Omdömen

3.7
Baserat på 12 omdömen och 96 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
28 apr 2021

Fy fan

Detta var den sämsta skolan jag valt. Här blir man mobbad på hur man ser ut. Finns bara massa finska lärare som man knappt hör vad dem suger. Jag blir också nedtryckt för att jag har blått hår och gillar japanska språket. Ingen borde börja på en sådan skit skola!
Elev
15 dec 2020

Nanana

Nanana denhär skolan ska ingen med vett söka till, outbildade lärare och man får inget gjort, kunde helt ärligt 70% av de dom lär ut inna jag börja här.. suck
Elev
2 sep 2020

Bästa skolan

Att välja MTU var det bästa valet jag kunde gjort. Här jobbar lärare och elever tillsammans mot målen istället för känslan "lärare mot elever". Lärarna är klockrena, dom finns där som bra lärare men även som en kompis som man kan snacka om vad som med. Lärarna är väldigt medvetna om vad de håller på med och håller undervisningen balanserat mellan kul och lärorikt. Det finns alltid olika sätt att lämna in uppgifter på så att man kan jobba på det sättet som passar en själv bäst. På MTU är fokuset på att man ska lära sig allt i skolan vilket gör att vi har inga läxor och nästan inga prov alls. Detta minskar stressen hos oss elever och gör att vi kan prestera bättre. Utan läxor så är det roligare att gå till skolan. Även rektorn är klockren, finns där om man behöver hjälp med något men säger till när det behövs precis som man ska. Bästa skolan för att lära sig på ett sätt som passar dig.
Föredetta elev
1 sep 2020

Rekommenderar

Väldigt bra skola som känns mer som en arbetsplats och där man får jobba mycket utifrån egna mål och kunskaper. Lärarna är engagerade och vill alltid elevernas bästa!
Förälder / Vårdnadshavare
1 sep 2020

Bästa gymnasieval för sonen.

Som förälder kunde jag inte vara mer nöjd. Min grabb stiger lätt upp på morgon, stannar ofta kvar längre än schemat gäller och har fått ett starkare självförtroende och bra kunskapsresultat. Tack till alla som arbetar på MTU.
Elev
1 sep 2020

Bäst gymnasie inom media, kommunikation

MTU är en skola där vi elever kan nå vilka nivåer som helst, lärarna hjälper oss, pushar oss till att bli de bästa vi kan inom våra inriktningar. Kunde inte gjort ett bättre Gymnasieval.
Elev
28 aug 2020

Välj en bättre skola

Oprofesionellt och oplanerat. Lärarna är outbildade och rektorn kallar eleverna för idioter
Föredetta elev
18 jun 2020

Bästa skolan

Mina lärare på MTU är fantastiska. De hjälper verkligen till och försöker anpassa utbildningen efter elevens intressen. Är du intresserad av något inom media, design, content, spelprogrammering så kommer du inte hitta en bättre skola.
Elev
14 mar 2020

Så bra

Att gå på denna skolan var ett av de bästa besluten jag tagit i mitt liv. Lärare som bryr sig och har en bra relation med eleven. Skolan är flexibel och lärarna har förståelse för elevens mående, har förståelse för att man kan ha både bra och dåliga dagar.
Utbildningen är vad man gör den till, vill man lyckas inom media och vill lära sig och utväxlas samt är motiverad så får du den möjlighet till det.
Elev
6 jan 2020

Dåligt på ny nivå

Sedan jag började på skolan har de bara gått neråt lärare byts ut mot inkompetenta ungdomar och skolmaten har gått från toppen till botten!
Elev
7 nov 2019

En bra skola med trevliga lärare.

Bra skola med öppna och fräscha lokaler, grymma lärare och rektor som pratar med eleverna och frågar om brister som finns på skolan som kan fixas, bra resurser och material
Elev
1 jul 2019

För dig med estetiska drömmar!

En av Linköpings bästa gymnasie skolor. Om inte den bästa. Här är alla välkomna, behandlas lika och stöttar varandra. Lärarna är både oerhört lyhörda och otroligt bra. Estetiska linjen på mtu är de perfekta valet för dig som drömmer om karriär inom media branschen. Du utvecklas ständigt och kursen anpassas efter din nivå och kunskap. Hela auran på skolan är varm och välkomnande. Det enda är väl att det är otroligt kallt inomhus och lite för lite ytor att sitta på. Men skolan i helhet är helg fantastisk.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen