Omdömen

2.8
Baserat på 14 omdömen och 126 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
29 jun 2023

Härlig skola!

Jag har trivts jättebra under mina 10 år på Matfors Skola! Man kan vända sig till lärarna gällande vad som helst och de är väldigt omtänksamma. Vissa lärare upplevde jag som lite favoriserande och vissa smått frånvarande men över lag är jag nöjd med dem. Utbildningen var väll helt okej, jag har inte så mycket att säga om den förutom att jag känner mig förberedd inför gymnasiet. Maten var felfri fram tills mitt sjunde eller åttonde år på skolan då deras budget sänktes men jag upplever att maten fortfarande är ätbar. All kärlek till skolvärden som alltid var trevlig och såg till att det var ordning och reda, tävlingarna och turneringarna var roliga! Jag är nöjd med Matfors Skola.
Elev
28 jun 2023

Härlig skola!

Jag har haft 10 fantastiska år på Matfors Skola! Otroligt stöttande och bra lärare som man kan vända sig till med allt. Några lärare var lite frånvarande men överlag var de väldigt bra. Maten var felfri fram till cirka mitt 7-8onde år på skolan då deras budget sjönk men man kan fortfarande få i sig den. Både inomhus och utomhusmiljön är trevlig. Jag känner att jag lärt mig allt jag behöver inför gymnasiet. All kärlek till skolvärden som håller ordning och håller igång skolan med roliga aktiviteter och tävlingar/turneringar!
Elev
8 maj 2023

Matfors skola sanningen

Jag tycker att maten är dålig. Ibland är den till och med rå inuti (kyckling å kött) De blandar alla grönsaker som gör att man äter mindre eftersom att man inte gillar alla grönsaker. En grej som man borde få är att man borde få ha mobilen på rasterna tillexempel X antal av rasterna. Lärarna är inte lika noga på vad som sägs och elever i 6an dricker energidrycker och vapar på toaletterna Det gäller även högstadiet. De dricker energidryck,vapar och kan förekomma knark. Jag tycker att man borde ta dit poliser och såna som arbetar med nikotin,narkotika och knark. Och att de berättar vad man kan bli straffad för och inte.
Elev
28 maj 2022

inte bästa skolan men väldigt bra

en helt okej skola. mellanstadiet var det värsta som fans. inte alls kul och gå till skolan dom åren. Men när man kom upp i högstadiet. det var en helt annan skola. mycket trevlig personal, dock fans vissa "rövhål" också men allmänt bra. min matte och eng, sv lärare har varigt dom bästa lärarna jag någonsin kommer träffa. helt underbara, bryr sig ofta om eleverna och försöker ta sig tid och prata med en om man så önskar.
I 7an när klasserna görs om va man väl lite nervös men det har funkat utmärkt. Blivit lite mobbad men tänker att man får räkna med det. Inte för det är okej men det görs inte så mycket åt det tycker jag.
skollunchen har väl varit helt ok ( i slutet drog dom ner på pengar och ny kock, inte lika bra) men det gick och äta ca 4 av 5 dagar oftast.

skolan i säg är bra men dom har värdens sämsta rektor, som bara ser pengar pengar pengar. riktigt jävla dålig. men biträdande för högstadiet har varit jätte bra.
mycket byte av biträdande rektorer, men har inte har kontakt med dom så har inte brytt mig så mycket.

om du ska välja skola tycker jag absolut Matfors skola kan få en chans, ingen skola är väl bäst, men matfors ligger nog ganska högt upp av skolorna i Sundsvall. ( ialf för högstadiet då man inte har kolla på dom lägre årskurserna)
Föredetta elev
3 feb 2022

Dålig Undervisning, Rolig skola

Inom undervisningen så ber jag just nu för eleverna som går där för det är i stort sätt omöjligt att få något gjort. Jag hade några övre makter på min sida som gjorde att jag gick ut med bra betyg för jag kan säga att lärarna lärde absolut inte ut något i stort sätt eget ansvar.

Jag gick på matfors mellan 6an och 9an och jag har aldrig haft så roligt, lärarna brydde sig inte om vad eleverna gjorde och de var rena cirkusen på lektioner folk som slogs, kastade stolar och pratade medans lärarna gjorde det.
Elever gjorde allt förutom att plugga på skolan folk spelade musik i högtalare spelade pingis vi hade karaoke ett tag på fredagar och fick glass. Det var mer en fritidsgård än en skola. Ingen disciplin eller ordning som jag nu i efterhand önskar jag hade fått medans jag gick på skolan. Även mycket gossip och folk som snackade om 18+ saker medans man kunde sitta och läsa om Sveriges riksdag.
De var kul men väldigt dålig undervisning. Och kommunikation, jag hade slagsmål med folk i övre klasser och i parallellklasser och inte en enda gång fick mina päron ett samtal hem. Och nu i efterhand tycker jag det är sjukt

Samt ljög lärarna om massor av saker, min mentor i 6:an blev sparkad för att ha tafsat på en elev och rektorn sa inget skickade inte ut något på vklass(inte ens till föräldrarna) utan sa bara att han hade fått magsjuka. Men efter som att skolan ligger i en liten by och alla är lite för aktiva på Facebook så fick vi reda på informationen och bad rektorn förklara.

Social skola men inte överhuvudtaget bra inom undervisning
Albin Ekström
Föredetta elev
9 jan 2021

Hemskt!!!

Gick på Matfors skola i några år och jag ångrar mig att jag gick på Matfors blev nedtryckt av lärare och dem hjälpte inte mig värsta skolan jag någonsin gått på!😡
Föredetta elev
9 dec 2020

Helt ok

Helt ok skola, vissa bra lärare vissa mindre bra. Skolmaten är inte världens bästa. Gillar inte riktigt när det är stora korridorer och stora utrymmen inte så mycket mindre rum där man kan gå iväg för sig själv eller med nån kompis. Var väldigt mycket byte av rektorer och vissa rektorer passade inte så bra där. Var väldigt många outbildade lärare. Många elever som skolkade. Mycket handlade om att skolan inte hade tillräckligt med pengar eller la pengar på fel saker
Elev
29 nov 2020

Inte så bra

Värdelös skolledning dom bryr sig inte om Elevern annars helt ok.
Annat
3 nov 2020

Utsatthet hos elever

Mycket oordning i klasser. Grov mobning mm
Förälder / Vårdnadshavare
22 apr 2020

Dålig skola

Så dålig ledning, respektlöst bemötande och ser bara pengar. Är så orolig att barnen måste gå där när skolorna ska slås ihop.
Sämsta tryggheten bland niorna i hela Sundsvalls Kommun. Tänk om innan ni sätter era barn här.
Föredetta elev
11 feb 2020

Bra skola

Bra lärare, genomtänkt läroplan. Lokalerna kan fräschas upp något. I övrigt inget att anmärka på
Elev
1 jan 2020

Sisådär

Inge bra mobbing och rektor som verkar lite nonchalant. Mobbingen gör inga lärare nått åt så man får ha det runt sig.
Många har EPA eller liknande för att ta sig till skolan men det finns inga p platser, endast för mopeder. Annars så är det stöttande lärare vissa av dom andra är ju som dom är.
Elev
17 dec 2019

Precis bra

Svin bra skola
Bra lärare utveckling bra allt är bta
Elev
19 jul 2019

Sämsta skolan man kan hitta!!

Gick där från 2011-2013 fick konstant mobbning, glåpord, trakasserier mm. Dåvarande rektor gjorde inte ett dugg, han tyckte att jag som drabbad skulle byta skola och inte de som gjorde sakerna mot mig, juste de som mobbade mig bröt även upp mitt skolskåp och snodde saker där ifrån.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen