Omdömen

2.8
Baserat på 10 omdömen och 83 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
28 apr 2024

Malmös bästa grundskola!

Jag har gått på Mariaskolan nu i snart 10 år. Under alla mina 10 har jag känt mig trygg och glad på skolan. Lärarna är underbara och syftar verkligen på att vi förstå allt vi lär oss. Det är en liten skola men mycket lugn och trygg. Det bästa är att det nästan aldrig är bråk på skolan. Skolan har även erbjudit oss många trevliga utflykter där de har betalat allt. Varje år får eleverna också vara med i olika turneringar som t.ex. schack turnering eller fotbollsturnering. Skolan har lektioner där man kan prata om livet eller där man får vara med och bidra till en bättre skolan. På skolan har de lite för höga krav för och nå höga betyg men det tycker jag är positiv också. På så sätt förbereder vi oss bättre inför gymnasiet. Maten är helt ok, vi som elever får rösta om maträtter vi vill ska beställas oftare. Jag är tacksam över allt jag har lärt mig från mina underbara lärare och allt jag har fått uppleva med mina klasskompisar. En mening som mina lärare alltid säger och som jag aldrig kommer glömma ”Du lär dig inte för betyg och prov utan för livet”.
När jag börjar gymnasiet kommer Mariaskolan verkligen vara mitt bästa minne och något jag kommer sakna för alltid.
Elev
3 mar 2023

SÄMSTA SKOLAN🤢

Alla lärarna bryr sig inte om eleverna som behöver hjälp i olika ämnen. Man blir också misshandlad av vissa elever och nästan handlingsförlamad och elever rör på ens privata ställen. Lärarna tycker att man inte får säga hon eller honom för att någon kan bli kränkt.
Föredetta elev
9 jan 2023

Dålig skola

Mycket rasism och diskriminering under min tid som elev på mariaskolan.
Obehöriga lärare som inte ens lär ut det som står i skolverkets läroplan
Elev
5 jul 2022

En fantastisk skola!

Jag kan knappast säga något negativt om en skola där jag gått i hela 10 år. En fantastisk skola med motiverade lärare som aldrig ger upp hoppet på sina elever. Lärare som inte ser elever som bedömnings objekt, utan som enskilda individer. Under min tid på skolan uppskattades jag alltid för mina styrkor, och detta lyftes av mina lärare. Lärarna gav mig förutsättningar att lyckas, och hjälpte mig nå de betygsnivåer jag ville. Ifall man söker en lugn och lite skola där ens personlighet lyfts fram ska man välja Mariaskolan. De kristna inslagen är också en fin sak på skolan som gör att man trivs som kristen. Även ifall man är ateist så är dessa inslag alltid frivilliga, oavsett religionstillhörighet är Mariaskolan för alla. Tack Mariaskolan för 10 fina år!
Föredetta elev
10 mar 2022

Dåligt som F A N

Skolan luktar spya hela tiden och man ser det ofta. Steniga tråkiga lokaler och dålig mat. Välj inte mariaskolan.
Förälder / Vårdnadshavare
12 mar 2021

Besviken

Mycket besviken. Oprofessionellt bemötande av specialpedagog som knappt kunde uttrycks sig och pratade illa om kollegiet. Verkar som att skolpersonalen är mycket oeniga vad som ar bra för barnens bäst.
Förälder / Vårdnadshavare
30 sep 2020

Perfection!

En skolan som är inklusive trots att det är en kristen grundande skola. Barnen och vuxna åsikter tas på allvarligt. Noll tolerans med diskriminering och mobbning!
Förälder / Vårdnadshavare
17 aug 2020

En riktigt bra skola.

En Kristen skola som välkomna alla oavsett. All är lika värda.
Föredetta elev
26 feb 2020

Omdömme

Det sker misshandel i skolan.
Rasistiska saker sker. Du får inte vara muslim annara kommer de särbehandla dig.
Ochoutbildade lärare och rektorer
Förälder / Vårdnadshavare
30 mar 2019

skola

inte värst bra, finns plats för förbätttringar

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen