Omdömen

3.6
Baserat på 4 omdömen och 33 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
9 jun 2023

Hitta en annan utbildning

Lärarlösa lektioner, barn som röker i klassrummet, löften som jag nte hålls. Det som står på plussidan är de som jobbar i skolan försöker, men har inte resurser för att genomföra en utbildning som är av kvalite för att barnen ska klara av fortsatt utbildning.
Föredetta elev
23 aug 2022

Ima

Jätte bra skola

Jag gick på magelungens gymnasieskola 1 år pga missad undervisning och tänkte att allt var piss. Men när jag började där insåg jag att lärarna var ute efter elevens bästa och respekterade än på ett proffsigt och mänskligt sätt. Om man hade en tuff dag så hjälpte lärarna än istället för att tvinga än arbeta med sina uppgifter. Lärarna är både pedagogiska och gör så skolan blir rolig. När jag gick där så gjorde eleverna och lärarna olika aktiviteter under rasterna. Oftast spelade man vänd tia eller pratade om det mesta. Om man har missar mycket under grundskolan och tänker att allt är över så tycker jag du ska ge denna skola en chans!
Föredetta elev
23 aug 2022

Ima

Grym skola!

Tycker skolan är helt underbar om man har haft en svår tid under grundskolan. Lärarna är jätte pedagogiska och ger än den tid det än behöver. Dem bryr sig om eleverna på ett helt annat sätt än tex ett vanligt gymnasium och är både vänner och lärare på ett väldigt roligt sätt. Under min tid på magelungens gymnasium på Södermalm spelade vi kort med lärarna,tv spel, laserdom osv. Så om du vill ge skolan en sista chans är detta den perfekta skolan!
Elev
8 sep 2021

Bra skola

Bra skola med bra mat och personalen plus lärarna är alltid ute efter elevens bästa

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen