Omdömen

2.9
Baserat på 6 omdömen och 54 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
19 maj 2023

Välj en annan skola för att slippa bråk och bekymmer

Lärare utan utbildning, acceptera inte att alla lär sig på olika sätt och hånar samt är otrevliga mot elever. Dom är petiga och fokusera på helt fel saker. Mobbning är inte prio 1 och det har funnits lärare/vikarier som varit med i en viss del ”mobbning”
Föredetta elev
10 maj 2023

Väldigt bra skola

Mycket bra och fin skola. Maten är bra och vissa dagar väldigt bra. Lärarna är bra, speciellt träslöjdslärarn! Lokalerna är trivsamma. Området är tevligt. Aulan och gympasalen är trevliga. Fin matsal också. Mycket bra.
Föredetta elev
6 jan 2023

Förbättring bör ske

Omodern utbildning
Petiga och gnälliga lärare (vilka andra skolor har kepsförbud??)
Tar in obehöriga lärare, utan att ha koll på om de följer läroplanen (eleverna missar mycket kunskap som ställer till det i gymnasiet)
Fokuserar på fel regler
Borde satsa på att fixa en mysigare miljö
Förälder / Vårdnadshavare
2 jan 2021

Liten å bra skola

Underbara lärare
Funna lokaler lagot stor
Hjälper verkligen bran med speciella behov
Föredetta elev
21 mar 2020

Välj ej denna skola

Ingen bra förberedelse inför gymnasiet. När man bytte skola till stan så fick man en chock hur mycket mer förberedelse och kunskap och kraven var högre där. Väldigt få elever på skolan och vanligt att elever som "sticker ut" blir utfrysta och mobbade (dock blev jag aldrig de, men bytte väll i tid). Hela skolan är extremt oprofessionell och lärarna hjälper inte elever som behöver extra stöd. Välj en annan skola och du eller ditt barn kommer få mer utvecklingsmöjligheter tills hen ska söka till ett gymnasium. Värsta skolan jag någon sin varit med om, mina stackars kompisar som är kvar där önskar de också kunde byta skola. Eleverna på skolan är väldigt rasistiska och lärarna bryr sig verkligen inte om de eller om mobbning sker.
Elev
20 jan 2020

Helt okej

Allt med skolan ä4 skit bra förutom skolmaten eftersom jag själv blev lite bortskämd när vi hade titeln Sveriges bästa skolmat fast nu känns det som om att de har gett upp...

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen