Omdömen

3.3
Baserat på 1 omdömen och 6 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
13 jul 2021

Musikproducent linjen

Flummigt och oseriöst

Löftadalens folkhögskola är en mycket fin skola med en fantastisk utsikt över havet.
Internatet på skolan är bra.
Det finns dock mycket rum för förbättring när det gäller kurser och lärare.
Man får en känsla att vissa lärare tar sitt jobb väldigt oseriöst, där vissa går efter ett par timmar i skolan och ger tid för ”eget arbete”, där vissa sätter på ett youtube klipp under majoriteten av lektionen eller där vissa lär ut information som är utdaterad eller felaktig till en viss grad.

Lokalerna på skolan är bra, och utsikten över havet är väldigt fin, men tyvärr måste elever som pluggar på musikproducent linjen sitta med neddragna gardiner dygnet runt , argumentet bakom detta är att eleverna på musikproducent linjen använder sig utav dyr utrustning och skulle någon se detta, så skulle det bli inbrott, det räcker krossa rutan och all utrustning är borta. Trots det blev det inbrott på skolan. Känns tråkigt att skolan inte investerar i metallgaller som man kan dra ner under kvällen, istället måste eleverna sitta med konstbelysning varje dag istället för att få solljus. Detta bidrar med sänkt motivation och sämre koncentrationsförmåga. Speciellt under vintertid, där det är mörkt majoriteten av dagen.

Jag är säker på att musikproducent kursen är lärorik för någon som är ny med ämnet, men den är inte så anpassad för personer som har erfarenhet med ämnet, har man erfarenhet så är uppgifterna motiverande 1/3 av tiden.

En stor del utav musikproduktion är att jobba i studio och spela in live instrument, det finns även ett studio på skolan, men eleverna på musikproducent linjen får inte använda sig utav studion, då detta inte ingår i utbildningen, utan elever som går Singer-songwriter och Artist och produktion får använda sig utav studion.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen