Skapa ett omdöme om skolan

Skapa omdöme
Jobbar du här?
Registrera och få tillgång till er skola gratis.
Registrera gratis

Omdömen

4.3
Baserat på 38 omdömen och 683 svar
0
0
0
0
0
Elev
14 sep 2021
2.1

Jättekul

Lärare och rektorer gör inget för att skapa någon slags trygghet bland eleverna. Dom säger att man ska vara trevliga mot varandra, men gör inte ett skit för att det ska faktiskt hända.
Elev
1 jun 2021
4.7

Vård och omsorg

Bemötande

Världens bästa lärare som gör allt för att man ska lyckas och som verkligen bryr sig, tack, tack, tack för dessa tre år❤️❤️❤️❤️
Elev
15 apr 2021
4.9

Sambeteende på lundellska skolan

Fantastiskt!

Jag tar studenten nu sommaren 2021 och det känns nästan jobbigt för att vi måste lämna alla lärare och elever och gå vidare. Denna skola är mer än bara lärare och elever, det blir ett hem!
Föredetta elev
11 feb 2021
4.9

Sambeteende på lundellska skolan

Lundellska skolan är bäst!

Jag gick på skrapan mellan åren 2017-2020 och jag kan inget än att rekommendera denna skola till Max! Den här skolan e för alla, det finns verkligen något för alla! Om man gillar mer beteende ämnen så ska man ju självklart ta beteende men det som utmärker sig med beteende på skrapan är ju naturligtvis att vi har en CSI kurs. Så otroligt givande kurs. Lärarna på skolan är grymma och du kommer alltid känna att du har deras stöd. Skrapanandan är så trevlig och man hejar på varann i korridoren. Det är bara sån bra gemenskap mellan alla elever och även lärare. Jag ångrar inte en sekund att jag gick där!!
Föredetta elev
8 feb 2021
4.9

Ta chansen du också

Stämningen är alltid på topp och lärarna är fantastiska. Kan inte tänka mig en bättre gymnasietid!
Föredetta elev
7 feb 2021
4.8

Ett av mina bästa väl!

Läste sam-beteende och gick i Skrapans Musikklass 2017-2020. En fantastisk skola med superbra lärare. Sambeteende är superkul och man får lära sig väääldigt mycket som man har nytta av, inte bara teoretisk kunskap. Musikklass är perfekt för den som brinner för musik, har utvecklats mycket musikaliskt under mina 3 år. Välj Skrapan!
Föredetta elev
6 feb 2021
4.8

Lärare + känsla = sant

Jag läste Sam-beteende på Lundellska mellan åren 2014-2017 (börjar känna mig gammal) och minns tillbaka på den tiden med både värme och glädje. Det tog mig en psykologilektion för att inse att det var något jag ville arbeta med i framtiden och på det spåret fortsatte sedan min gymnasietid och därefter min universitetstid. Att gå på Lundellska innebär att du är omringad av lärare som gör sitt bästa för att se dig som individ, såväl dina ambitioner som förutsättningar. När jag gjorde det tydligt för mina lärare att jag ville läsa vidare till ett program som krävde höga betyg var alla väldigt hjälpsamma och tillmötesgående, precis så som det borde vara. Om du är intresserad av mänskligt fungerande, samhällsapparaten eller olika kulturer är det här linjen för dig! Något som är extra kul på Skrapan är såklart CSI-kursen som var otroligt väl bemött under min tid (säkerligen idag också) samt de många psykologi och religionskurserna.

Tips från coachen:
Kycklingcurrymackorna i kiosken, gratis kaffe i matsalen, flygel i foajén, marschen från fotbollsplan till studenternas under Kampen, lärarnas julutsmyckning på dörrarna - och mycket mycket mer. En bra utbildning kan du nog få på de allra flesta skolorna i stan, men Skrapanandan är något extra. Det är klyschigt men sant, och det kommer inte ta dig lång tid på skolan innan du blir lika klyschig som jag.
Föredetta elev
5 feb 2021
5.0

Sambeteende

Jag gick Skrapan sambeteende mellan åren 2017 och 2020. Det var det absolut bästa valet jag gjort, jag har lärt mig så mycket som jag kommer att ta med mig ut i livet. Att få en förståelse för hur människor tänker, fungerar och agerar har hjälpt mig oerhört mycket även efter gymnasiet. Härliga lärare, som alla brinner för sina yrken är det som gör skrapan till den absolut bästa skolan. Aktivt hjälp, stöd och pepp är garanterat från mentorer, lärare och skolledning.

Skrapanandan är det hela skolan bygger på. Att gå på en skola med samhörighet och gemensam känsla av gemenskap är det som utmärker skrapan från alla andra skolor. En elevkår som verkar för att ge eleverna en mer betydelsefull skoltid och en lärarkår samt skolledning som gör allt i sin makt för att se, höra och finnas där för eleverna på skolan.

Bättre skola än denna finns inte, och tvekar du på sambeteende? Tveka inte, det är det bästa valet jag gjort och hoppas att fler gör samma val.
Föredetta elev
5 feb 2021
5.0

Mycket nöjd med Skrapan!

Jag gick sam-beteende på Skrapan mellan 2013 och 2016 och kan inte vara nöjdare med mitt val! Lärarna var bra, klassen hade bra sammanhållning och det var roligt med alla föreningar som fanns att engagera sig i. Roligast med sam-beteende var CSI-skrapan som jag tror lockar många nya elever till skolan. Det var en sjukt spännande kurs där vi fick lära oss om brott, hur kriminella tänker och hur man kan lösa brott. Mycket spännande som uppskattades av många.

Till er där ute som är osäker över vilken skola ni vill välja så kan jag varmt rekommendera Lundellska Skolan. Trivdes jättebra och har massvis med goda minnen från skoltiden!
Föredetta elev
5 feb 2021
4.2

Beteendeprogram

Inriktningen jag gick hade många bra lärare som är intresserade i det de lär ut och även investerade i elevernas utveckling. Kurserna på beteendeprogrammet var väldigt intressanta och gav massor av kunskaper som varit användbara även vid vidare studier på högskolenivå. Min klass hade väldigt bra sammanhållning och vi hade riktigt roligt under hela vår skoltid tillsammans. På skolan får man hjälp att utvecklas, lära känna vilka ämnen och inriktningar man brinner för och får vänner för livet. Inte optimalt att matsalen ligger en bit bort men man har i alla fall nära till kafeterian!

Jobbar du på skolan? Kom igång gratis!

Skolan eller verksamheten har ännu inte verifierats av ägaren eller personal. Gör anspråk helt gratis för att redigera uppgifter, svara på omdömen, och få notifikationer om nya omdömen.
Registrera gratis