Omdömen

4.2
Baserat på 47 omdömen och 378 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
4 jun 2023

Sam-beteende

Lundellska skolan-skrapan

Underbara lärare som visar enormt engagemang och intresse. Fantastiskt skrapan-anda och ett välkomnande klimat.
Fina lokaler, super fin matsal!
Elev
19 maj 2023

Vård och

Banger skola

As bra skola, rektorn är fett skön! Sök sök sök t skrapan bröder
Elev
30 nov 2022

Sambeteende på lundellska skolan

Nöjd

Folk är snälla. Jag går Sam och alla i min klass är snälla och sköna, jag kan prata med vem som helst. Folk är stöttande och ingen skrattar åt en utan alla skrattar tillsammans. Man behöver egentligen inte vara med i ett gäng för att känna sig med, alla är lite med alla liksom. Skolan är väl rätt chill och maten är som på alla andra ställen. Det dåliga är brist på sittplatser men det löser sig oftast. Det är najs med efterrätt varje fredag också. Lärarna är trevliga och vissa tycker jag om på rikigt, liksom nästan på vän nivå hahah.
Elev
13 nov 2022

Lundellska skolan i barnens hand

Skolan uppfyller en hel del saker som är bra som aktiviteter osv, men finns mycket osäker miljö med mobbing och trakasserier.
Elev
1 nov 2022

Naturvetenskap

Saftmaskinen va topp notch

Sjukt nice saftmaskin i matsalen
Elev
11 sep 2022

Ekonomi

Skrapan alltid störst.

För det mesta riktigt bra lärare! 8/10
God skolmat med många val, finns också fil med flingor och kanel ifall man inte gillar maten. Kaffe, lemonad, äpple dryck. 9/10
Eleverna är för de mesta dels riktigt schyssta beror nog på årskull från årskull. Men skolan håller ihop riktigt najs och de är stark skolanda.
Elevkåren är riktigt najs. Ämnesupplägg osv gött.
Elev
17 aug 2022

Ekonomi

Bra skol

Skolan är dunder
Ibland luktar det hash på diverse ställen men det är lallish
Den lite äldre samhällskunskapsläraren kan man få lite damp på men det är också lallish
Dryg promenad till matsalen men man lär behöva bränna kalorierna efter fredagsfikat vi får(+saften)
Lifvs bredvid matsalen är pricken över i:et men dom lär gå i konken snart efter alla rusher
Annars väldigt najs skola och bra spirit, garanterat sköna grabbar o guzzar
Elev
8 maj 2022

Vård och omsorg

Helt okej förmodligen

Maten men de finns gratis kaffe o saft i matsalen så eh. Vet inte hur de blir när skolan flyttar men atm så har vi en kiosk som e lite dyr men de har godis o läsk så de e nice.

Lärarna på vård linjen är de gulligaste som finns (förutom Marie som e väldigt bitchig va jag vet).
Matteläraren Stina är den bästa läraren som finns <3

Vår rektor är så himla bra o de märks att han verkligen bryr sig om skolan, shout out till dig Stefan
Elev
16 okt 2021

SPIK

Tumme upp !!

Går samsam (spik) på lundellska och trivs jättebra. Lärarna är trevliga och förstående och klassen har bra sammanhållning. Skulle verkligen rekommendera !! nackdelen är väl lokalerna men skolan ska ju flytta hösten 2023 så de löser sig 😀
Elev
14 sep 2021

Jättekul

Lärare och rektorer gör inget för att skapa någon slags trygghet bland eleverna. Dom säger att man ska vara trevliga mot varandra, men gör inte ett skit för att det ska faktiskt hända.
Elev
1 jun 2021

Vård och omsorg

Bemötande

Världens bästa lärare som gör allt för att man ska lyckas och som verkligen bryr sig, tack, tack, tack för dessa tre år❤️❤️❤️❤️
Elev
15 apr 2021

Sambeteende på lundellska skolan

Fantastiskt!

Jag tar studenten nu sommaren 2021 och det känns nästan jobbigt för att vi måste lämna alla lärare och elever och gå vidare. Denna skola är mer än bara lärare och elever, det blir ett hem!
Föredetta elev
11 feb 2021

Sambeteende på lundellska skolan

Lundellska skolan är bäst!

Jag gick på skrapan mellan åren 2017-2020 och jag kan inget än att rekommendera denna skola till Max! Den här skolan e för alla, det finns verkligen något för alla! Om man gillar mer beteende ämnen så ska man ju självklart ta beteende men det som utmärker sig med beteende på skrapan är ju naturligtvis att vi har en CSI kurs. Så otroligt givande kurs. Lärarna på skolan är grymma och du kommer alltid känna att du har deras stöd. Skrapanandan är så trevlig och man hejar på varann i korridoren. Det är bara sån bra gemenskap mellan alla elever och även lärare. Jag ångrar inte en sekund att jag gick där!!
Föredetta elev
8 feb 2021

Ta chansen du också

Stämningen är alltid på topp och lärarna är fantastiska. Kan inte tänka mig en bättre gymnasietid!
Föredetta elev
7 feb 2021

Ett av mina bästa väl!

Läste sam-beteende och gick i Skrapans Musikklass 2017-2020. En fantastisk skola med superbra lärare. Sambeteende är superkul och man får lära sig väääldigt mycket som man har nytta av, inte bara teoretisk kunskap. Musikklass är perfekt för den som brinner för musik, har utvecklats mycket musikaliskt under mina 3 år. Välj Skrapan!
Föredetta elev
6 feb 2021

Lärare + känsla = sant

Jag läste Sam-beteende på Lundellska mellan åren 2014-2017 (börjar känna mig gammal) och minns tillbaka på den tiden med både värme och glädje. Det tog mig en psykologilektion för att inse att det var något jag ville arbeta med i framtiden och på det spåret fortsatte sedan min gymnasietid och därefter min universitetstid. Att gå på Lundellska innebär att du är omringad av lärare som gör sitt bästa för att se dig som individ, såväl dina ambitioner som förutsättningar. När jag gjorde det tydligt för mina lärare att jag ville läsa vidare till ett program som krävde höga betyg var alla väldigt hjälpsamma och tillmötesgående, precis så som det borde vara. Om du är intresserad av mänskligt fungerande, samhällsapparaten eller olika kulturer är det här linjen för dig! Något som är extra kul på Skrapan är såklart CSI-kursen som var otroligt väl bemött under min tid (säkerligen idag också) samt de många psykologi och religionskurserna.

Tips från coachen:
Kycklingcurrymackorna i kiosken, gratis kaffe i matsalen, flygel i foajén, marschen från fotbollsplan till studenternas under Kampen, lärarnas julutsmyckning på dörrarna - och mycket mycket mer. En bra utbildning kan du nog få på de allra flesta skolorna i stan, men Skrapanandan är något extra. Det är klyschigt men sant, och det kommer inte ta dig lång tid på skolan innan du blir lika klyschig som jag.
Föredetta elev
5 feb 2021

Sambeteende

Jag gick Skrapan sambeteende mellan åren 2017 och 2020. Det var det absolut bästa valet jag gjort, jag har lärt mig så mycket som jag kommer att ta med mig ut i livet. Att få en förståelse för hur människor tänker, fungerar och agerar har hjälpt mig oerhört mycket även efter gymnasiet. Härliga lärare, som alla brinner för sina yrken är det som gör skrapan till den absolut bästa skolan. Aktivt hjälp, stöd och pepp är garanterat från mentorer, lärare och skolledning.

Skrapanandan är det hela skolan bygger på. Att gå på en skola med samhörighet och gemensam känsla av gemenskap är det som utmärker skrapan från alla andra skolor. En elevkår som verkar för att ge eleverna en mer betydelsefull skoltid och en lärarkår samt skolledning som gör allt i sin makt för att se, höra och finnas där för eleverna på skolan.

Bättre skola än denna finns inte, och tvekar du på sambeteende? Tveka inte, det är det bästa valet jag gjort och hoppas att fler gör samma val.
Föredetta elev
5 feb 2021

Mycket nöjd med Skrapan!

Jag gick sam-beteende på Skrapan mellan 2013 och 2016 och kan inte vara nöjdare med mitt val! Lärarna var bra, klassen hade bra sammanhållning och det var roligt med alla föreningar som fanns att engagera sig i. Roligast med sam-beteende var CSI-skrapan som jag tror lockar många nya elever till skolan. Det var en sjukt spännande kurs där vi fick lära oss om brott, hur kriminella tänker och hur man kan lösa brott. Mycket spännande som uppskattades av många.

Till er där ute som är osäker över vilken skola ni vill välja så kan jag varmt rekommendera Lundellska Skolan. Trivdes jättebra och har massvis med goda minnen från skoltiden!
Föredetta elev
5 feb 2021

Beteendeprogram

Inriktningen jag gick hade många bra lärare som är intresserade i det de lär ut och även investerade i elevernas utveckling. Kurserna på beteendeprogrammet var väldigt intressanta och gav massor av kunskaper som varit användbara även vid vidare studier på högskolenivå. Min klass hade väldigt bra sammanhållning och vi hade riktigt roligt under hela vår skoltid tillsammans. På skolan får man hjälp att utvecklas, lära känna vilka ämnen och inriktningar man brinner för och får vänner för livet. Inte optimalt att matsalen ligger en bit bort men man har i alla fall nära till kafeterian!
Föredetta elev
5 feb 2021

Jag minns det som igår...

Egentligen var skrapan mitt andrahandsval efter rosendal, vilket ju gjorde att jag var rätt skeptisk redan från början. Men jag hade inte kunnat vara mer nöjd med att jag var kvar på skrapan.
På Sam-beteende är det inriktade ämnen som är völdigt intressanta, lärare som är genuint intresserade av varje elevs utveckling samt att varje elev har möjlighet att påverka.
Genuint bra skola och pricken över i, gratis kaffe i matsalen.
Elev
5 feb 2021

Bästa skolan!

Uppsalas lätt bästa skola! Lärarna på skolan är engagerade, härliga och framförallt otroligt hjälpsamma. Lundellska skolan har en skol-anda som du inte kan hitta på någon annan skola och inte nog med det har vi världens bästa elevkår som gör allt för att skolgången ska bli så rolig som möjligt. Lundellska skolan är för alla. Det finns inget bättre än att komma till skolan och träffa sina lärare och klasskompisar!
Elev
5 feb 2021

Rekommenderar skolan!

Det finns många positiva saker med Lundellska skolan som exempelvis de engagerande lärarna som är duktiga på sina ämnen samt att lära ut om dom. En till positiv sak är den härliga stämningen och att klasserna respektera varandra. Jag som valt sam beteende är mycket nöjd med valet och tycker att man inte ska tveka på att söka in till skolan.
Elev
5 feb 2021

Bästa gymnasiumet i Uppsala

Går nu mitt tredje och sista år på Lundellska Skolan/Skrapan. Har varit nöjd under hela min skolgång med denna skola och skulle rekommendera den till alla. Lärarna är otroligt duktiga och passionerade i sina ämnen vilket gör att vi elever också blir intresserade och nyfikna. Gemenskapen i skolan är unik för skrapan då vi har en massa event och aktiviteter som anordnats av elevkåren. Hade inte kunnat önska mig ett bättre gymnasium.
Elev
5 feb 2021

jättenöjd

Bra lärare, väldigt bra utbildning, trevlig stämning med exempelvis musikklasser som ibland spelar musik, bra mat, skön promenad till maten
Föredetta elev
5 feb 2021

Varm och mysig

Skrapan är en varm och mysig skola! Lärarna är engagerade och varje elev får möjlighet att utvecklas.
Elev
30 dec 2020

Inte optimalt

Väldigt bra lärare och kvalitén på utbildningen är hög. Däremot är det inte en bra skola att gå i om man sticker ut och många rykten samt blickar kastas fram och tillbaka. En allmän falskhet finns det i min klass och det stämmer för flera ekonomiklasser enligt personliga erfarenheter. För mycket machosnubbar!
Föredetta elev
28 dec 2020

Världens bästa skola

Helt fantastiskt skola och hade inte kunnat önska mig tre bättre gymnasieår! Otroliga lärare som stöttar en i allt från personliga livet till skolarbete. Härlig stämning på skolan med en elevkår som alltid strävar efter den bästa skrapanandan!!! Skolan har ett bra läge, inte för långt ifrån stan men samtidigt nära natur och Fyrisån vilket ger skolan en ännu trevligare atmosfär. Matsalen är också super med god mat, kaffe, te, saft, bröd etc. Enligt mig var det ett plus att matsalen låg 5-10 minuters promenad bort då det var skönt att få frisk luft och att få röra sig (framför allt innan prov!!!). Hade 100% gjort om mitt val att välja Lundellska om jag skulle söka till gymnasiet igen!
Elev
27 dec 2020

Nöjd individ

Jag går i årskurs två och jag går i en fantastisk klass med lite drama och mycket bra stämning överlag. Jag känner att den här skolan är ett perfekt val för många olika individer oavsett social förmåga, antal vänner eller hur man är som person. En stor majoritet av eleverna på skolan är välkomnande gentemot nya elever och det är inte svårt att passa in. Jag kunde inte vara mer nöjd med mitt val av skola. Ett stort plus är en fantastisk elevkår som förgyller min skolgång på många olika sätt. Skrapan alltid störst!
Elev
17 dec 2020

Bästa valet

Jätte bra lärare och en as bra skolanda. Man blir glad av att gå till denna skolan
Elev
16 dec 2020

Bästa skolan!

Väldigt bra elevkår och lärare som hjälper en om man ex hamnar i fel klass eller hamnar lite efter. Våran rektor Stefan är dessutom den bästa!
Visar 30 av totalt 47 omdömen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen