett er läsare lite mer insikt.

En speciell shoutout till one woman army Jeanette <3
Elev
12 sep 2022

Spelutveckling

Herregud…

Jag går spelutveckling (teknikprogrammet) i 1an på LBS norra. Har bara gått här i några veckor och jag ångrar redan att jag inte valde annat. Eleverna här är självcentrerade och är inte lika accepterande som de ska vara enligt skolans ”regler”. Jag rekommenderar absolut inte denna linje/gymnasie ifall du t.ex. är transperson eller använder andra pronomen, har själv redan behövt byta klass pga min sexuella läggning då folk inte alls var lika accepterande som skolan uppgett. Skolmaten är otroligt dålig men ätbar i mindre mängder, matpersonalen lägger upp gigantiska portioner och blir sedan arg när man slänger maten, 50% av tiden är den mat som serveras inte den maten som stod på matsedeln. Matsalen är sunkig och det är oftast fullt på alla borden vilket leder till att man får sitta på t.ex. trappan utanför. Lärarna på skolan känns oseriösa och vet 75% av tiden inte vad dom snackar om, undantag för enstaka lärare. När elever uttrycker att de t.ex. blivit mobbade/utsatta får de personer som utsatt inga konsekvenser alls, lärarna hjälper inte heller den utsatte och många har redan bytt skola pga detta. Vi har inte ens egna skåp och måste hela skoldagen bära runt på väskor och jackor. Jag orkar jag inte ens skriva mer om detta, blir otroligt irriterad. GÖR INTE MITT MISSTAG, välj något annat!!
Elev
14 jun 2022

Under all kritik

Om du gillar en skola som luktar sunk och elever som knappast duschar eller tar hand om sin hygien så är detta perfekt för dig! Skämt o sido men detta är faktiskt sanningen.

De bra aspekter med denna skola är få. Allmänt dåliga lärare som är oengagerade, outbildade eller har stora problem med att hantera det svenska språket. Vilket leder till orättvis behandling av elever, favorisering och kränkande attityd. På grund av detta ges också orättvisa betyg. Dock gäller inte detta alla lärare då vissa är hyfsat bra och pedagogiska med eleverna oavsett vilka de är. Men majoriteten av lärarna på denna skola är inte det!

Skolan är ungefär 3-4 år gammal och nystartad. Vilket märks då de finns stora brister såsom att eleverna inte har tillgång till ett eget skåp och behöver bära runt på väskor, datorer, jackor och ytterkläder till klassrum och liknande.

De finns även en trend att hämta in nya lärare i olika kurser då de oftast slutar efter endast 1-2 månader på grund av klagomål på deras brister som lärare. Känns väldigt oseriöst och eleverna får ingen bra relation till lärarna och missar stor del av utbildningen i dessa kurser då det blir inställt då ingen lärare finns. På grund av detta ges det också orättvisa betyg.

Skolmaten är okej men oftast inget utöver det, ganska smaklöst samt dåliga råvaror vilket märks då det inte känns så fräscht och färskt.

Skolan funkar allmänt okej, men som sagt finns de mycket nackdelar vilket gör skolan under medelmåttig, skolan skulle enligt min åsikt behöva en rejäl seriös upprustning angående lärare samt hur skolan som verksamheten fungerar.

därför blir betyget 2/5
Föredetta elev
1 jun 2022

Spel Grafik

Välj en annan skola, du kommer bli besviken (LÅNG)(JEANETTE WINS!)

När jag skulle börja här tänkte jag mig en kreativ miljö där det flesta ämnena kombineras med spel, eller iallafall kreativa uppgifter eftersom det är en kreativ skola för spel intresserade människor. Men nej. Fick typ 3 uppgifter och sen är allt som alla andra skolor.

Mitt första år inom spelgrafik var rätt så kul. Människorna verkade trevliga, lärarna var sisådär, men folk verkade ändå lite passionerade. Men såklart skulle det inte hålla. Lärarna vet knappt något om vad de håller på med, vi fick många vikarier som inte visste något om ämnet, vilket gjorde att vi fick ingen hjälp och fick klara oss själva. Dåliga instruktioner om uppgifter och dålig planering. Vi fick göra likadana uppgifter flera gånger, vilket jag fortfarande ej fattar, under samma år. Det flesta lärarna var rätt så schysta, men skulle hellre vilja ha en seriös och kunnig människa än en slapp snäll människa som kanske vill väll, men kan inte så mycket.

Dålig information. Jag skämtar inte, det är så mycket vi inte får veta förens dagen innan, vilket stressar skiten ur oss alla. Rektorn bryr sig inte och lyssnar inte på vad vi säger, samma sak med biträdande rektorn.

Fick heller aldrig något skåp, vilket vi fightades med rektorn om under många, mååånga månader, men inget hände. "Vi tänker prioritera det nya eleverna eftersom ni går ju redan i 2:an" my ass.....

Datorerna fucking suger. Don't get me wrong, det är rätt så okej datorer, men för Photoshop? Blender?? Det är så många av mina klasskamraters datorer, inklusive min, som har bluescreenat, dött, eller helt gått sönder av att använda dessa program. De har också lovat oss mycket mer, som att få jobba på ett spelprojekt under en helt termin i 3:an, att jobba med Maya, att jobba med ZBrush, eller att ens få köpa datorerna. Inget av detta hände, och jag är så besviken att det enda de säger är "Ni får inte köpa datorerna för HP behöver reservdelar"... Yeah no, det är så mycket det har lovat och bara ljugit om, bara för att spara pengar.

Nu kommer vi till det ännu sämre; Matsalen. Lunchen är i en matsal, restaurangen heter Jöns Jacob (tror jag man stavar), och det är hemskt. Jag är så jävla besviken i maten att det är inte klokt. Vi var lovade god, vanlig restaurang mat, för det är det skolan betalar för, och första veckan var det bra. Sen sänktes kvaliten dag för dag, och nu för tiden är det nästan aldrig värt att läsa matsedeln, för det är nästan aldrig samma maträtt som på matsedeln!! Det flesta av personalen är otrevliga och verkar inte bry sig. Jag tror det är faktiskt bara en enda person där som jag gillar, men han slutade för länge sedan... Personalen bryr sig inte om hygien eller kvalitén av maten, och de ser alltid sura ut.

Det värsta.... Det absolut värsta är specialmaten. Jag har celiaki och är glutenintolerant, och omg är maten dålig och personalen lika så. Fick lämna in dietist bevis papper flera gånger för de glömde att jag var gluten, vet fortfarande inte hur det lyckades med det, och det vet ingenting om specialkost! Det har hänt många gånger att det tillochmed säger "vadå det där är glutenfritt" och så är det fucking bröd. I kid you not, nästan ingen där kan skillnaden på laktos, glutenfritt, vegetariskt, etc, och ingen av dem har något problem med cross-contamination. Har hänt att det tagit vanliga pannkakor med händerna (plasthandske på ena) och sen tar hela näven ned i glutenfria pannkakorna. Det kanske inte låter mycket, men när det gäller specialkost är det väldigt viktigt att inte blanda saker, speciellt när det är nötter, gluten, mjölk, etc. De använder också samma handske när sallad har trillat utanför deras behållare, vilket gör att mycket av sakerna på salladsbaren, vilket är ett skämt i sig, är blandat och du kan aldrig vara säker på att du inte blir sjuk. Använder också mycket rester.

Sorry att detta blev skitlångt, men jag vill inte att folk ska välja fel gymnasium. Jag hade tur att jag fick underbara klasskamrater och vi hade skitkul ihop, men det är inte många som har det. Men kortfattat: Maten är dålig, det är okunniga när det gäller både skolan och specialkosten, rektorn och biträdanderektorn bryr sig inte och lyssnar inte på eleverna, man kan inte sitta någonstans på rasterna, okunniga lärare, och man lär sig väldigt lite i det man faktiskt valde LBS för.

Jag är så sjukt glad att få detta överstökat och ta studenten.


Men den riktiga stjärnan var********, den mest trevligaste människan jag träffat. Hon tar hand om alla sjukanmälningar från både eleverna och lärarna, och hon var alltid sympatiskt när jag var hemma med kronisk migrän, vilket är typ jämt :')
Vi älskar dig********, du är skolans mamma som var alltid glad och trevlig, vare sig rektorn skulle skälla på dig när vi ville in i klassrumet för att sitta istället för att stå under en väldigt lång rast, eller om vissa Esportare var otrevliga (**** *** ************ *********,** **** ****** ** *** *** ****** ******* *** ****** ****** *** **** ********* ********* *** ******** ***** **), och även om det kanske varit en stressig dag.

Tack********, och lycka till framtida elever, och hoppas ni hittar en skola som inte bara intresserar er, men även lyssnar och bryr sig!
Föredetta elev
17 maj 2022

Föredetta elev från systemutveckling

Har varit en elev från gymnasiet och tagit studenten, men är speciellt inte nöjd över min upplevelse i skolan.

Måste vara ärlig att denna skola var bara si och så, några av lärarna är schyssta osv men speciellt finns det andra lärare som har bara varigt jobbiga. Som har också inte lärt oss så mycket genom åren, det värsta som jag har varit med om är när någon lärare kommer in och gapar på någon elev på grund av att de går i linjen, bara för eleven har svårt att gå igenom lektionerna så är det ingen anledning att man ska vara så otrevlig för någon som har svårt att klara av ett ämne. Helt vidrigt. det har speciellt bara varit stressande under de åren man har varit där.

Det känns som att inget speciellt händer när man är inte klar med sina uppgifter, men allt ligger ju då i dina händer när det kommer till detta. Speciellt när det kommer nästa till slutet av varje år så kan det bli bara för stressigt.

Maten har alltid varit dåligt, några gånger så kan det hända att de gör någon bra mat. Jag haft också en dålig upplevelse i matsalen där när jag fick gå fram för att hämta mat och en av damerna ignorerar mig rent när jag har precis väntat på min kö för att hämta mat. Fy fan vilka personaler, hade ett snack med chefen som jobbade där och damen försvann senare med sitt usla beteende.

Eleverna kan vara schyssta, kan säga att allihopa tycker gemensamt med denna skola. Många har klagat till rektorn om en lärare som har varit väldigt svårt med, speciellt i lektionerna som har varit mest jobbigast att vara med i. Mest så har man bara fått stress ifrån den läraren men ingen ny lärare har bytts ut mot den nuvarande ifrån allihopa som har klagat. Några föräldrer har kommit super arga dit, fortfarande inget bra svar ifrån rektorn. Min upplevelsen med en av lärarna så är har de varit väldigt otrevliga, fick dra till läxhjälp en gång bara för fråga någon sida eller vilka kompletteringar man ska hålla på med, istället så fick jag som svar "Du kan inte hitta sidan" och flinar helt konstigt mot mig. Rent när han har inte alls skrivit något på tavlan eller sagt något om det, kändes bara kränkande att gå till läxhjälp när man träffar samma lärare som bara beter sig så uselt och otrevligt.

Senare så har det bara bytts ut lärare och rektor, när det kommer till lärare som har bytts under lektionen som man har haft de med så måste man börja nästan allt om igen.

Byt skola om du vill ha en bättre framtid och en bättre utbildning!
Elev
22 apr 2022

Spelutveckling

Nördigt som fan

Lärarna är väl helt okej men asså alla andra elever är problemet
Elev
26 mar 2022

Sämsta lärare och oseriös skola

Lärare är inte utbildade och vet inte hur man undervisar, vissa vet inte ens hur man pratar ordentligt. Vissa lärare uppdaterar oss inte om någonting, vissa glömmer allt. Allt är på dina händer för att lära dig om ämnet. Mat vi får är så dålig jämför inte ens med någon annan skolmat som jag sett tidigare. Åh, ibland finns det ingen plats att sitta på medan man väntar på lektionen och vi har inte ens skåp. Rektorn bryr sig inte ens om någonting, kanske för att det ändrats så många gånger eller att ingen av dem bryr sig, många elever hade rapporterat om en dålig lärare men läraren är fortfarande i skolan och förstör elevernas framtid.
Elev
18 mar 2022

Spelutveckling

Gå någon annan stans.

Dålig ledning, oinspirerade lärare, dåliga uppgifter, dålig kompetens, dålig studiero. I alla fall är alla lärare snälla och typ alla elever är schyssta mot varandra. Dålig utomhusmiljö. Raster sker i korridorerna och det finns inte mycket att göra. Lärde mig väldigt lite om spelutveckling och uppgifterna jag fick om ämnet var urusla och ofta kunde läraren ingenting om spelutveckling.
Elev
25 jan 2022

Lärar problem

Vissa lärare är helt kaos. Inte på ett stökigt sätt men med att informera om vissa grejer som på tex: SchoolSoft och Google Classroom
Förälder / Vårdnadshavare
10 jan 2022

Klart godkänt

Min åsikt skiljer sig ngt från ungdomarnas. Min upplevelse som vh är att min ungdoms lärare mestadels är mkt inkluderande och lösningsorienterade. Att scheman strular o viss kompetens i bemötande och anpassningar svajar är långt ifrån unikt. Verkar ha blivit en skola dit många omotiverade elever kommer vilket har bidragit till att det går åt mkt studiestöd och omprövningar.
Helt klart en bra skola för de elever med spec intressen.
Elev
21 nov 2021

Spel Grafik

Bra men behöver några år

Alla är trevliga, eleverna och personalen.

Men själva skolan behöver fin slipas. Tar några år för en skola att bli bra. Har hänt att kurser är i en konstig ordning (per år) och man lär bas saker i 3an istället för 1an.
Elev
15 maj 2021

Spel Grafik

Man lär sig inget.

Under de 3 åren jag har gått på denna skola så har jag inte lärt mig någonting. Första terminen så lärde vi oss relativt mycket och skolan var relativt bra. Detta var då första terminen skolan var öppen.

Efter det så blev skolan stegvis sämre för varje termin. Många lärare visade sig att inte vara utbildade helt och hållet. Detta ledde till att vi fick lättare uppgifter i sista stund och vi lärde oss inget.

Detta har pågått under två år. Man har varit tvungen att lära sig på egenhand. Själva grejen med en skola är att den ska lära ut. Men det har inte denna skola gjort.

Eleverna på denna skola är väldigt dåliga på att ta hand om sin hygien. Många verkar inte duscha eller torka sig. Så i klassrummen så stinker det svett och skit. Det är inte ett skämt.
Det som är värre är att lärarna försöker inte göra något åt detta. De blir istället sura på att man påpekar att det stinker i klassrummen.

Datorerna är relativt dåliga. De är i alla fall bättre än chromebooks. Men mer än det är de inte. Så att jobba i programmen som maya, photoshop och unity så funkar datorn inte så bra.

Maten är rätt så dålig också men inte oätbar.

Det kommer vara så sjukt skönt att ta studenten och slippa denna skola. Tack för mig!
Elev
16 jan 2021

Missnöjd elev

Dålig, oseriös. Lärarna planerar inte kurserna. Det är väldigt ofta man får en uppgift de kom på sekunden innan lektionen startade och man lär dig inget av det.

Som några andra skrivit så är hygienen väldigt dålig på skolan. Man kommer in innanför våra dörrar och man känner stanken av svett. Den tar inte slut. Det är som att de inte ens försöker ta hand om deras egna hygigen. Duschar inte, borstar inte tänderna, otroligt ovårdat hår mm.

Lärare som umgås med eleverna utanför skolan. Kanske kan vara en kul grej, men efter jag tänkt efter ett tag tyckte jag att det var väldigt konstigt. För det händer hela tiden.

Esport linjen eller vad man nu ska säga är oseriös. Eftersom skolan var nybyggd 2018 och vi som går i trean nu var de första som fick gå esport linjen på denna skola blev djupt missnöjda. Ingen planering över huvudtaget. Det som utlovades inom esport linjen som stog på deras hemsida fick vi aldrig ta del av eller uppleva. Coacher som coacher i spel de inte är experter på fast än de påstår att de är det, och sen erkänner 2 år senare att de faktiskt inte var kunniga i det spelet. Kul för oss, på 2 är har vi inte fått ut något från "coachen".

Ska faktiskt bli extremt skönt att ta studenten och sluta på den här skolan.
Elev
26 aug 2020

Oseriös Skola

Jag tror jag pratar för alla när jag säger att denna skola är väldigt oseriös. Man lär sig ingenting pga dålig planering för kursen och lärare som undervisar kurser de inte har utbildning inom.

Datorerna funkar inte 80% av tiden och de klarar inte av programmen de är gjorda för. Så att göra dina uppgifter kan vara väldigt svårt.

Maten är ingen vidare och man får inte plats i matsalen för vi delar den med flertal andra skolor och företag. Skolan har nu gjort så att man bara får en halvtimmes lunch för att alla ska få äta och få plats. Vilket ingen elev tycker om.

Hygienen bland eleverna är så sjukt illa. Man kan tycka att 16-20 åringar skulle ha något intresse av att hålla en bra hygien men det gör inte 50% av eleverna. Det jag menar är att de duschar inte, borstar inte tänderna, tvättar inte händerna och torkar sig inte efter toa besök. Jag är 100% ärlig, detta är inget skämt och det är vidrigt.

Skolan gör också allt vad de kan för att spara in pengar. Exempel, hyr in lärare utan utbildning, fortsätter att klämma in elever i en matsal som inte har någon plats, köper in dåliga datorer och andra hjälpmedel.
Elev
7 jun 2020

Var ska jag börja...

Skolan är väldigt oseriös ochmycket favorisering av lärare, dom låter elever lämna in uppgifter många dagar för sent, trots att andra inte skulle få samma möjlighet, eleverna har tydligen svårt att hitta in i dushen då de flesta luktar som en blandning av skolmaten som serverats senaste månaden, det har hänt ett flertal gånger att jag och mina polare behövt sitta ute i snön o käkat för det inte finns tillräckligt med platser i matsalen för alla.

Jag har inte heller sätt ett flertal av personerna som jag går i samma klass med då det aldrig är i skolan men av någon anledning fortfarande är inskrivna i skolan.

Datorerna funkar knappt och nej det är inte jag som varit oförsiktig med den, den var så sen dag ett, aldrig kunnat använda photoshop stabilt, och har fortfarande inte fått det fixat 1 år senare.

En av dom största anledningarna jag valde att börja på LBS norra var också för deras progamlicenser såsom Zbrush, men nej såklart så valde dom att ta bort dom och jag har nu inte tillgång till dom.

Kan lova att jag inte häller är ensam om att tycka såhär
Elev
8 mar 2020

Review

Skolan har bra miljö samt så har dom också bra lärare. Men främst av allt så har skolan bra mat.
Elev
15 feb 2020

Lbs norra Sy

Tung
Den e nice men kaffet är fan inte nice

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen