Omdömen

4.0
Baserat på 40 omdömen och 318 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
10 feb 2024

För

NPC människor

Suger. Alla är NPC. Aldrig skolfester. Basic kläder high waist. Man lär sig inte jack shit . Skolan är inte alls som man tänker sig. Liten skola vilket leder till att man inte ens lär känna varandra för man har alla lektioner i en och samma klassrum och rasterna är olika tider. Så skumma vibbar här. Inte sköna människor . Alla kommer från skit skumma ställen typ Vaxholm och norrort eller NPC människor från Lidingö som inte var accepterade där. Bussen till Danderyd sjukhus går en gång i 30 min. Annars måste man promenera 15 min till Danderyd sjukhus. Börja inte här
Elev
6 dec 2023

Föret

Npc !!

Alla på skolan är NPC, verkligen alla. Om du själv är NPC tror jag att skolan passar dig
Elev
4 jun 2023

Braaaaa

Oerhört bra skola lärare som ser till att eleverna får de möjligheter de behöver
Elev
9 mar 2023

Tar pengar till sina löner ist för att prioritera elever

Vidrig skola dom rå lurat en med seglingarna för att få mer pengar till sig själva
Personal
9 mar 2023

Ingen

Seglingen ändrad

NI ALLA 07 SOM BÖRJAN VI KOMMER EJ SEGLA TILL KANARIEÖARNA ELLER ENGLANDS KANAL PGA ELPRISERNA PCH KOSTNADERNA VI SEGLAR RUNT ÖSTERSJÖN NORGE FINLAND GÖTEBORG TYP
Elev
26 feb 2023

Ledarskap och kommunikation

Beror på hur du är

Lite speciella människor. börja inte här om du är från stan varning. många som pruttar i klassrummet och korridåren och att Marina har en egen ö är inte så lyxigt när man är med sin klass instängd på en öde ö med massor av stora spindlar och man behöver gå upp kl 7 för att städa toaletterna. Om de står för dig mellan en skola i stan och denna välj den i stan
Elev
11 dec 2022

Företagande och Entreprenörskap

Börja om du är top G party gäri eller shuno med fet villa

Börja här om du älskar att festa och ha hemmafester. Det är knas fester med marina elever. Men ju fler partypinglor ju bättre såklart. Börja också här om du är bra på fotboll för Marina Maddogs suger det är helt sjukt. Vi behöver bra spelare som siktar på att bli nästa Mbappé helst och carry vårat fotbollslag. Vår skola har en grym elevkår som annordar nollningar, insparker, halloweenfester + andra fester och vi har en kafeteria som har onsdagsquiz varje vecka, julkalender grej så man kan vinna någonting varje dag tills jul (typ kaffe eller bakelse) plus halloween tema saker som t.ex pumpkin carving och spexveckor. Börja INTE här om du är blyg och tillbakadragen. Vi kryllar av utåtriktade, starka personligheter och det vill vi fortsätta med. Det är bra om du har en fet villa som du kan ha hemmafester i för då blir du garanterat poppis det kan jag lova. Glöm inte att bjuda 2:orna då såklart ;).
Elev
2 dec 2022

Marinbiologi

Mestadels bra

Jättemysiga lokaler och GOD skolmat!!! I alla fall jämfört med kleins kitchen. I nian behlvde jag aldrig plugga till prov eller liknande men nu pluggar jag varenda dag för att ens bli godkänd i vissa kurser. Gick ut med 320 i merit men har numera kursvarning i tre kurser 🫠. Lärarna är bra och trevliga utom en... Jag går marinbiologi (natur) och har därför extrakurser såsom fartygsbefäl och båtåka. Kul! Men jobbigt, trots att jag har egna båtar osv. Det mesta är bra med skolan, men var beredd på att gå i skolan 08:30-17:00 nästan varje dag och att matte 1c går väldigt snabbt!
Elev
8 nov 2022

Marinbiologi

Allt är bra

Allt är bra - lärarna är toppen, maten är aldrig äcklig, lokalerna är härliga, man får en jättefin sammanhållning inom klassen efter Idskär och Älva och det är intressanta lektioner. Det är långa dagar och en del plugg hemma så det är väl ett minus men det är det mindre av på andra linjer än marinbiologi. På det hela taget väldigt bra.
Elev
4 sep 2022

Marinbiologi

Marina

Skolan är fett bra i dig elverna är hemska dock o vissa lärare e shit
Föredetta elev
16 aug 2022

Ledarskap och kommunikation

Bästa gymnasieskolan

Världens bästa gymnasium och utbildning! Haft så kul och lärt mig massor! Rekommenderar alla:))
Elev
8 jun 2022

Marinbiologi

Trött på samma gamla vanliga dag ut och dag in? GÅ MARINA!

Grym skola. Är man trött på vanligt gammalt plugg är det här perfekt. Det är ganska höga krav och det är mycket att plugga på, men pluggandet blandas upp med roliga aktiviteter, utmaningar och händelserika avbrott så det känns inte som om du går i en vanlig tråkig skola. Schemat ändras varje vecka så saker och ting känns alltid annorlunda och du vet aldrig vad du kan förvänta dig vilket gör att skolgången blir rolig och värd att uppleva. Närheten till naturen och alla grejer man får göra är ett stort plus. Man får massor av olika intyg som en del av skolgången och får till och med rökdyka. Härlig människor omkring än både elever och lärare. Det kan vara lite högljudd ibland, och är man ute efter tydlig struktur är det här inte rätt skola. Man är man ute efter att göra sin skolgång intressant och spännande men man vill samtidigt ha höga behörigheter så är det här skolan perfekt. Passar även folk som inte nödvändigtvis vill jobba på sjön i framtiden. Rekommenderar starkt.
Elev
18 feb 2022

natur

HEMSK SKOLA

hemsk skola! skolkar häldre och får dåligt betyg än att gå på en till lektion. lärarna suger maten e dock helt ok om man gillar att få hår i maten.
Elev
27 dec 2021

Ledarskap och kommunikation

Fantastisk skola

Jag går ledarskap och kommunikationsprogrammet. Jag bärjade i år, men en termin är tillräckligt för att förstå hur underbar skolan är. Maten är 10/10, och lokalerna är rymliga och trevliga. Det som jag dock bryr mig om är hur lärarna är, och det är på grund av dem som jag trivs så bra. Lärarna är otrologt kunniga i det ämnet de undervisar i, på LK programmet jobbar vi i många olika former vilket gör att man lär sig mer och på ett roligare sätt. Vi har ganska många prov, men inte mer än vad man klarar av. Anledningen till att jag verkligen gillar lärarna är dock inte på grund av deras kompetens utan eftersom de arbetar på ett personligt sätt, tycker vi i klassen att det är för mycket prov en vecka så är lärarna väldigt flexibla och byter datum. Om du läst på om skola så förstår du nog att det yttre är fantastiskt, med fräsha lokaler, bra utomhusmiljö en segling i trean och en massa roliga kurser. Det som inte är självklart är dock att stämningen i skolan alltid är varm, inte minst mellan elev och lärare utan också mellan elever, vem du än är kommer du att välkomnas. Det enda negativa med LK programmet är att vi i år var 32 tjejer och endast en kille.
Så, varför tvekar du? Marina är det rätta för dig!
Elev
21 okt 2021

Medel

fina miljöer och roliga resor och inte så ytligt men väldigt långa dagar, många dåliga lärare som ger dåliga betyg och lite speciella elever
Föredetta elev
8 sep 2021

MBV

En av Stockholms genuint bästa gymnasieskolor

Helt fantastiskt gymnasium på flera sätt:
1. Du får segla med Älva, skolans segelfartyg, till massor av roliga platser, bl.a Kanarieöarna. Förutom att det är en underbar resa att göra, bidrar detta med att man som klasskamrater blir väldigt tajta. Dessutom ligger skolan bredvid vattnet vilket leder till att fartygsbefäl och båtåka står på schemat. Lektionerna i allmänhet är händelserika och ofta roliga.
2. Status och populäritet är helt oviktigt och folk är väldigt genuina och fina mot varann. Det existerar få grupperingar och folk är väldigt accepterande gentemot varann. Det är extremt skönt att folk är så icke dömande. Jag skulle säga att det är så här det var när jag gick där på i princip alla linjer. Alla var kompisar med alla.
3. Oavsett årskurs är man vänner. Speciellt hos vissa linjer blir de olika årskurserna mycket bra vänner med varann. Man gör saker tillsammans, 1:or, 2:or och 3:or. Det är ganska sällsynt hos andra skolor i Stockholm som jag förstår det. Hos vissa linjer seglar 2:or och 3:or med varandra i 4 veckor. 1:or, 2:or och 3:or är samtidigt med varann på Idskär, skolans egen ö. Det blir en otroligt tajt gemenskap mellan årskurserna.
4. Lärarna är i allmänhet mycket kompetenta. Väldigt vänliga och hjälpsamma lärare. Man blir bra vän med många av dem dessutom. Särskilt dem man seglar med.
5. Väldigt bra skolmat. Inte femstjärnigt kök-kvalité, men mycket känns som riktigt vällagat i jämförelse med många andra gymnasieskolor. Det var väldigt sällan man blev besviken och en stor majoritet äter i skolan.
Elev
5 sep 2021

Rekommenderas starkt

Jag har bara gått på skolan i några veckor, men jag kan redan med säkerhet säga att skolan är helt fantastisk, maten är 10/10, alla lärarna är bra och strukturerade, jag går ledarskap kommunikation vilket är ett roligt program. Rekommenderas!
Elev
21 aug 2021

Marinbiologi

Gå här du kommer inte ångra det

Helt underbart. Fantastiskt skola med bra o snälla elever och bra lärare. Helt annorlunda från någon annat gymnasium. Området o väldigt fint och man kan bada på raster. Maten är det bästa skol maten jag har någonsin haft
Elev
9 mar 2021

Marinbiologi

Kul skola men inte anpassningsbar

Bra skola med många roliga unika upplevelser men oklar skolledning och svårt att få sin röst hörd.
Elev
2 feb 2021

Bra skola, saknas dock extra hjälp

Går i tvåan och trivs bra i skolan, man får alltid göra massor av roliga grejer. Skolan ligger vid en jätte fin miljö, lärarna är duktiga och alla elever är super snälla, men finns dock ingen extra hjälp om man behöver.
Har själv dyslexi men får igen extra hjälp även fast jag har bett om de. Skolan har en resurstid som är möjlig för alla men är mer som läxhjälp. Erbjuds inte alls mycket hjälp till eleverna så har de lite svåra i vissa ämnen.
Elev
19 jan 2021

Drömskolan

Har bytt mellan fyra gymnasie skolor nu och när jag kom till Marina var det perfekt , vi får förarintyg, kustskepparen och klass 8 ( Marinbiolog) och man får även bada på rasterna när de e varmt ute
Elev
5 jan 2021

Marina läroverket

Det är min drömskola
Elev
15 dec 2020

skitbra

sjukt glad att ja började här, askul skola och alla mina kompissr på andra skolor blir avis HAHHAH, god mat, fina lokaler, fin skolgård, fina båtar, bra lärare - vad mer kan man begära?!
Elev
14 dec 2020

Perfekt miljö

Vacker och trygg skola
Elev
10 dec 2020

Rekommenderar dock

Fin miljö, god lunch av egen kock och roliga uppgifter. Annars tyvärr många dåliga lärare som inte kan lära ut och särbehandlar.
Elev
4 dec 2020

Underbara Marina!

Så otroligt härlig miljö och rolig undervisning. Jag går marinbiologi vilket ger naturbehörighet samtidigt som vi har mycket praktisk undervisning, vilket jag älskar. Jag är så nöjd att jag valde den här skolan, rekommenderar starkt!
Elev
29 nov 2020

bra skola!

Bra skola, dock är lärarna inte superbra på att ge ut tydliga instruktioner till uppgifterna. Skolan känns väldigt trygg och alla elever är trevliga, miljön är väldigt vacker vilket e ett plus!
Elev
28 nov 2020

Extremt bra skola

Mysigt miljö precis vid vattnet, jättebra stämning mellan eleverna och engagerade lärare!! Jättenöjd!
Elev
24 nov 2020

Börja här!!!!

Jättemysig, så fin miljö och allmänt bra stämning.
Elev
8 jun 2020

LK-Elev

Superbra! Otroligt trevlig miljö och givande undervisning.
Visar 30 av totalt 40 omdömen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen