Omdömen

3.6
Baserat på 6 omdömen och 50 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
12 feb 2024

Dålig skolledning

Musikundervisningen är verkligen bra, men inte mycket annat. För små lokaler, obehöriga lärare (massor!), lärare som passerat pensionsåldern för länge sedan och är dåligt uppdaterade på modern pedagogik, dålig information och det mest anmärkningsvärda en usel skolledning som inte visar respekt för elever eller vårdnadshavare. Bara en sån sak som att skolledning aldrig kommenterar eller hanterar dåliga resultat från elevenkäter, eller att de måste bedriva massiva påverkanskanskampanjer på sina elever att de ska gå kvar på skolan. Nej tänk efter noga innan du väljer detta gymnasium, kärleken till musiken måste vara enorm för att väga upp det övriga.
Elev
16 jun 2023

Bra musikskola med mörk baksida

Våldtäkt tolereras och brottsling prioriteras över brottsoffer. Ryggradslös skolledning. Skamlös favoritism av vissa elever. Homogen skola, nästan alla är vita.
Bra musiklärare och fantastiska möjligheter, själva musikutbildningen är mycket bra. Jättevacker konsertsal. De flesta ämneslärare är bra och trevliga, men varning för orättvisa betyg i Idrott och hälsa…
Var beredd på att behöva vara på skolan utöver skoltiden, på helger och lovdagar. Många elever lider av psykisk ohälsa till följd av hektiskt schema, press, och dålig planering. Välj inte till för många ämnen om du överhuvudtaget vill överleva gymnasiet.
Elev
17 feb 2021

Spetsutbildning i musik

Om du älskar musik.

Lilla Akademien är en skola för personer som älskar musik och kan ge upp allt annat för musik. Undervisning i andra ämnen är dock inte lika bra på skolan och lokalerna är inte de finaste.
Elev
29 mar 2020

Bästa skolan

Finaste skolan jag gått på, lärarna bryr sig verkligen om en och musiken gör att alla har någonting vi alla känner så starkt för gemensamt. Jag kommer aldrig glömma min klass och jag har vänner för livet härifrån.
Elev
1 jul 2019

Fantastisk skola

En skola som verkligen bryr sig om varenda elev. Hög kvalitet på utbildningen och underbara relationer mellan lärare och elever. Endast en klass per årskurs så alla känner alla vilket bidrar till härlig stämning i korridorerna. Skolan gör verkligen allt för varje individ och anpassar på sätt som andra skolor inte skulle göra.
Elev
15 jun 2019

Fantastisk plats att utvecklas på.

Tuff utbildning men du har igen allt du kämpat för i resten av ditt liv, otroligt bra relationer mellan lärare och elever och skolan fokuserar inte bara på att eleverna ska lyckas i skolan utan är mer fokuserade på livet efter gymnasiet. Man lär sig vad som är viktigt för en. Det är en tid jag aldrig kommer glömma

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen