Omdömen

2.0
Baserat på 7 omdömen och 63 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
25 maj 2023

Jag skulle inte börja om jag var du

inte den bästa skolan om man säger sååååå.....
Föredetta elev
8 maj 2023

Den e inte så dålig

Jag tycket att skolan är bra. Alla har olika åsikter om skolan men jag tycker att den är helt ok. Skolan är inte dålig men maten är tyvärr det. Det skulle vara toppen om de förbättrade maten :)

// Vivianne
Elev
18 apr 2023

Inte bra skola, börja inte

Jag tycker att skolan är väldigt problematisk. Skolan skulle kunna vara den bästa skolan i världen men dom väljer att anställa dåliga lärare, trånga lokaler, dålig skolmat, barn får inte ha några klagomål för att skolchefen vill ha en bra "image". Tyvärr är skolan jättedålig och jag tyckte inte alls om att gå där i 4 år.
Föredetta elev
18 apr 2023

Inte bra

Jag tycker inte om skolan.
Annat
17 apr 2023

Börja inte på Lilla nacka

Jag är syster till min lillebror som går på lilla nacka, jag gick också där i 4 år så jag vet väldigt mycket.

Först: läraren som min lillebror har som börjat på Y. Hon är helt borta! Hon har grov ADHD. Ta mig inte fel, alla människor är lika mycket värda men man måste anpassa sig efter sina svårigheter. För att förenkla denna recension så skriver jag kort fattat om hur läraren är:

-kan typ inget
-Är EXTREMT dålig på att hjälpa/förklara skolarbete
-hon vill att ALLA ska vara helt tysta i matsalen för hon får ont i huvudet, asså det är ju absurt! Varför ska alla var tysta och få en stor utskällning om man andas för högt.
-Hon vill att alla ska anpassa sig efter henne. Hon vill inte att barn ska parata för hon störs av det…. ASSÅ VARFÖR ÄR MAN LÄRARE???
-barn får inte veta vad de ska göra om dagarna. Min lillebror har nationella prov men han och ingen annan vet när för hon vägrar säga något.
-hon glömmer bort saker hela tiden. Min mamma och många andra är väldig arga över hur hon glömmer bort saker.

- hon favoriserar bara tjejer och det är ju INTE OK NÅGON STANS.


Hon är lärare för åk 3 och hon börjar på ”Y”. Hon kan inte ta ansvar över sitt jobb. Hon gör allt fel och hjälper inte barn alls att utveckla, hon under-vecklar dom!! Lilla nacka är en dåligt, rasistisk, problematisk, extrem favoriteing. och helt enkel en väldigt dålig skola. Barn i skolan tystas typ ner för att ”skolchefen” vill ha en bra ”image”.
Elev
6 apr 2023

PISS SKOLA

Jag var en elev där i runt 4 år så jag vet väldigt mycket. Dom har svenska lektioner 1 gång per termin och vi har bara haft 3 matte lektioner på all 8 terminer jag gick här och alla dom var i början alltså vad plus,minus och gånger är fast delat behövde man lära sig själv i en av de pissiga matte böckerna. Jag går nu i sexan och tack vare lilla Nacka så vet jag inte ens vad ett verb är. Varje gång man gjorde klart en mattebok så fick man en som var högre tex ifall du gjorde klart 4an så fick du 5an. Men ifall du inte hade gjort ett KAPITEL på TRE VECKOR så behövde du göra tre papper på bara de saker som du var långsam på UTAN HJÄLP. En matte lärare kunde inte ens 6 • 7. De har utflykter en gång per 6 veckor vilket kanske känns nice men de kan inte ens hålla koll på eleverna . Tex jag blev en gång ner puttad i en sjö med kläder på och det ända lärarna sa var "aja det torkar ändå snart" DE SA INTE ENS TILL HANS FÖRÄLDRAR. De hade också favorit barn som de hjälpte 90 % av all tid där. En gång så kollade några 5or på porr och en lärare som börjar på M sa "Det är helt ok att kolla på porr hemma men gör gärna inte det här jag kommer ihåg när jag var i er ålder och då hade jag en porrtidning under min säng". Man behöver också rätta sina egna prov och ibland när lärarna rättade så skrev de fel på saker som var rätt.
Elev
6 apr 2023

BÖRJA INTE DE VILL BARA FÖRSTÖRA BARN

VÄRLDENS SÄMSTA SKOLA
Jag HATAR denna skola. Jag gick där i 4 år. Det finns så mycket som jag hatar med den skolan så jag ska ta det från början.

Lärarna/utbildningen : Det sämsta jag har varit med om. Skolan jag går nu i måste jag kämpa dubbelt så mycket för mina lärare Läraren och läraren hade ingen aning om vad dom undervisade i. Läraren hjälpte mig inget! Man fickrätta sina egna prov och hon var super taskig mot barnen där. Den andra Läraren skällde bara, lärde mig inget från honom. Han var alltid på dåligt humör. Läraren är läskig och jag brukade gå hem och gråta för hon skrämde mig. Jag var rädd att gå till skolan på grund av henne. HKK var bara att man fick skolans kredit kost och laga vad man ville, ingen utvädring ingenting. Juste alla lärarna var syskon eller kusiner. Lärare 1 och 2 brukade bråka framför alla elever.

Lokaler: Det var trångt som in i helvete. Skolan hade tre olika delar: Förskolan vet jag inget om men! Lokalerna "polisen" och "4B" var super trånga. 4B: Litet kök, superdåligt, två SMÅ klassrum. När jag gick i tvåan så var det så trångt att barn fick dela små pyte bord och svin dålig luft. Polisen: Det var så liten lokal att man knappt kunde andas. 6:orna som hade nationella prov satt och pratade med andra femmor, inte alls organiserat prov. Jag har inga ord att beskriva hur små lokalerna var.

Klasserna: Dom hade slagit ihop klasser! Femmor och sexor gick i samma klass och sexorna gjorde bara om det de hade gjort i femman! Wtf...?

"Händelser": Skolan har inget skydd på datorn och några killar gick in på en porr hemsida, under en frukt paus. Läraren pratade med hela klassen och sa, "Man får kolla på porr men inte på skolan. Det är normalt att göra det och helt ok. Jag själv hade en porr tidning under min säng som jag brukade kolla i och gömma för mina föräldrar." sa Läraren. En tjej sa till sin mamma vad som förgick på skolan och att det är ett väldigt sexuellt beteende på skolan. Mamman ringde till Läraren. Nästa dag så sa Läraren till tjejen att hon inte ska sånt till sin mamma och skällde typ ut henne.

Raster: Man fick en timme rast och det finns ingen skolgård. Lärarna hade ingen koll på oss. Jag åkte till nacka forum ett fler tal gånger. Jag gick i mellan stadiet! Det fanns ingen som hade koll eller sa till. Det fanns bilvägar överallt man kunde bli påkörd, det fanns ingen säkerhet!!

Rektorn: en lärare bestämmer över skolan men hon använder hennes kompis som har en rektor utbildning namn för att en skola behöver en rektor.

Skolmaten: Skolmaten var skit, den var ibland inte tillagad.

Favorisering: Det skedde extrem favorisering.


Jag hatar skolan. Snälla börja inte där!!!!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen