Omdömen

3.7
Baserat på 7 omdömen och 51 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
6 feb 2021

Usch!

Ett av dem sämre valen jag någonsin gjort i mitt liv. Om man har me bakgrund som inte är ****** blir man särbehandlad av både lärare och elever.****** är något som eleverna håller på med. Jag ångrar verkligen att jag kom in i denna skola. Innan du ansöker bör du komma på en prova på dag och de hur det egentligen är. Verkstaden är hemskt och det som är jobbigast på hela skolan. Jag rekommenderar inte denna skola
Elev
21 dec 2020

Snart färdig elev på mtg

Jättebra skola, man lär sig allmängiltiga saker man kan behöva i livet även om man inte känner att detta är något man vill jobba med. Lärarna i verkstaden är inte behöriga lärare utan drivna själar som är experter inom sitt område och brinner för att lära ut och dela sina kunskaper vilket märkt mycket tydligt. Teorin är som vilken skola som helst i vilka kurser som väljs men ingen annan skola har så engagerade lärare som kan stanna en timme extra, tar av sin lunch och fritid på helger för att hjälpa en elev göra sitt bästa.
Elev
27 nov 2020

Bästa skolan

Man lär sig så otroligt mycket saker som man inte skulle ha lärt sig om man skulle gå på en "normal" skola
Elev
20 feb 2020

Bra val långa dagar men inget plugg

Galet långa dagar. 7:15 till 16:00. 1000kr extra i månaden vilket blir 700kr efter skatt beroende på kommun. Sköna kurser. Fantastiska lärare. Flest antal tjejer utav alla teknik gymnasier i hela Stockholm. Ha lätt för matte och fysik hjälper dig enormt men detta är väntat för natur/teknik. Skolmaten har blivit sämre på grund av att restaurangen har fått mindre budget. Överlag fantastisk. Seriösa elever men vissa går på gränsen till rent av anti sociala nördar men det är en liten minoritet.
Elev
21 jun 2019

Det är en framför allt en industriskola

Skolan är definitivt det absolut bästa valet för vissa med bra lärare, ordentliga resurser och bra lokaler, men det är en industriskola. På mässor och i övrig marknadsföring är det lätt att uppfatta skolan som ett alternativ både för traditionella industriskoleelever och för de som från början tänkt sig ett traditionellt teknikprogram med också vill ha en praktisk bit. Tyvärr så motsvarar inte de förväntningarna skolans faktiska innehåll. Bl.a. kursen kursen Teknik 1, som ska vara en central del av teknikprogrammet, nedbantad till att bara röra jämställdhetsfrågor, övriga moment i kursen är intryckta i andra ämnen för att spara tid. Dessutom orkar man inte prestera lika mycket i skolan på de teoretiska ämnena som man skulle kunna ha gjort på ett traditionellt teknikprogram på grund av de långa dagarna. Utöver det så är det väldigt grabbig stämning i skolan och arbetsron varierar mellan hyfsat god och katastrofal. Så om din första tanke var arr välja ett industriprogram, så är Mälardalens tekniska troligen det bästa valet du kan göra i Stockholm och Södertälje, men om du från början tänkte teknikprogram ska du absolut inte söka hit, för du kommer att bli trött och besviken.
Elev
21 jun 2019

Enda seriösa skolan

Med dubbelkompetens på gymnasiet ( både högskole och arbetsberedande ) så har man alla möjligheter efter gymnasiet. Det är mycket plugg, långa dagar ( varannan vecka är det 08:00-16:00 eller 07:15 - 16:00) och färre lov än andra skolor. Men de kunskaper man vinner på detta är enkelt värt det. Bara att rekommendera om du är seriöst inställd till gymnasiet.
Elev
3 jun 2019

Skolan är toppen!

Jag är supernöjd med skolan, men det är långa dagar som man behöver vara beredd på innan man söker men det är inget problem :)

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen