Omdömen

3.0
Baserat på 5 omdömen och 45 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Personal
15 mar 2024

Välj inte, detta företag håller inte vad det lovar

Lilla Jag är det sämsta förskoleföretaget jag någonsin kommit i kontakt med. Jag är inte emot friskolor, har själv barn på fristående förskola som är jättebra, men Lilla Jag är helt fruktansvärt och raka motsatsen till vad som påstås på deras hemsida. Noll empati med barnen, noll omsorg. Farlig miljö inomhus med kontakter och annat synligt, smutsigt, trasigt. Anställer så billig personal som möjligt, gärna outbildad.
Förälder / Vårdnadshavare
26 nov 2023

Dålig förskola med dålig ledning

Dålig ledning. Personalen byts ut hela tiden, ibland vet man inte vem som började jobba där och vem som slutade. Man får inte fakturorna varje månad utan väldigt oregelbundet (ofta efter 3-6 månader). Jag rekommenderar inte denna förskolan.
Förälder / Vårdnadshavare
6 feb 2023

Ni är bäst

Nu har min lille gått där i ett år. Allt vi kan säga är en trygg förskola med pedagoger som BRYR SIG ! Vi som föräldrar är nöjda med valet vi gjort åt vår lille ! Rekommenderar verkligen ifall ni som föräldrar vill ha dagligen uppdatering om barnet och barngruppen där ni kan följa barnets utveckling individuellt med även i gruppen. Se deras dagliga aktiviteter men även hålla kontakt med pedagogerna och övrig personal precis när ni vill under dagarna.

Jätte fin ny gård på Altonagatan 🍀
Förälder / Vårdnadshavare
7 jul 2022

Bra Förskola!

Trevliga och engagerade pedagoger. Enda nackdelen är att trädgården är väldigt liten och saknar gungor, sandlåda eller rutschkanor, men förskolan besöker ofta lekplatser.
Förälder / Vårdnadshavare
14 jun 2022

fint ställe

Rymligt och bekvämt dagis och alla handledare är trevliga

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen