Omdömen

3.4
Baserat på 4 omdömen och 33 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
15 jan 2023

Teknik

Citadell

Bra skola med bra lärare, väldigt ny skola så allt är inte så perfekt än fast snart öppnas den nya lokalerna och det kommer vara super
Elev
10 nov 2022

Samhällsprogrammet

Min upplevelse på MCGY

Skolan målar upp en bild som förvränger verkligheten. Det är en kass skola där lärare inte kan lära ut på ett bra sätt. Maten är väldigt dålig, salladsbuffén kan man inte ens kalla för buffé då du kanske får lite majs och morot. Lärarnas sätt att lära ut är väldigt dåligt, genomgångar är oftast så att läraren berättar om genomgången för sig själv och studieron är väldigt dålig. Enda gången studiero finns är när en lärare blir extremt arg eller efter att alla elever gått hem och du får arbeta i studieverkstaden som finns. På raster så är det väldigt stökigt och högljutt, skadegörelse hör till normen. Det positiva om skolan är att det finns enstaka bra lärare och att det ständigt finns någon att kunna prata med i lärarrummet
Elev
24 okt 2022

Teknikprogrammet

Ny skola

Jag tycker att skolan är bra, men eftersom den är ny så fungerar inte allting riktigt som det ska än.
Elev
21 okt 2022

Ekonomi Ekonomi

Malmö citadellsgymnasiet

Bra skola med bra lärare, läser ekonomi ekonomi på citadells och även fast vår egna skola blir klar om 2024 så fungerar det fortfarande där vi är nu alltså i universitetet här i malmö. Lärarna är jätte bra och anpassar sin undervisning till elevernas behov, skolmaten är inte alltid bra men de så på dem flesta skolorna här i malmö. När det kommer till aktiviteter och insparks vecka så kan jag inte säga något om det, då vi va de första eleverna på skolan och lärarna visste inte vad ville ha istället fick vi en aktivitetsdag men det kommer inte vara så för de nya eleverna som kommer börja gymnasiet här på citadells då vi har en elevkår nu som ordnar. Rekommenderar skolan starkt!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen