Omdömen

2.5
Baserat på 32 omdömen och 259 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
3 okt 2023

Dålig schema

Shemaläggarna/ schemaskapare är så dåliga på att skapa en bra schema. Känner några som har över 1 timma raster 3/4gånger i veckan. Om du vill ha än bra schema välj ej denna skolan.
Elev
15 aug 2023

Dålig

Skulle ej rekommendera Lerums Gymnasium!
Det känns som en högstadieskola och allt är väldigt rörigt på skolan. Det är få lärare som har koll. Elevkåren suger för dem e bönder i Lerum. Maten behöver jag inte ens prata om ……..
Elev
5 maj 2023

Natur

Rekommenderar ej

Tycker allmänt ba den inte är bra, många bra lärare har slutat mindre folk söker till programmet jag går vilket påverkar hela överlag. Skulle inte rekommendera ångrar att jag inte valde att gå nån i Gbg
Föredetta elev
4 sep 2022

Teknik

Teknik på Lerums gymnasium

Hyfsad skola om du inte väljer teknik. En otroligt bra matte -och fysiklärare, men även en som knappt vet vad hen pratar om. Lärarna i ämnen som har med datorer att göra som programmering och datakunskap är alldeles för gamla för att ha koll på det som tillkommit de senaste 15-20 åren. De kan grunderna, men vet inte vilka extensions man ska använda och är inte heller särskilt pedagogiska i sitt arbete.
Elev
20 apr 2022

Samhäll

Enbart Lerumsbor är välkomna

Det enda som var bra var min mentor, resterande lärare brydde sig inte ett skit om oss elever. Även fast man sa till att man behövde extra hjälp fick man ej det och dom hade inget överseende med att man hade det svårt. Eleverna som går på skolan är även extremt osköna. Man vågade inte gå till vissa rum osv pga att ”man inte tillhörde dit” typ. Det är väldigt tydligt att det är så och varken lärarna eller rektorerna gör något åt det. Säg såhär, är du inte en typisk ”lerumsbo” kommer du inte må bra i denna skolan tyvärr.
Föredetta elev
26 mar 2022

Dåligt

Orättvisa lärare man får inte hjälp man behöver
Elev
23 jan 2022

Värdelös

Denna skolan är helt värdelös. Skolmaten går aldrig att äta så man kan aldrig ha någon energi. Den nya rektorn på teknikprogrammet är helt värdelös. Han är dålig och han bryr sig inget om eleverna.
Elev
7 jan 2022

Ekonomi

Bra skola

Underbar skola med fin miljö o bra lärare
Elev
24 okt 2021

Ekonomi

Snobbar och dåliga lärare

Ganska snobbiga människor men det finns väldigt snälla och sköna människor också. Det finns flera lärare som är obrydda, otrevliga och väldigt tjatiga och kan tjata bort en hel lektion och sedan ge en läxa som vi skulle hunnit med på lektionerna annars.
Elev
19 sep 2021

Teknikprogrammet

Välj inte Lerums gymnasium

Väldigt dålig skola. Många av lärarna är arroganta och antar att alla förstår allt dem går igenom. Väldigt många lärare är också obrydda om elevernas skolgång. Gillar verkligen inte denna skola och rekommenderar den inte
Föredetta elev
21 jul 2021

Bästa !!!

Lärarna varit snälla mot en. Vetat vad man behöver för uppgifter och umgås med eleverna och ha kontakt med dem väldigt mycket. Eleverna kommer överens och de är en skön stämning inne i klassen och bland andra runt om en
Elev
8 maj 2021

Estet, estetik & media

En skola som bryr sig

Jättebra lärare som brinner för sina ämnen och som genuint bryr sig om en. De är inspirerande och gör en intresserad av allt. Tyvärr har jag inte mått så bra psykiskt under åren här, men mina lärare har varit bäst på att supporta mig.

Estet är också stället där man verkligen får lov att vara sig själv utan att bli dömd. Så välj estet om du vill ha fina vänner och bra lärare, och dessutom ha väldigt kul i skolan.
Föredetta elev
22 apr 2021

Samhäll

Den E bäst

De e grymt saknar skolan varje dag
Förälder / Vårdnadshavare
8 mar 2021

Kan rekommendera

Härlig stämning och kunniga lärare som bryr sig. Våra barn har vuxit och blivit mer intresserade av skolan och lärandet.

Fantastisk elevhälsa som stöttar och finns där när man får det lite kämpigt.
Elev
11 feb 2021

Teknikprogrammet

Lerums Gymnasium

Riktigt dålig skola faktiskt. Vissa lärare är är bra och gillar jag men vissa är bara allmänt otrevliga. Ingen lärare svarar på Mail. Skolmaten är dålig och personalen där är sämst. Många lärare sätter dåliga betyg även om man förtjänat högre. Det som är bra är inviduella valen och till exempel fjällvandringen. Det händer också olagliga saker här hela tiden.
Elev
30 jan 2021

En bra skola!

Bra lärare och bra lokaler, nära till lokaltrafik etc!
Elev
3 jan 2021

Välj inte denna skola

Har gått en termin och känner att välja Lerums gymnasium är ett av mina största misstag i hela mitt liv. Hatar skolan så otroligt mycket, deprimerande miljö, otroligt dålig kommunikation mellan lärare. Har sänkt mig i princip i alla ämnen för ingenting är intressant av det de lär ut och i bamba är hygienen hos kockarna vidrig.
Vet även ett flertal personer som hämmat i drogmissbruk tack vare att det gör runt mycket på skolan. Ångrar mig något otroligt.
Elev
10 dec 2020

Skräplärare

Förvänta dig inte att bli undervisad utan du får använda boken och prestera bra på proven för att komma någonstans efteråt. Lärarna har alla någon variation av autism och det kan vara på grund av maten som smakar värre än eparaggares häxblandningar.
Elev
2 dec 2020

Inte bra.

Lerumsgymnasium "en skola för alla" in my ass. Lerumsgymnasium är en skola med lärare som lidit av flertal ***************** och inte har någon känsla för respekt och hur man behandlar sina medmänniskor. Lärare och rektorer har katastrofal kommunikation, och älskar att få elever verka som problemet. Dem förminskar eleverna och dum förklarar, detta gäller både rektorer och lärare. Något jag lärt mig sedan jag var 5 år gammal är att behandla andra så som man själv vill bli behandlad, lärarna på lerumsgymmnsium verkar inte ha lärt sig det ännu. Dem älskar sin maktposition och utnyttjar det för fullt, tycker att det ska ske en stor jävla förändring på skolan, innan eleverna själva tar tag i problemet.
Elev
2 dec 2020

svinkass skola

SKITdålig skola! Dåliga lärare som inte har någon respekt alls för sina elever, extremt okunniga och extremt otrevliga. Katastrofal kommunikation mellan elever och lärare samt lärare emellan. Välj inte Lerums Gymnasium för ditt eget bästa!!!!!!
Elev
2 dec 2020

svinkass skola

SKITDÅLIG skola. Extremt dåliga lärare, som varken är trevliga eller lär ut på ett bra sätt. Inte respektfulla för fem jävla öre, helt bakom flötet är dom allihopa. Kommunikationen mellan elever och lärare är katastrofal, samt kommunikationen mellan lärare, också katastrofal. Helt otroligt hur man kan låta en sådan här skola vara öppen. Dom snackar så mycket skit om att skolan är bra men fan ta dom va dålig den är.


"en skola för alla" in my ass
Elev
26 nov 2020

Är detta ett skämt?

Vill du utveckla dina kunskaper och få motivation och inspiration till att lära dig nya saker? Välj inte Lerums gymnasium!!

Lerums Gymnasium har enbart 3 positiva saker att nämna. 1. Idrottsprofilerna 2. fjällvandringskursen 3. Att det inte ligger i Partille.

Jag har nu gått på denna skola från åk.1 till 3 och det är detta jag kan lyfta fram som positivt resten är bara deprimerande.
Elev
5 nov 2020

Välj snälla inte denna skolan, för ditt eget bästa

Snälla snälla, om du har tänkt att välja detta Gymnasiet.... TÄNK OM. Ingeting fungerar, lärarna är dementa och har ingen aning om vad dom håller på med, och rektorerna är senila ignoranta dagisbarn. Schemaläggarna är schizofrena horoinister. Inte en enda dag i skolan hittills har varit så som en skoldag ska vara.

Det ända som jag tycker funkar, är biblioteket... och det drivs inte ens av skolan.
Föredetta elev
15 okt 2020

Inte bra

Tycker inte om denna skola. Det pågår mycket olagliga saker vilket gör att man inte känner sig trygg i skolan.
En del av lärarna är gamla och virriga, därför gäller det att ha tydlig kommunikation med dessa.
Låg motivation hos många elever.
Känns allmänt som en oseriös och otrygg skola där ingen bryr sig.
Dock god skolmat med många alternativ, vilket är bra.
Föredetta elev
22 aug 2020

Jättebra

Jättebra skola med kunniga lärare och hjälpsamma. All personal är trevlig och fanns ingen i min klass som klagade på något på skolan
Elev
7 jun 2020

Pfft.

Lerums gymnasium är en väldigt dålig skola. Vi har polisbilar minst 2 gånger om veckan som kommer och hälsar på för att olaga saker händer inom skolområdet. Kommunikationen mellan lärare är extremt kass. Min mentor känns som han är världens tjack pundare. Han glömmer 90% av allt man säger till honom och han är väldigt dålig på att lyssna på sina elever. Nu under corona tiderna så har det vart för jävligt fast ändå lätt. Lärarna som jag har ger aldrig tillräckligt mycket information för att man ska förstå. Sedan lyssnar inte lärarna på en heller. Jag har även 2 hål timmar på två olika dagar i veckan annars har vi runt 30-40 minuters raster.
Elev
26 maj 2020

Rekommenderar ej!

Helt ok, lärare har inte koll och kommunikationen mellan lärare och rektorer är pinsamt dålig. Dessutom är schemat fruktansvärt dåligt, jag är elev och har 3/4 håltimmar (som är minst en timme)i veckan, en dag har jag två håltimmar på sammanlagt 3 timmar. Rekommenderar verkligen inte!
Föredetta elev
19 mar 2020

lerums gymnasie

Förfärligt dåligt! ni vuxna må ha en annan bild av gymnasiet än vi unga, men kan säga såhär att det är mycket få elever som trivs pågrund av lärarna och rektorerna
Elev
15 jan 2020

Bra men har sina nackdelar

Skolan är väldigt bra, lärarna prioriterar eleverna och har bra undervisning. Vet inte vad det är men lärare på olika program verkar inte ha så bra sammanhållning och alla rektorer vill att deras ämnen ska vara mest prioriterade. Kan också vara bra att säga att kolmaten suger, kommer från Alingsås och där är det mycket bättre.
Elev
25 nov 2019

Helt ok. Roliga inriktningar och hyfsat bra lärare

Skolan har väldigt roliga program och inriktningar att välja. De individuella valen är också många och det är lätt att hitta flera man vill ha. Det är dock inte den roligaste skolan att gå på. Vi har ingen direkt elevorganisation och endast några få klubbar. Eleverna kan man också ha olika åsikter om. Många av eleverna är oengagerade och bryr sig inte riktigt om skolan- i alla fall på samhällslinjen- medan det fortfarande finns några som bryr sig. Lärarna är bra för det mesta och man får lära sig mycket men i perioder kan det bli väldugt stressigt.
Visar 30 av totalt 32 omdömen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen