Är du elev, förälder eller lärare? Lämna ett omdöme.

9 Omdömen

4.5
Utmärkt
9
0
0
0
0

Lunds Dans och Musikal Gymnasium

4.9
Elev · 29 april 2020
Elev · 29 april 2020
Den perfekta skolan för dig som vill utvecklas extremt mycket inom Sång, Dans och Teater!

Ldmg i mitt hjärta

5.0
Elev · 16 februari 2020
Elev · 16 februari 2020
Underbar skola med extremt proffsiga lärare, fantastisk gemenskap och såå bra lokaler! Älskar skolan, all personal gör verkligen sitt yttersta för elevernas trevnad och för att det ska bli så bra som möjligt för alla! Vi tas verkligen på allvar och hela skolan är som en liten familj<3

Ett andra hem<3

5.0
Elev · 18 januari 2020
Elev · 18 januari 2020
Verkligen en fantastisk och väldigt seriös skola! Rätt strikta regler men med all kärlek för att förbereda oss på vuxenlivet. Perfekt blandning mellan allt det vi älskar på en hög och mycket seriös nivå och vanliga skolämnen som gör att vi kan plugga vidare på annat håll. Extremt mycket kärlek, skratt och support skulle jag säga. Fantastisk accepterande miljö för alla sorters människor. Vi är som en familj och den här skolan är som ett andra hem. Rekommenderar starkt att våga satsa för den här utbildningen är värd det!

En satsig skola med många utvecklingsmöjligheter

4.9
Elev · 3 november 2019
Elev · 3 november 2019
LDMG är i särklass den bästa skolan på gymnasienivå när det kommer till musikal och dans. Man utvecklas väldigt mycket inom sin linje och får prova på hur det hade varit att jobba som dansare eller musikalartist professionellt. LDMG är en skola men satsning och är perfekt för dig som är ute efter det där extra.

LDMG är bäst!

4.8
Elev · 26 oktober 2019
Elev · 26 oktober 2019
LDMG är världens bästa skola. Det finns verkligen ingen annan gymnasiet som lär dig allt du älskar samt när du får teoretiska ämnen att gå och plugga vidare.
Verkligen älskar LDMG

All kärlek till LDMG!

4.5
Elev · 25 oktober 2019
Elev · 25 oktober 2019
LDMG är verkligen en fantastisk skola som har sådana sjuka möjligheter man knappt kunde tänka sig innan man började. Stora produktioner, praktik i musikaler, grymma lärare med mycket erfarenhet och massor med annat.

En väldigt krävande skola med fullt upp hela tiden men om du inte gör mycket utanför skolan så är det perfekt. Klasserna och så är bra men folk är fortfarande folk och det blir lätt drama på estet. Annars jobbar alla bra ihop och alla pushar varandra och man blir taggad på att bli bättre på det man gör!

Ibland undrar man vad man gett sig in på men hade inte velat gå på någon annan skola!

Ashärlig stämning och bra lärare

4.7
Elev · 12 september 2019
Elev · 12 september 2019
LDMG är en jättebra skola för utveckling inom de estetiska ämnena. Går just nu sista året och har haft väldigt under min resa hit! Rekommenderar verkligen skolan

Fantastisk, men krävande.

4.6
Elev · 26 augusti 2019
Elev · 26 augusti 2019
Skolan har en väldigt härlig atmosfär. Trevliga lärare och elever som samverkar bra på skolan. Det är dock en väldigt krävande linje då man läser både ett samhällsprogram (högskoleförberedande) och en spetsutbildning inom de estetiska ämnena samtidigt. Detta gör att skoltimmar är mellan 08:00-17:00 det flesta dagar, så man måste vara beredd på att skolan tar mycket tid. Jag upplever att det är värt att lägga den tiden. Man får vänner som man kommer närmare pga de estetiska ämnena. Jag upplever också att man är vän med all i klassen då utbildningen grundar så pass mycket i samarbete. I allmänhet får du en väldigt bra utbildning som ger dig en grund att stå och glida långt på. Antingen om du vill fortsätta på den estetiska banan eller läsa vidare till någonting helt annat eftersom den är högskoleförberedande.

LDMG in my heart

4.4
Elev · 28 juni 2019
Elev · 28 juni 2019
LDMG kommar alltid vara en utav de bästa skolorna jag har gått på

Ansök till skolan

Ansök till skolan genom att klicka på knappen och fyll i ansökningsformuläret. Skolan kommer höra av sig till dig efter att du skickat in ansökan.

Skicka ansökan

Jobbar du på skolan?

Samla feedback och omdömen i realtid från elever, föräldrar och lärare. Med SchoolParrot ökar ni skolans transparens och förtroende. Prata med oss så berättar vi mer.

Läs mer
Kiliansgatan 13, 22350, Lund
Karolin Johansson Sahlin
046-2400505

Fakta om skolan

 • Meritvärde
  17.5
 • Antal elever
  192
 • Antal lärare
  16
 • Antal behöriga lärare
  13
 • Elever per lärare
  12.0