Skapa ett omdöme om skolan

Skapa omdöme
Jobbar du här?
Registrera och få tillgång till er skola gratis.
Registrera gratis

Omdömen

3.6
Baserat på 3 omdömen och 54 svar
0
0
0
0
0
Förälder / Vårdnadshavare
29 dec 2020
4.7

Uppskattad förskola

En uppskattad förskola med god personaltäthet. Utbildade och kompetenta pedagoger med god sammanhållning. Barnen serveras näringsrik och god mat av förskolans egna kock. Trivsel och trygghet!
Förälder / Vårdnadshavare
2 dec 2020
4.1

Nöjd

Min tvååring flyttade nyligen upp till en äldrebarnsavdelning och jag som vårdnadshavare är väldigt nöjd. Barnets avdelning har god personaltäthet, inga vikarier, bra pedagogik och viktigaste av allt; ett fint och tryggt omhändertagande av barnen.

Den avdelning som mitt barn går på rekommenderar jag varmt. Hur det är på övriga avdelningar för äldre barn vet jag ej. Konstellationen av barn 2-5 år passar mitt barn bra.
Förälder / Vårdnadshavare
6 nov 2020
2.1

Inga utflykter

Småbarnsavdelningarna är bra, de större avdelningarna fungerar sämre. Barnen flyttas upp till de större avdelningarna redan som tvååringar. Personalgrupperna verkar inte fungera speciellt bra på alla avdelningar. Det görs ALDRIG utflykter i naturen, på sin höjd ett teaterbesök /år, annars inga utflykter öht.


Maten och pedagogerna på småbarnsavdelningarna är toppen!

Jobbar du på skolan? Kom igång gratis!

Skolan eller verksamheten har ännu inte verifierats av ägaren eller personal. Gör anspråk helt gratis för att redigera uppgifter, svara på omdömen, och få notifikationer om nya omdömen.
Registrera gratis