Omdömen

3.1
Baserat på 20 omdömen och 161 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
26 okt 2023

Ekonomi juri

Tillåten mobbing

På ytan ok, men när saker börjar hända med mobbing och utfrysning så tror lärarna på mobbarna. Inget stöd eller förståelse för den som mår dåligt pga detta och mobbarna fortsätter som vanligt.
Föredetta elev
30 okt 2022

Sambeteende

En skola för efterblivna bimbos

Horribelt! Alla är rasister. De går in i en när man går och svenskarna grupperar sig direkt. Det spelar ingen roll om du är trevlig och social, de har bestämt sig. Är du inte en svensk snobbig basic bitch som kör sin moppe från stan till skolan är det här inte för dig. Börja i skolan om du inte har en personlighet/åsikter och lyder andra som en hund. Måste också tillägga att de flesta eleverna är extremt avundsjuka på de som presterar, fastän de själva är inkompetenta bimbos med 200 i merit som inte tar plugget seriöst. När man frågar den dryga personalen som sitter i expeditionen om något så blir de irriterade och säger att de inte har tid. Inget för dig som vill ha en framtid, du får snarare en identitetskris av stället. Glöm inte att ligga med allt och alla under första veckan, annars är du "inte feminist" enligt de. Hela stället är bara skrattretande. Börja inte här!
Förälder / Vårdnadshavare
7 sep 2022

Ekonomi juridik

Magisk skola

Fantastisk skola med kompetenta lärare, välskött skola och otroligt bra rektor!
Elev
9 apr 2022

Sambeteende

Midsommarkransens gymnasium

Går i sambeteende, skitsköna lärare som har en bra relation med eleverna och gör lektionerna rätt roliga. Sköna personer i parallelklasserna och man får dessutom börja 11 nästan varje dag ( om man inte går niu). Skolmaten är inte bra, men resten är najs.
Föredetta elev
19 nov 2021

Natur

Tveksamt

Helt okej, naturklassen var bra när jag gick men dom andra är rätt sunkiga. Bra för niu men annars kan du gott välja en annan
Elev
9 sep 2021

Handel och administration

Omdöme kransen

Sämsta skolmaten jag varit med om
Elev
28 nov 2020

Nepp. Gå inte här.

Nepp. Absolut inte. Det har pågått mordhot och mobbning - öppet inför lärarna. Det tog ett halvår för dem att agera
Föredetta elev
26 nov 2020

Rasister kryllar i skolan

Denna skola kryllar av lärare vars mänsklighet ej existerar. De lärare som finns i denna skola är rasister och grupperar eleverna baserat på hur de ser ut. Verkligen vidrigt. Ingen människa borde gå igenom sådan förlägenhet. När man kontaktar andra lärare för hjälp så vänder även de ett blint öga mot detta kaotiska beteende. Denna skola rekommenderar jag ej för nya gymnasieelever!!
Elev
23 nov 2020

Bra skola.

Skön stämning i skolan. Bra lärare och bra lokaler.
Elev
17 jun 2020

Bra skola

Jättebra skola!
Toppen lärare!
Toppen elever!
Toppen niu!
Toppen mat!
Föredetta elev
17 jun 2020

Utmärkt

Riktigt bra pedagoger och god gemenskap.
Föredetta elev
17 jun 2020

Tre riktigt roliga år!

Jag tycker verkligen att det som är det bästa med kransen är möjligheten att kunna kombinera sina studier samtidigt som man har möjligheten att utvecklas stort inom sin idrott. Lärarna är bra och maten duger helt klart.
Föredetta elev
17 jun 2020

Tre riktigt roliga år!

Jag tycker verkligen att det som är det bästa med kransen är möjligheten att kunna kombinera sina studier samtidigt som man kan utvecklas stort inom sin idrott. Lärarna är bra och maten duger helt klart.
Personal
17 jun 2020

En skola för alla

En fantastisk skolmiljö där ljushallen är en naturlig mötesplats för elever och lärare.

Skolan har både yrkesförberedande och högskoleförberedande studier. En stor del av eleverna är NIU-elever som bidrar till ett motiverande klimat.
Oliver Bäckstrand Forslind
Elev
17 jun 2020

NIU höjer betyget

Utan tvekan en femma i hur NIU anordnas sett till gemenskap, glädje och sammanhållning. Lite sämre på själva skolfronten sett till exempelvis arbetsro.
Elev
14 maj 2020

Dåligt:/

Skolan är väldigt ostrukturerad, de (rektor samt lärare) är väldigt dåliga på att ge information till elever. Det kan även hända att mentorerna knappt har koll på den informationen som eleverna behöver. Skolan har fler elever än vad det finns plats för, långa köer till matsalen trots tidsbestämmelser. Ibland finns det knappt plats i matsalen även fast man själv respekterar sin bestämda tid. Byte av lärare sker för ofta vilket förstör för oss elever för att alla lärare bedömer olika. En lärare kan undervisa i 2-3 ämnen själv vilket ger känslan av att skolan har brist på lärare. Om du är en elev som söker en seriös skola så är Midsommarkransensgymnasium inget bra val alls. Man känner sig dessutom instängd i skolan pågrund av hur den är uppbyggd...
Föredetta elev
25 mar 2020

Mina egna erfarenheter

Personalen är jätte otrevliga här, det mörkt i skolan allt är så öppet..
Elev
26 feb 2020

Ej rekomenderar

Elever får inte den stöd de förtjänar. Vissa lärare utesluter elever eller delar upp de på ett ”vi och de” sätt. Rasism
Elev
29 nov 2019

Skolan är väldigt härlig

Skolan är väldigt härligt 9/10 som jobbar på skolan generellt är jätteeeee sköna! Har jättebra lärare just nu också. Finns bara en lärare jag inte tycker om men har inte han i år så det är bra! Rekommenderar väldigt mycket
Elev
12 jun 2019

Bra men oseriös

Väldigt bra elever och lärare men lite för oseriöst

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen