Omdömen

2.5
Baserat på 6 omdömen och 48 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Annat
16 feb 2023

Byt ut rektorn

Sämsta skolan i Botkyrka, har aldrig hört så mycket konstigt om en skolledning😠
Förälder / Vårdnadshavare
26 okt 2022

Välj en annan skola

I dagsläget skulle jag inte rekommendera skolan till någon, framförallt inte om ni har barn som är i behov av anpassad undervisning. Skolan misslyckas gång på gång med att se varje enskilt barns behov. De lägger gärna över ansvaret på föräldrarna trots att det handlar om problem som ligger i skolan.
Det är även en skola som har haft väldigt stor personalomsättning. Det finns givetvis några bra lärare men de räcker inte för att lyfta en hel skola.
Maten har också varit en omdiskuterad fråga länge och väldigt många elever går istället till Ica för att handla något att äta. Kanske dags för skolan att se över hur deras matlista ser ut och hur man kan få fler att välja skolmaten.
Föredetta elev
8 jun 2022

Bra låg-mellanstadieskola, högstadiet lite av en katastrof

Mycket bra låg-mellanstadieskola, men högstadiet var lite av en katastrof. Från början gick ju Malmsjö bara upp till 6an, så kanske är därför? Lärare man nästan kan kalla sadister, tvingad till att hålla tal om och om igen fastän man har ångest i månader och även tagit upp detta. Och läsa böcker om sexualbrott och mord intresserar inte alla, Monica & Birgitta!
En del lärare är supergulliga och bra, medan några var katastrof och rent av taskiga.

Ganska tråkig/dålig mat för det mesta (särskilt det vegetariska utbudet), men kanske 1 gång i veckan var maten riktigt bra!? T ex Vegetariska lasagnen, eller bulgurgrytan med räkor, eller köttsoppan som man doppade bröd i, mums! Tur ändå att ICA ligger nära så man kan köpa frallor resten av dagarna.

Kanske 7 gånger under högstadietiden var maten slut! För att alla yngre barn äter klockan 11 och vi 12 så tog maten slut och vi drog över tid av nästa lektion för det behövde lagas mer.

Fin skola, men inte så miljövänlig som den sägs vara, med tanke på att lampor lyser dygnet runt och TVs står på hela dagarna?

Saknar låg-mellanstadietiden här, den var fantastisk, och fritids är också toppen! Men som sagt högstadiet - förmågan hos lärarna att se olika elevers behov finns inte där. 1 hjälplärare för jag vet inte hur många klasser, som höll extraklasser i bara matte... Så dare to have en diagnos för då lär det tyvärr bli lite kämpigt.

Lee, Kerstin, Elise, Tina, Mats, Mathias, Micke med flera, haha ni var bäst!
Förälder / Vårdnadshavare
16 dec 2021

Misslyckas, trots goda förutsättningar

Detta är en skola med alla förutsättningar men som ändå misslyckas med det mest grundläggande, nämligen att skapa arbetsro och att ge ALLA elever en chans att lyckas. Jag förstår inte hur de kan misslyckas så totalt. Omsättningen på lärare är mycket hög.
Föredetta elev
1 jan 2021

Kerstin, Lee och Mattias är bäst

Relativt dålig anpassning för personer som behöver stöd i undervisningen. Måltiderna var inte optimala. Då de yngre barnen får mat först, och sen när de äldsta hade lunch fick de ibland vänta på maten då den tagit slut. Det hände flera gånger att man kom försent till sin lektion pågrund av det. Ett par lärare var riktiga guldkorn som man alltid kommer minnas. Så det är en bra skola skulle jag säga. Jag gick trots allt ut för 3 år sedan, så mycket kan ha blivit bättre.
Föredetta elev
1 dec 2020

🥲🤌🏼......

Jaaaaa vaaa sk man säga den va bra till en viss del men kämpar man inte så kommer man väl knappt klara o gå ut skolan

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen