Omdömen

2.4
Baserat på 2 omdömen och 11 svar
0
0
0
0
0
N/A
4 okt 2022

Dåligt Kommunikation mellan kollegor.

En av dem sämsta fsk jag har jobbat ,finns personal som jobbar hårt och älskar barn men det finns några andra som inte ta hand om barn på ett bra och demokratiskt sätt.
Till och med dåligt Kommunikation mellan kollegor.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Annat
28 sep 2021

Fruktansvärd Förskola

Då mina egna barn gått på denna förskola samt att jag har flera andra nära där deras barn gått på förskolan lyckan har jag goda erfarenheter angående denna skolan.
De flesta jag känner bytte skola ganska omgående då deras barn fick hemska upplevelser på förskolan.
Av min erfarenhet upplevde och såg jag en hel del särbehandling, extrem rasism! Aldrig varit med om något liknande. Öppen rasism då denna skolan verkar helst inte bry sig om mångfald. Oengagerade och trötta "pedagoger" som aldrig tog något på allvar eller återkopplade tillbaka då man gång på gång tog upp situationer som var allvarliga.
En av pedagogerna tog gärna till sina egna regler och satte gärna barnen på en pall framför andra barn för att "tänka på vilka fel dom har gjort" notera att dessa barn är 1-4 års ålder cirka och skall då behöva sitta ensamma på en pall framför andra kamrater och straffas och skämmas.
Många gånger såg man hur dom hälsade och pratade med föräldrar av svensk ursprung men någon annan med annan etnisk bakgrund såg man inte och talade gärna inte med dom alls i annat fall skrek man gärna på dessa.
Många fall där barnen skadades allvarligt men ingen ringde föräldrar eller tog de på allvar.
Den här förskolan förstörde en familj på grund av deras handlingar som har splittrat en annan familj väldigt grovt.
Hoppas detta kan vara till hjälp att granska och se över förskolan LYCKAN ett par gånger innan man väljer den för sina barn. Önskar och hoppas att ingen skall behöva gå igenom samma trauma som vi andra har gjort.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot

Lås upp unikt innehåll med SchoolParrot Premium

Få tillgång till alla omdömen och insiktsfull data om skolorna! Den fulla upplevelsen av SchoolParrot!

Fakta om skolan

 • Antal Barn
  53
 • Heltidstjänster personal
  9
 • Antal behöriga förskollärare
  5
 • Antal avdelningar
  3
 • Personaltäthet
  5.9

Om SchoolParrot

 • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
  Läs mer om SchoolParrot och företaget
 • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
  Läs vår policy för omdömen