Omdömen

2.2
Baserat på 15 omdömen och 135 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
2 apr 2024

Kan bara endast skriva sinnessjukt.

Min dotter har snart gått där i över 1,5 år för att de är väldigt svårt att få ny plats på förskola och sen efter vad jag och min dotter upplevt på denna förskolan så vågar man knappt lämna sitt barn överlag någonstans. Jag har både diskuterat med personal samt rektorn flera antal gånger man blir lovad både förbättringar och förändringar men de är struntprat! Än idag blir min dotter vanvårdad på denna förskola. Och jag kan bara säga är du inte tvungen att lämna ditt barn på denna hemska förskolan så gör inte de. Det är sinnessjukt hur denna förskolan funkar, inga rutiner ingeting! Hämtat min dotter med torkar bajs minst 40-50 gånger å då snackar vi om TORKAT bajs hon har gråtit när jag försökt duscha bort de så länge har dem låtit henne gå i sitt egna bajs. Då undrar man ju verkligen hur dem värderar barn! Jag menar hade dem själva tyckt om att vara tvungna till att gå flera timmar i sin egna avföring? Och de är bara en av anledningarna till att man verkligen inte borde lägga sina barn här. Jag har ovkså varit med om när min dotter varit sist på förskola och jag hämtat henne så har de varit personal på plats men dem har varit inne på telefonerna samtidigt som jag hör långt ifrån min dotter gråta och skrika när jag kommer fram sitter personal på bänken och roar sig och mitt barn med ansiktet mot asfalten gråter efter sin mamma och inte förens den ser mig vid staketet så lyfter dem upp henne och tröstar henne då kan man ju undra vad mer för saker som pågår på denna förskolan! Och nu senast efter jag redan har tagit upp massa problem med både personal och rektorn så kommer jag ändå till förskolan och ser min dotter vanvårdad igen helt blöta skor och strumpor som de rinnner ut vatten ifrån när alla barn har en plats på förskola med alla sorts kläder för väder men orka att sätta på barnen regnskor verkar vara för svårt för dem. Så mitt barn går runt med kronisk öroninflammation konstant och efter detta senast hoppas jag verkligen inte att de ska bli värre och hon får lunginflammation. Jag kan bara säga att socialtjänsten eller någon myndighet borde ha koll på denna förskolan för alla barn har rättigheter inget barn ska vanvårdas så som dem gör med dem stackars barnen.
Förälder / Vårdnadshavare
12 okt 2023

Överlag dåligt

Olyckligtvis går båda mina barn på denna förskolan. Redan från inskolningen fick vi en dålig känsla! Ingen personal som försökte skapa ett anknytning till barnet, utan bara satt på en bänk. Ingen information om hur dagarna går, nej jag önska verkligen inte att mina barn behövde gå på denna förskola!
Förälder / Vårdnadshavare
26 apr 2023

Kan du välja annat, gör det!

Värdelös förskola, har ett barn som vantrivs där.
Absolut ingen information om vad barnen gör på dagarna och hur de har det.
Verkar vara en väldigt osund organisation, och dessutom kall barnsyn.
Personal
15 mar 2023

Under kritik.

Förskolans personal är kompetent, men ges bristfälliga förutsättningar för att se de enskilda barnen.

Personalen kämpar med att få verksamheten att bli fungerande, med till synes oklara direktiv från ledningen då det ena dagen ges direktiv uppifrån om olika ting, vilket förskolans personal förhåller sig till, men andra dagen skiftar ledningen utan att informera vilket skapar otydlighet och är ett omfattande stressmoment i den dagliga verksamheten för personalen.

Det behövs en fungerande stöttande ledning som ger personal möjligheter för att lyckas med sitt uppdrag med barnomsorg.
I annat fall, som på Mariehage, blir personalen försummade och utbrända, vilket i sin tur påverkar för kollegors förutsättningar för barns utveckling och lärande.
Förälder / Vårdnadshavare
22 feb 2023

Nöjda

Vår 1,5 åring går här och hen trivs så himla bra. Fint samarbete mellan personalen på de olika avdelningarna och vårt barn känner sig trygg. Vi märker också att hen lär sig nya saker hela tiden vilket är ett stort plus. Det är en stor förskola och är inte ordinarie personal där kan det bli lite slarvigt men var vi får med oss hem och inte. Kommunikationen kunde varit bättre så man får bara bra på att ställa frågor. I det stora hela är vi nöjda!
Personal
3 aug 2022

Med arbetare

Jag upplevde svårigheter på Mariehage förskolan. Några av personalen är aggressiva, respektlösa och skriker både på barn och invandrare personalen som påverkar förskolans miljön.
Det började redan från andra dagen där jag jobbade, där en svensk personal började skrika på sin kollega som är invandrare för att hon hade inte förstått henne.
Hur ska en sån här personal kunna lära barnen bra beteende, att kunna respektera varandra, men speciellt respektera sina invandrare lärare? Vad ska barnen lära sig av sådana situation?
Personal rapportera varandra och hittar på saker för att befria sig själv och för att visa sig att de beryr sig om barn. Sen chefen lyssnar inte på dem andra för att säga emot eller säga sin sida av historien.
Varje barn får bara en liten del av frukt, bröd eller allmänt mat och resten kastas i papperskorgen istället att delas till barnen.
Under sommaren nästan alla personal var vikariat som kände inte igen om plats, barn och regler.
Förälder / Vårdnadshavare
20 jun 2022

Mycket bra!

Allt fungerade bra! Mycket nöjda!
Förälder / Vårdnadshavare
17 feb 2022

Förskola med fin närmiljö

Utvecklande och bra förskola med engagerad personal.
Har varit i kontakt med ledningen några gånger och snabbt fått svar på mina frågor
Förälder / Vårdnadshavare
29 sep 2021

Undvik denna förskola

Små lokaler, stora barngrupper, undermålig kommunikation, kass ledning.
Förälder / Vårdnadshavare
22 aug 2021

Magiska pedagoger

Fantastiska pedagoger som gör allt de kan för att barnen skall ha en så god och stimulerande verksamhet som möjligt, stora barngrupper och dåligt gehör från ledningen till trots.
Mina barn stormtrivs!
Förälder / Vårdnadshavare
7 maj 2021

Verksamhet som inte fungerar.

Kommunikationsbrist. Bittra personal. Har inte koll på någonting och klagar på allt.
Förälder / Vårdnadshavare
4 maj 2021

Undvik till varje pris.

Stora barngrupper med över 20barn i småbarnsgrupperna med 3st personal. Personalen framstår som extremt pressad och information om vad barnet gjort på dagarna och hur det utvecklas är helt obefintlig.
Förälder / Vårdnadshavare
19 mar 2021

Stor förskola med dålig organisation/information

Fin personal men stora barngrupper, underdimensionerade lokaler/utemiljö för antalet barn, dålig organisation/information från ledning. Rekommenderar ej.
Förälder / Vårdnadshavare
18 feb 2021

Urusel. Sätt inte era barn där.

Förskola som bedrivs under all kritik med stora barngrupper med få pedagoger. Sen en kommunikation som är lika med noll.
Förälder / Vårdnadshavare
18 feb 2021

Not a safe place

Understaffed and unprofessional management. Not a safe place for your kids.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen