Omdömen

2.4
Baserat på 3 omdömen och 27 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Karolina Strömkvist
Förälder / Vårdnadshavare
18 maj 2021

Börja inte där

Jag tycker att mikaeliskolan är en dålig skola eftersom att de är dåliga på att lära ut och så har skolan många andra problem.
Föredetta elev
17 maj 2021

Börja inte på den här skolan.

Dålig Skola har gått där själv, och är orolig för barnen som går där. Blev hade bara gått på den Skolan så hade inget att jämföra med så det var inte först jag bytte skola, som jag insåg hur dålig den var. Jag lärde mig ingenting och när jag väl bytte skola så insåg jag det. Lärarna favoriserade vissa elever och andra inte. Och i dem där pjäserna så valde alltid lärarna vem som skulle spela vilken roll, och det var alltid samma elever som fick huvudrollerna, samma elever som favoriserades av lärarna och populära bland eleverna. Dem där resorna som dem åkte, var också extremt oprofessionella eleverna var tvungna att sälja strumpor och kalsonger, föräldrarna bakade bullar klockan fyra på morgonen, och många fick inte ens säljas. Rektorn bokade till och med fel. Dem flesta skolevents, fick föräldrarna och eleverna jobba för att det skulle bli av, och sen säger skolan att det gick på deras bekostnad. Lärarna prioriterade handarbete före matte. Och det var till och med en lärare som sa att jag aldrig skulle bli bra på matte. Skolmaten var inte alls bra. Många elever avstod från att till och med äta. Skolan ljög om att skolan hade ekologisk mat vilket inte var sant. Skolan sa att dem hela tiden brydde sig om miljön, medans maten var skit och dem flög dem och eftersom vi inte fick några datorer så slösade vi också. Dem säger att det inte var någon på Skolan som blev mobbad vilket inte var sant. Och när mobbning väl togs upp så gjordes det inget åt. Vi fick inga böcker att skriva i inga datorer. Svenskan bestod av att man skulle skriva av en text på tavlan och rita en bild till, lärarna bedömde ens bild och sa ifall den var bra eller inte. Vi fick bara rita med stora kritor dem två första åren med tre färger. Man bedömdes hur man gick, och man fick skäll ifall man ritade en siffra fel. När man väl kritiserade skolan så fick man massa skit, börja inte den här skolan. Det finns massa mer dåliga saker jag kan ta upp men det kan och vill jag inte nu.
Elev
9 jan 2020

Hahahaha mikaelibarns för livet min broder.

Maten är skitdålig, vissa lärare funkar inte att ha. Meeen vi har 2 fantastiska lärare i engelska och svenska. (Hej alla förjävliga mikaelibarn) ;)

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen