Omdömen

3.2
Baserat på 9 omdömen och 70 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
10 apr 2024

Niiice

Fantastisk skola med grymt härliga lärare. Schyssta unika lokaler, go stämning! 10/10
Elev
28 apr 2023

E-sport

Man blir lurad

De säger innan man börjar på skolan att man kan plugga e-sport och sånt men det är typ 1% av det man gör.. känner mig lurad
Elev
30 jan 2023

App- och webbutveckling, Teknik

Välj inte LBS Växjö

Går bara NPC här. Mattanten tar sig på olämpliga ställen och rör sedan i maten. Man behöver inte göra något på lektionerna för att få bra betyg. Så fort du kommer inom dörrarna träffas du av en svettdoft som får dig vilja klökas
Elev
30 jan 2023

Spelutveckling

Spelutveckling

Undermålig skola som genom åren har gradvis försämrats, till följd av en rad faktorer. Lärarnas kompetens är vag, finns undantag men i de centrala ämnena som lärs ut är detta en realitet. Maten är usel, lite mat samt inte god. Lokalerna är trånga samt ej rena. Om du är teknik intresserad välj då inte Lbs, välj istället Teknikum.
Elev
14 sep 2021

Spelutveckling

Välj inte denna skola

Mycket dålig skola. Maten är sämre än vanlig skolmat, exempelvis med skolmaten på teknikum. Flera lärare som inte har kompetensen och som är dåliga att lära ut. Trånga lokaler samt inte rent.
Elev
18 maj 2021

Funkar väl..

Riktigt bra skola och lokaler. (Bra lärare).
Det enda som gör att den bara får 3/5 i dagsläget är på grund utav väldigt trånga lokaler och anställningarna som skolan har valt att göra. Endel lärare har inte ens haft utbildning och inte varit särskilt duktiga på att lära ut. Såklart på grund av att skolan behövde en akut anställning men kanske var det lite pengar som gick att spara på med.

Utöver det är det en trevlig skola men med lite ”speciella” människor utöver det vanliga. 90% av eleverna är enstörningar. Kan kännas som tidigt högstadie-elever i kompetensen på de flesta. (Var bättre innan 01orna tog studenten). Dom kunde iallafall tala normalt och leva ett normalt tonårsliv. (Mer livserfarenhet om man säger så). Finns endel goa på skolan ur ett normalt perspektiv. (Resten ses som lite töntiga). Ni förstår. Oavsett så funkar skolan men kommer ni till LBS för att skaffa många nya vänner med sociala nätverk. Välj annan skola.
Elev
16 jan 2021

Bästa

Precis som andra skrivit, extremt mysig skola och lärarna är oerhört sköna och perfekta enligt mig?
Elev
21 mar 2020

LBS Växjö

LBS Växjö är den absolut bästa skolan jag har gått på. Det är verkligen dom skönaste lärarna som också bryr sig om sina ämnen och eleverna! Hela skolan är mysig och man känner att man kan prata eller umgås med alla under rasterna eller lektionerna, det spelar ingen roll vilken av programmen man går eller vilken klass man går i.
Elev
23 nov 2019

Älskart

Mysiga klassrum och en väldigt familjär skola. Unga lärare som förstår eleverna. Tipsar verkligen om man är intresserad av spel men passar även till dem som inte är jätte intresserade av spel. Bra då man inte måste ha förkunskaper om alla program som används. Finns ingen skola med bättre skolmat!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen