Omdömen

3.1
Baserat på 19 omdömen och 148 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
8 jan 2024

Tek

Dåligt

dåligt elevhälsa, osäkra lärare, snåla med maten får ej ta maten själv, sämsta elevkåren
Elev
16 okt 2022

Sjöfart

Elev på Sjöfart

Hej! Jag skriver detta som elev på LTG för att ge min syn på skolan. Jag har vänner från andra linjer och de säger att man bör välja ex El, Industri och Teknik på andra skolor. Det ända som är bra att gå på Ltg är sjöfartsutbildingen då de har de bästa lärarna och värd utbildning. Stolarna är dåliga och hårda och bänkarna är väldigt obekväma. Det är mycket stök/bus och nedskräpning! Det är också en del rasism från framförallt vissa sjöfartselever. Vissa lärare är bra, men det finns även mycket dåliga lärare. Annars är det en fin miljö och fin byggnad.

Svar från Lindholmens Tekniska Gymnasium

Tack för att du tagit dig tid att skriva vad du tycker om Lindholmens Tekniska Gymnasium. Det är roligt att höra att du är nöjd med Sjöfartsutbildningen och att du tycker vi har en fin byggnad. Som rektor på skolan är det viktigt för mig att alla elever trivs, oavsett program. Därför gör vi varje år en enkätundersökning för att få reda på hur våra elever trivs hos oss och hur våra insatser har effekt. Där kan vi se att våra enkätresultat blir bättre och bättre för varje år. Vi jobbar ständigt framåt för att skapa en trygg och behaglig studiemiljö för våra elever.

Hör gärna av dig till mig eller kom förbi mitt arbetsrum så kan du berätta mer om din upplevelse av skolan. Vad våra elever tycker är viktigt för oss.

Med vänliga hälsningar Ulf Granqvist, rektor Lindholmens tekniska gymnasium
Elev
18 sep 2021

El programmet

Inte många tjejer men om du vill gå el me en hög goa killar så borde du börja fin och nybyggd skola
Elev
4 jun 2021

Teknik

Sämst

Jävligt trash skola no cap. Gå inte teknik lärarna kommer jappa dig.
Elev
5 maj 2021

Teknik

Hemskt

Det är väldigt mycket trakasserier mot tjejer, obehaglig miljö,hårda bänkar, personal som är oansvarig och otrevlig. Lärare som inte är utbildade. Konservativ skola!!!
Elev
2 jan 2021

Inte en perfekt skola

Helt okej skola, men vissa prioriteringar är lite konstiga. Och så finns det ett antal lärare som borde inte ens få vara lärare.
Elev
30 dec 2020

Bedömning av LTG

Detta är en bra skola med en fin byggnad förutom bänkarna som kan va det oskönaste jag någonsin suttit på. Bamba maten är bra och lärarna är ganska bra när du kommer till yrkeslinjer, om du ska söka till en yrkeslinje bör du ha med dig att de flesta klasserna är stökiga och det går en majoritet killar på skolan vilket gör det till en väldigt ovanlig syn att se en tjej gå runt i korridorerna men det positiva är att polhem ligger bredvid så om man behöver lite ögongodis så är det bara att gå ut
Elev
30 dec 2020

Bedömning av skolan

Väldigt fin skola byggnaden är jätte bra förutom sofforna/bänkarna som kan va d oskönaste jag har suttit på. Övrigt är det bra lärare och go stämning. Skolan är fylld med killar och det är en ovanlig syn att se tjejer. Bamba maten är väldigt bra. Om du ska söka till skolan så bör du ha med dig att d flesta yrkes klasser är väldigt stökiga.
Elev
27 dec 2020

Ltg sjöfart

Sjöfart e va man ska ta men alla andra linjer bör man ta på nån annan Skola
Elev
15 dec 2020

Börja inte el

Börja inte el där dålig skola med skit lärare som inte ens säger om man håller på få f. Vi får för mycket prov och man lär sig typ inget de bara prov
Elev
2 sep 2020

Mycker Bra skola

Utmärkt skola, fina lokaler o bra lärare!
Elev
20 feb 2020

Respektlösa lärare

Lärarna är väldigt respektlösa mot eleverna och börjar sätta upp regler som strider mot regelverket
Elev
11 feb 2020

EE19B bästa klassen på skolan

EE19B hela vägen ratta den bror Bengan in my heart du blir elektriker första året men det går bara blattar där så den är bra saknar dig asanafi
Elev
3 dec 2019

Fungerar, men inte speciellt bra.

Lärarnas kompetens på skolan varierar kraftigt och därför händer det ofta att många lärare ej visar hänsyn till elever eller deras behov, på plussidan så funkar hälsoteamet bra och de lärare som utstrålar från de dåliga har en väldigt hög kompetens och är duktiga.
Elev
3 dec 2019

Rekommenderar inte. Behöver utvecklas

Det är mycket som måste förändras på skolan. Den har en ljus framtid, men det finns många saker den behöver ändra på. Skolan var nära på att bötfällas av skolinspektionen eftersom att den var påpass dålig. Nu har det blivit bättre, men jag skulle inte rekommendera den i första hand.
Elev
2 dec 2019

Blir fantastisk h.t 2020 när vi flyttar

Det är en bra skola, men som ändå är på bättringsvägen. Det är mycket som planeras att verkställas i takt med att vi flyttar in i den nya skolan. Därmed är vår skola i lite dålogt skick nu.
Elev
2 dec 2019

Extremt lugn skola (teknik)

Min bedömning är för teknikinrikningen och jag kan verkligen inte klaga på de senaste 3 åren jag har gått här. Extremt lugna år då jag verkligen kunnat fokusera på studierna.
Elev
17 nov 2019

Rekommenderas en för överklassare

Dålig struktur, Dålig mat
Elev
11 sep 2019

Det är trevligt att gå där.

Jag tycker att skola är väldigt bra och har ett fantastiskta lärare som undervisar bra ämnen.
Utvecklingsgatan 1, 41756, Göteborg
Ulf Granqvist, Anna Hansson, Jenny Tydén
031-3672500

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen