Omdömen

3.4
Baserat på 2 omdömen och 18 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
14 jun 2020

Värsta förskolan vi stött på!

Otroligt tragisk förskola. Den innehåller personal som inte överhuvudtaget bemöter barn med särskilda behov på ett korrekt sätt. Vi har tvingats ha krismöte och anmäla för att de kränkt mitt barn rejält, varit otrevliga mot mig som förälder och istället för att ge mitt barn stöd på förskolan ansåg de att jag skulle prata med BVC för att de "har fler barn än **** att ta hand om". Mitt barn hade ingen förmåga till socialt samspel alls och satt tätt intill personalen, ängslig och orolig. Matvägrade och kräktes om hen åt ändå, hen trivdes inte där. I själva verket skulle de kopplat in specialpedagog som alla förskolor har men denna personal saknade förmågan att göra det själv. Det blev vi föräldrar som fick göra allt på avstånd. Jag glömmer aldrig när jag såg en personal precis vid hämtning ryta ifrån till mitt barn som kastat en spade, att " jag struntar i att din mamma är här och ser men du ska plocka upp den NU!" medan hon håller fast barnet och trycker hen mot marken. Jag glömmer heller aldrig deras bemötande på krismötet efteråt, där de erkänner handlingen men vänder på det och ifrågasätter mig som förälder, hur jag skulle gjort och varför jag vill utsätta mitt barn för ett förskolebyte. De borde lära sig hur man bemöter barn med NPF diagnoser och definitivt läsa på mer om LAB! Barnet är idag 6 år och börjar i skolan till hösten, tack vare vårt byte av förskola fick han det bästa avslutet innan skolstart och lyckades bygga upp tillit och trygghet till personal på nytt samt växa som person och mogna. På denna förskola fick han aldrig chansen att göra det. Jag är tacksam varje dag att vi lämnade denna förskola!
Förälder / Vårdnadshavare
30 sep 2019

Fantastisk döeskoma

En fantastisk förskola med naturinriktning. Bannern får en tydlig chans att utvecklas och upptäcka varje dag! Fantastiska pedagoger med stort intresse i barnens lärande och varande.
Skolmåltiderna är fantastiska med en kock som helhjärtat går all in!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen