Skapa ett omdöme om skolan

Skapa omdöme
22 omdömen
Resultat omdömen
2.9
Medel
5
5
2
5
5

Bästa !!!

4.0
Föredetta elev · 21 juli 2021
Föredetta elev · 21 juli 2021
Lärarna varit snälla mot en. Vetat vad man behöver för uppgifter och umgås med eleverna och ha kontakt med dem väldigt mycket. Eleverna kommer överens och de är en skön stämning inne i klassen och bland andra runt om en

En skola som bryr sig

4.0
Elev · Estet, estetik & media · 8 maj 2021
Elev · Estet, estetik & media · 8 maj 2021
Jättebra lärare som brinner för sina ämnen och som genuint bryr sig om en. De är inspirerande och gör en intresserad av allt. Tyvärr har jag inte mått så bra psykiskt under åren här, men mina lärare har varit bäst på att supporta mig.

Estet är också stället där man verkligen får lov att vara sig själv utan att bli dömd. Så välj estet om du vill ha fina vänner och bra lärare, och dessutom ha väldigt kul i skolan.

Den E bäst

5.0
Föredetta elev · Samhäll · 22 april 2021
Föredetta elev · Samhäll · 22 april 2021
De e grymt saknar skolan varje dag
32%
ger betyget bra eller utmärkt till
Inomhusmiljö
Visa alla resultat

Kan rekommendera

4.3
Förälder / Vårdnadshavare · 8 mars 2021
Förälder / Vårdnadshavare · 8 mars 2021
Härlig stämning och kunniga lärare som bryr sig. Våra barn har vuxit och blivit mer intresserade av skolan och lärandet.

Fantastisk elevhälsa som stöttar och finns där när man får det lite kämpigt.

Lerums Gymnasium

2.3
Elev · Teknikprogrammet · 11 februari 2021
Elev · Teknikprogrammet · 11 februari 2021
Riktigt dålig skola faktiskt. Vissa lärare är är bra och gillar jag men vissa är bara allmänt otrevliga. Ingen lärare svarar på Mail. Skolmaten är dålig och personalen där är sämst. Många lärare sätter dåliga betyg även om man förtjänat högre. Det som är bra är inviduella valen och till exempel fjällvandringen. Det händer också olagliga saker här hela tiden.

En bra skola!

4.7
Elev · 30 januari 2021
Elev · 30 januari 2021
Bra lärare och bra lokaler, nära till lokaltrafik etc!

Välj inte denna skola

1.4
Elev · 3 januari 2021
Elev · 3 januari 2021
Har gått en termin och känner att välja Lerums gymnasium är ett av mina största misstag i hela mitt liv. Hatar skolan så otroligt mycket, deprimerande miljö, otroligt dålig kommunikation mellan lärare. Har sänkt mig i princip i alla ämnen för ingenting är intressant av det de lär ut och i bamba är hygienen hos kockarna vidrig.
Vet även ett flertal personer som hämmat i drogmissbruk tack vare att det gör runt mycket på skolan. Ångrar mig något otroligt.

Skräplärare

2.0
Elev · 10 december 2020
Elev · 10 december 2020
Förvänta dig inte att bli undervisad utan du får använda boken och prestera bra på proven för att komma någonstans efteråt. Lärarna har alla någon variation av autism och det kan vara på grund av maten som smakar värre än eparaggares häxblandningar.
27%
ger betyget bra eller utmärkt till
Aktiviteter
Visa alla resultat

Inte bra.

1.0
Elev · 2 december 2020
Elev · 2 december 2020
Lerumsgymnasium "en skola för alla" in my ass. Lerumsgymnasium är en skola med lärare som lidit av flertal ***************** och inte har någon känsla för respekt och hur man behandlar sina medmänniskor. Lärare och rektorer har katastrofal kommunikation, och älskar att få elever verka som problemet. Dem förminskar eleverna och dum förklarar, detta gäller både rektorer och lärare. Något jag lärt mig sedan jag var 5 år gammal är att behandla andra så som man själv vill bli behandlad, lärarna på lerumsgymmnsium verkar inte ha lärt sig det ännu. Dem älskar sin maktposition och utnyttjar det för fullt, tycker att det ska ske en stor jävla förändring på skolan, innan eleverna själva tar tag i problemet.

svinkass skola

1.0
Elev · 2 december 2020
Elev · 2 december 2020
SKITdålig skola! Dåliga lärare som inte har någon respekt alls för sina elever, extremt okunniga och extremt otrevliga. Katastrofal kommunikation mellan elever och lärare samt lärare emellan. Välj inte Lerums Gymnasium för ditt eget bästa!!!!!!
Verksamheten använder inte SchoolParrot ännu. Tipsa dem gärna om oss!
  • Ej användare
  • Ej verifierade uppgifter
  • Kan ej besvara eller bemöta
Kom igång med SchoolParrotLäs mer om SchoolParrot

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan till skolan direkt genom att klicka på knappen nedan.

Intresseanmälan
Alingsåsvägen 9, 44380, Lerum
0302-521367