Är du elev, förälder eller lärare? Lämna ett omdöme.

6 Omdömen

3.6
Bra
2
1
2
1
0

Värsta jag varit med om

2.1
Elev · 19 oktober 2019
Elev · 19 oktober 2019
Har aldrig gått i en skola som är så dålig som denna. Vissa lärare är guld men det är inte många, det existerar ingen kommunikation mellan lärare-mentor-elev-föräldrar om något skulle uppkomma, mobbning får förekomma utan att någon vidtar åtgärder och tryggheten är extremt dålig. Missar man något eller är tvungen att vara hemma får man absolut ingen hjälp med att ta igen, man känner sig helt ensam i sina studier. Alla tummar ner!

Nja helt okej

3.1
Elev · 10 oktober 2019
Elev · 10 oktober 2019
Dålig kommunikation mellan byggnaderna. Tråkiga lokaler. Vissa program har högre status än andra och vissa byggnader är bättre än andra, fräshare och bättre stämning. Många bra lärare, några inte så bra. Extremt dålig kommunikation mellan lärare-mentor-elever, det finns inget system. Ganska farlig väg till skolan om man tar buss , det finns inga övergångställen vilket skolan inte gjort något åt. Fiket tar inte kontanter. Ingen aning vad det finns för regler eller värdegrund, vi har inte gjort brandövningar eller fått veta vart vi ska samlas om brandlarmet går.

Skolan är toppen!

4.8
Förälder / Vårdnadshavare · 9 oktober 2019
Förälder / Vårdnadshavare · 9 oktober 2019
Väldigt bra skola! Sjukt trevliga lärare också. Eleverna kommer bra överens med varann

Det kunde varit bättre

2.8
Elev · 22 september 2019
Elev · 22 september 2019
Dom flesta lärarna på bra. Vissa bättre än andra, andra sämre än vissa. Kommunen lovade att ta bort all hål. Ändå har man hål på 5+ h per vecka. Med dessutom hål INNAN lunchen öppnar och sedan ska man ut och springa i 1 h och 40 min på tom mage.
Skolmaten är dock en annan historia dock. Den är ofta och en stor del av tiden vidrigt. Alltså inte ens salladen är ätbar. Detta kanske beror på min kost i hemmet men skolans kost ligger på under 10 kr per portion. Det är inget krav på att produkterna är svenska eller liknande. Vidrigt.
Felix Burman

Öppen och inkluderande

4.3
Elev · 9 september 2019
Elev · 9 september 2019
Skolan (specifikt Kv. Lärkan) är oerhört inkluderande och alla elever är välkomna. Lärare är professionella och trevliga vilket gör att man tycker om att vara på lektionerna och gör det ämnet de lär ut intressant. Miljöerna är mycket fina och välomhändertagna, man ser sällan skräp etc på skolan. Matsalen (Staren) är väldigt fin och har mycket rum. Både vegetarisk mat, ”vanlig” kost och dagens soppa serveras, vilket är väldigt bra för då är det större chans att eleverna får i sig det de behöver även fast de kanske inte tycker om maten, för det finns större utbud.
Skolan har många sittplatser och ställen att antingen ha rast på, plugga eller bara hänga på vilket är väldigt bra då många högstadieskolor har väldigt få platser där man kan få lugn och ro eller bara kunna sitta så man slipper sitta på golvet.
Det ligger väldigt centralt så man har goda förutsättningar att kunna ta sig överallt. Det finns fik som säljer allt möjligt. Det är frivilligt med läxor, vilket är väldigt bra. Då kan man göra dessa läxor om man vill, eller så skyller man sig själv om man inte gör dem.
Kv. Lärkan och gymnasiebyn har många fina elever. Det är en underbar gemenskap och skolby.

Bra skola

4.0
Elev · 7 september 2019
Elev · 7 september 2019
Toppen bra skola med många program att välja mellan

Jobbar du på skolan?

Samla feedback och omdömen i realtid från elever, föräldrar och lärare. Med SchoolParrot ökar ni skolans transparens och förtroende. Prata med oss så berättar vi mer.

Läs mer
Repslagargatan 4, 97239, Luleå
0920-453016

Fakta om skolan

 • Meritvärde
  14.9
 • Antal elever
  2496
 • Antal lärare
  191
 • Antal behöriga lärare
  162
 • Elever per lärare
  13.1
 • Föräldrar med högre utbildning
  58.5%
 • Andel med utländsk bakgrund
  18.4%