Omdömen

4.5
Baserat på 16 omdömen och 127 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
6 jul 2022

Estet musik

Välj Mega!!

Helt underbar skolan, alla är supertrevliga och man lär sig nya saker varje dag. Musik på schemat varje dag. Älskar <3
Elev
16 maj 2022

Estet musik

Underbar skola!

En ordentlig och bra utbildning som ger högskolebehörighet samtidigt som du får de absolut roligaste tre åren du kan tänka dig! Såklart passar den någon med musikintresse. Dock skulle jag kunna rekommendera vem som helst att börja där!
Elev
30 nov 2021

Estet musik

Helt okej

Helt okej skola. Vissa lärare är fantastiska vissa är mindre. Jättegod mat älskar Thomas. Förväntas väldigt mycket av oss.
Elev
18 dec 2020

Bästa skolan

Bästa skolan för alla som är musik intresserad! Trevliga lärare, trevliga elever salarna är väldigt bra för musik (som elev kan man även ”hyra” salarna för att repa/proda musik).

Ända lite negativa är att skolmaten är helt vegansk (dock är den som oftast väääldigt god)!
Elev
14 dec 2020

Bääästa!

Kan inte tänka mig en bättre gymnasieskola om jag ska vara helt ärlig! En sån fantastisk gemenskap. Har aldrig känt att jag inte vill till skolan. Du kommer inte ångra dig om du är musikintresserad :)
Elev
26 nov 2020

Fantastisk skola!

Fin välkomnande skola!
Elev
24 nov 2020

Välj Mega!! Ni kommer inte ångra er

Lärarna är supertrevliga, dom är som ens bästa vänner. Man får direkt hjälp om man har diagnos/behöver extra hjälp. Musik på schemat varje dag, superkul! Man får prova på mycket saker. Alla på skolan har en så himla bra gemenskap. En extra familj!
Älskar skolan & vill aldrig sluta där :(
Tips tips tips!! Ni kommer inte ångra er <3
Elev
22 nov 2020

MEGA ÄR SUVERÄNT!!

Mega är en fantastiskt skola där man får chansen att utveckla sig själv inom musik, stunder men också som person väldigt mycket. Dem jobbar för att vi elever ska må bra i första hand för att kunna lyckas bättre i vårt skolarbete. Vi har mental träning tillsammans med våra mentorer (som by the way, är helt otroliga människor som är sjukt kunniga inom sina ämnen). Gemenskapen på Mega är otroligt mysig och här sitter hippies med metalheads och skrattar. Ingen är utanför och så fort någonting händer säger alla ifrån för vi tillsammans skapar en god stämning på skolan och tar vårt ansvar som klass. Vi och våra lärare tar hand om varandra. En otroligt chill och mysig miljö där det finns stora chanser för individuell utveckling.
Elev
5 sep 2020

Fantastisk skola för musikintresserade

Fantastiskt bra skola! Rekommenderas till alla musikintresserade som vill ha musik som yrke. Väldigt bra lärare och personal.
Föredetta elev
23 apr 2020

Underbara lärare och elever

Fantastiska lärare och elever!
Gick här 2006 och denna skolan hjälpte mig mycket i min musikaliska utveckling!
Elev
16 feb 2020

FANTASTISKT ALLTSÅ!! <33

Det finns inte så mycket mer att säga än att det är den bästa skolan jag någonsin gått på. Lärarna är helt fantastiskt underbara på alla sätt och eleverna lika så. Går knappast att beskriva hur bra det är med bara ord, en måste nästan komma dit och uppleva det själv för att förstå vilken härlig känsla det är!
Det är en ära för mig att gå på Mega Musik och jag ÄLSKAR det! <33
STARKT REKOMMENDERAD till alla som känner att de vill gå en musikutbildning!!
Föredetta elev
29 nov 2019

Världsklass!

Världens bästa skola❤️❤️❤️
Elev
19 nov 2019

11/10 stjärnor

Bättre skola finns inte! Så jäkla fin stämning på alla sätt. Man behöver aldrig vara rädd för att någon ska dömma en eller att man ska bli utfryst osv. Alltid arbetsro på lektionerna. Lärarna är dessutom jättebra. Duktiga på att förklara och engagerade i hur det går för oss. De bryr sig verkligen om oss elever. Sen ligger skolan också väldigt bra med 1 minut till Knutan. Plus att vi har musik varje dag vilket är awesome. Skulle verkligen rekommendera Mega till alla som gillar musik
Elev
15 nov 2019

Bästa skolan som finns!

Helt fantastisk skola. Utan dessa underbara lärare hade jag inte klarat mig så långt som jag gjort idag!
Ett av de bästa valen i mitt liv att börja på denna skolan!
Elev
1 jul 2019

Fantastisk musikskola med underbara lärare!

Ett gymnasium med en stark gemenskap och massvis av extremt trevliga och duktiga lärare som gör att man utvecklas sjukt mycket både som musiker men framför allt som människa. En skola med stor acceptans för alla typer av människor, där lärarna och de andra eleverna verkligen gör att man kan känna sig så bekväm som möjligt. Skolan fixar även ofta flera stora evenemang för eleverna i form av konserter flera gånger per år.
Elev
1 jul 2019

::)))

Bra skola för musikintresserade

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen