Skapa ett omdöme om skolan

Skapa omdöme
3 omdömen
Resultat omdömen
3.6
Bra
1
1
0
1
0

Uppskattad förskola

4.7
Förälder / Vårdnadshavare · 29 december 2020
Förälder / Vårdnadshavare · 29 december 2020
En uppskattad förskola med god personaltäthet. Utbildade och kompetenta pedagoger med god sammanhållning. Barnen serveras näringsrik och god mat av förskolans egna kock. Trivsel och trygghet!

Nöjd

4.1
Förälder / Vårdnadshavare · 2 december 2020
Förälder / Vårdnadshavare · 2 december 2020
Min tvååring flyttade nyligen upp till en äldrebarnsavdelning och jag som vårdnadshavare är väldigt nöjd. Barnets avdelning har god personaltäthet, inga vikarier, bra pedagogik och viktigaste av allt; ett fint och tryggt omhändertagande av barnen.

Den avdelning som mitt barn går på rekommenderar jag varmt. Hur det är på övriga avdelningar för äldre barn vet jag ej. Konstellationen av barn 2-5 år passar mitt barn bra.

Inga utflykter

2.1
Förälder / Vårdnadshavare · 6 november 2020
Förälder / Vårdnadshavare · 6 november 2020
Småbarnsavdelningarna är bra, de större avdelningarna fungerar sämre. Barnen flyttas upp till de större avdelningarna redan som tvååringar. Personalgrupperna verkar inte fungera speciellt bra på alla avdelningar. Det görs ALDRIG utflykter i naturen, på sin höjd ett teaterbesök /år, annars inga utflykter öht.


Maten och pedagogerna på småbarnsavdelningarna är toppen!

Oregistrerad skola

Skolan använder inte SchoolParrot aktivt och vi garanterar inte att de läser eller svarar på era omdömen. Jobbar du på skolan kan du läsa mer om hur SchoolParrot fungerar genom att klicka på knappen nedan.

Registrera din skola
MARIEBERGSGATAN 7, 41456, Göteborg
46 31 365 95 46