Omdömen

3.4
Baserat på 4 omdömen och 34 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Personal
18 aug 2023

Trevlig arbetsplats

Bra och trevlig skola att arbeta på, med goa och ambitiösa elever!
Föredetta elev
5 aug 2022

Super men…….

Jag ÄLSKAR denna skola den har varit super men när jag hade syslöjd så hade jag en kvinna som inte hade någon utbildning hon skrek mycket på barnen. Hon sa också att det har haram om man råkade göra något fel, detta tycker jag är rasistiskt efter som att hon är vitt och har inte den kulturen.

Mina lärare ut hade var super bra. En kvinna som jag hade i ungefär 5 år var den bästa läraren hon lyssnade alltid på eleverna och gjorde det bästa för dom. Man kunde alltid prata med henne.
Jag gick på Lilleskog 2015-2022 mina bästa år.
Mattanterna är super trevliga och hälsar alltid.

9/10 (tack vare min syslöjdslärare)
Föredetta elev
5 aug 2022

Finns mycke bättre skolor 100%

Ingen gympasal eller slöjdsal så slöjd har vi alltid haft på månesköld idrott hade vi på månesköld ett bra tag innan vi börja ha de på brandstationen, alltid kall mat och kall matsal vi sa de till rektorn men ingen av alla rektor vi har haft har verkat bry sig för de har inte blivit bättre. Outbildad slöjdlärare som aldrig hjälpte nån förutom favoriterna och A barnen, fanns 3 bra lärare på hela skolan, liten skola så det går inte att gå ut och jobba utanför klassrummet, roligt dock för att alla lärare blev så arga så fort man var inne på rasten så man kunde bli jagad runt hela skolan, saknar alla kompisar men inte skolan
Föredetta elev
5 okt 2021

Bästa skolan jag har gått på

Är en gammal elev som gick år 2013-2020 på skolan. En väldigt trygg skola där man i princip känner alla, lärarna är överlägsna de bästa jag någonsin haft och förmodligen de bästa jag någonsin kommer att ha. Man har en väldigt personlig relation med var och en lärare vilket leder till att man alltid kände sig trygg och man visste vart man skulle ta vägen om det hände något.

Rektorerna har varierat väldigt mycket från år till år men de vi har haft har också varit väldigt ordningsamma och bra, så det är inget jag har att klaga på.

Maten var alltid färsk och ofta ganska bra. Bröd och sallad fanns alltid till hands om man inte gillade maten som serverades.

Det enda jag har att klaga på var att vi inte hade/har någon egen gympasal, i början fick vi alltid ta bussen till idrottens hus men i slutet av min skolgång där fick vi låna brandstationens sal som låg 200 meter ifrån skolans område.
Jag rekommenderar skolan starkt!!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen