Omdömen

3.2
Baserat på 9 omdömen och 72 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
22 aug 2022

Bild och formgivning estet

Muntligt suger

Gillar inte alls sättet dem lär ut på, FÖR mycket muntligt. Det ger eleverna otroligt mycket ångest och stress. Är väl så med alla skolor men jag och MÅNGA andra hatar det. Borde inte va i skolan. Eleverna mår dåligt av det och skolkar mer. Egna uppgifter och inga presentationer skulle varit så mycket bättre
Föredetta elev
13 dec 2020

Gå Estet Musik

Gick Estet Musik, vilket var det bästa linjen såklart! Där man har ett eget uppehållsrum för att hänga med alla andra esteter och har de bästa lärarna!
Elev
18 okt 2020

Kaos hela tin

Det är alltid kaos med om byggnad
Elev
26 mar 2020

Snälla fixa maten <3

De e najs, de e typ värsta snusarnas ställe för alla snusar där, men de e chill, folk klagar på de men asså de stör ju inte mig ju. De e värre om folk rökar, men de får man inte och även om folk gör de så e de ju utomhus, alltså stör det inte heller. Lärarna e väl najs, inte så stränga, men eleverna inklusive mig gör de dem/jag ska, och om dem inte gör det så får dem skylla sig själva, deras fel, deras ansvar. Det är som en vanlig skola, jag har inte sett någon slags mobbning alls, ingen lärare e sådär jättehemsk även om man kan ogilla vissa bara för deras personlighet och så men det har ju inte med hur dem är som lärare att göra. Maten e jäkligt kass dock vilket gör denna recension från en typ 4.5 till en 3.6 Ärligt asså, maten e de viktigaste för att man ska orka genom dagen, nu är det ju karantän o så så de spelar typ ingen roll nu, men MÅG’s mat smakar, ser ut, har konsistensen av ren sk*t och man blir typ inte mätt alls, jag kan gå ut från matsalen och känna att det är en gigantisk snorkråka, asså en jäkla slemboll i min hals efter jag ätit liksom. Vet att centralköket gör maten men den smakar så mycket bättre på tex nils ericssons, vet inte varför men snälla fixa detta! Och om ni kan, få även centralköket att laga roligare och bättre mat, inte fiskpudding och vegetariansk lasagne med femti morötter iproppade, eller oskalad potatis som har konsistensen av pulvermos och smakar jord och skalet e som att äta toapapper. En gång hitta jag en sten och tuggat tuggumi i min potatis, alltså sten o tuggummi i samma potatis. Inte heller en liten sten utan typ en 1cm sten också. Aja sak samma jag har inget liv som skriver detta. MEN FÖR H*LVETE FIXA MATEN
Elev
24 mar 2020

Bra lärare!!

Fantastiska lärare (går samhäll) men lite brist på elever som har skollust tyvärr men ändå bra gemenskap och fin skolmiljö
Elev
26 feb 2020

Helt okej

Jag går samhäll och upplever det som en bra skola, kanske inte den bästa för den som vill att pluggandan ska ligga på topp, men det är verkligen inte slappt, man förväntas precis som på vilken skola som helst anstränga sig och lämna in sina arbeten. En mångkulturell skola om än lite segregerad. Tycker om de lärarna jag har, kompetenta och bra på att lära ut och har nära relation till eleverna. Jag har däremot hört från mina vänner som har annan bakgrund att de ofta blir särbehandlade av vissa lärare pga sin etnicitet. Har ett bra café och ligger dessutom nära till Hemköp
Föredetta elev
21 dec 2019

Hemsk skola.

Mycket dålig skola som gärna sticker alla problem under stolen såsom mobbning, droger och andra kriminella handlingar. Skolan bryr sig tyvärr inte om allas lika värde heller för är du inte på ett speciellt sätt så är du inte lika mycket värd. Jag skulle aldrig rekommendera denna skola till någon annan i min omgivning eller deras barn eller syskon.
Föredetta elev
21 dec 2019

Skolan är hemskt dålig.

Inte bra alls, mycket droger och mobbning och lärare samt rektorer vill gärna sticka de under stolen för att slippa ta tag i problemen och det enda skolan bryr sig om är ryktet.
Elev
17 nov 2019

Helt makalös skola :)

Denna skola är öppen för alla, väldigt välkommnande, väldigt prydlig och otroligt bra lärare. De gör verkligen allt av vad de har!!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen