Omdömen

2.7
Baserat på 10 omdömen och 83 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
16 okt 2022

Inte nöjd alls

Ofta elever som avbryter lektioner. Jag känner att jag inte vill gå till skolan för att lärarna inte bryr sej alls om någon blir utsatt. Lektionerna är väldigt dåliga man lär sej nästan inget allt vi gör är att kolla på film och franska lektionerna är det sämsta jag varit med om
Föredetta elev
5 jan 2021

Tragisk

Tragisk skola. Ingen respekt bland elever eller från elever till lärare. Inte konstigt att all bra personal slutar.
Elev
6 dec 2020

helt jävla ur usel

helt jävla rutten skola, går inte att hitta sämre. allt med den får mig att vilja ta mitt eget liv
Föredetta elev
26 nov 2020

en skola med fantastiska pedagoger

En skola som under 2017 var toppenbra! Aldrig bråk på skolan, lärarna kunde fokusera på undervisning och på klasserna. Men sedan 2018, när 06orna, började så blev läget och stämningen förändrat. Bråk och slagsmål allt mer förekommande, lärare tvingades använda sig av lektionstid för att reda ut konflikter. Polisen har även vid ett flertal gånger blivit kontaktade.

Idag så går jag i 1an på gymnasiet, och jag kan inte beskriva min tacksamhet till alla fantastiska pedagoger som jag lyckligtvis fick möjligheten att ta del av. Jag är så tacksam över den varma trygga, varma och härliga mentorn ja hade i tre hela år (c-klassen) och för all kunskap jag nu idag besitter.

Jag önskar från botten av mitt hjärta att eleverna på lekebergskolan tar sig en funderare och inser vad som de går miste om. Att lärarna kan få gå till skolan och undervisa, inte lösa bråk eller hindra slagsmål!

Overall så har den här skolan själ och personlighet. Och jag önskar att känslan av trygghet och positivitet kan få komma åter.🤍
Elev
26 nov 2020

dålig

håller ej med där nere asså
Elev
19 nov 2020

i love skolan

den är så bra ingen blir mobbad och alla tycker om varandra
Elev
15 nov 2020

tråkigt

tar hellre självmord än att gå till skolan
skulle inte rekommendera den
men aa vad fan får man ut på att klaga egentligen
Elev
8 sep 2020

Hemskt

Vi har slöjd och idrott på andra skolor och äter i idrottssalen
Elev
29 jan 2020

Lekebergsskolan

Vi har ingen läxhjälp på skolan och det tycker jag vi borde ha, helst efter skolan. Sen har vi nästan aldrig tvål på toaletterna, inte så fräscht. Annars är skolan helt okej.
Maria Hagberg
Elev
14 dec 2019

Älskar skolan!

Skolan är en bra arbetsplats i de flesta fallen. Man får bara vara i dem enheter man tillhör vilket gör det lugnare på skolan. Vikarierna är lite virriga men det kan man förstå när de inte får uppgifter åt oss. Vissa vikarier sitter bara och glor men de flesta är bra. Lärarna är utmärkta och särskilt Lotta, Louise och David. Uppgifterna och proven är bra i de flesta fall. Om man har svårt får man oftast den hjälp man behöver. Cafeterian är jätte bra på skolan och är ofta öppen om det inte är lärarbrist, men det är synd att Clas ska sluta nu till våren (cafeteria anställd).😭 Maten är oftast bra om man jämför med förut. Förut fick vi fisk hela tiden men nu får vi det sällan och det är bra tycker de flesta. Skolan är mycket bra och bäst i A. Men det bästa är ju rektorn...THANK GOD IT’S FRIDAY! 😂 alla fattar som går på skolan. Det bästa på skolan är HKK-salen...tack Lollo för designen!😂

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen