Omdömen

2.6
Baserat på 4 omdömen och 35 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Annat
23 dec 2023

Under all kritik. Undvik!

Barn som systematiskt misshandlar andra barn och pedagoger. Ofta grovt våld och i några fall behövde barn läggas in på sjukhus för vård. Det pågick mer än 1 års tid, föräldrar larmar om missförhållanden och då stänger rektorn ner skolan för att HON upplever att föräldrarna försöker påverka hennes myndighetsutövning.

Bra pedagoger men ledningen är katastrof. Skäms för att bo i ett land där det tillåts att barn ska bli utsatta för våld på förskolan medan rektor spelar ner/blundar för problemet för att kunna nå sin budget. Går inte att lita på att rektorn kommer att ge barn en trygg miljö. Hon har visat sina prioriteringar. Sätt inte ditt barn i denna skola så länge H.L är rektor.
Annat
23 dec 2023

Bra pedagoger

Bra pedagoger, dålig ledning.
Förälder / Vårdnadshavare
14 feb 2022

Dålig förskola - bra pedagoger

Den nya förskolan är inte alls bra. Dåligt planerad gård med höga kanter och farliga leksaker (draken). Stor outnyttjad gård, ingenstans för barn att cykla osv. Hade kunnat vara så fint!

För stora barngrupper med pedagoger som sliter som djur. Väldigt mycket sjukdomar som sprids antagligen pga de stora barngrupperna och gemensamma ytorna. Bra pedagoger värt att nämna, dålig rektor.
Förälder / Vårdnadshavare
9 sep 2019

Bästa förskolan i Billdal

Bra, erfaren personal. Möter alltid barnen och med lekfullhet, tydlighet, trygghet och omsorg lär sig barnen tillsammans i grupp men behandlas som individer.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen