Omdömen

3.6
Baserat på 11 omdömen och 99 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
17 jan 2024

Mycket bra skola

Mycket bra musik och idrottinriktad skola. Allt - maten, miljön, lärare, traditioner - är super. Jag tycker om att barnen sig att ta ansvar och planera sin tid på ett bra sätt.
Elev
14 dec 2022

Usel skola

Den skolan är skit.
Superdålig mat och otrevliga lärare.
Dom lär nästan inte ut någontig.
Jätte äkliga toaletter.
Elev
2 dec 2022

Bästa skolan

Jättebra skola med lärare som stöttar.
Elev
7 okt 2022

Bra skola

allmänt bra skola har inga klagomål
Elev
13 maj 2022

Mimer

Skolan är den bästa i sundsvall, allla är snälla och glada att hjälpa dig utvecklas och vill verkligen det bästa för dig.
Elev
13 maj 2022

Sundsvalls bästa friskola

Jag bytte från engelska till mimer och önskar att jag hade gjort det tidigare. Skolan har jättebra lärare som inte är för stränga och verkligen bara vill ditt bästa och eleverna har bra samspel med få missförstånd som innehåller våld.
Elev
13 maj 2022

Bra skola

Jag tycker skolan är extremt bra och jag trivs på ett bra sätt. Det är bra miljö och lärande hade inte kunnat tänka mig att gå någon annanstans :)
Elev
14 mar 2022

Mimerskolan

Finns inte så mycket vra
skola som försöker dölja saker...
Elev
19 feb 2022

Perfekt skola för dig som vita barn.

Mycket lämplig skola för dig som tycker om äcklig mat och sura mat tanter. Suveräna lärare speciellt om du tycker om den typ som attraheras av elever.
Om du kör EPA traktor och vill parkera på skolans parkering som kommer skolans egna parkeringsvakt bli riktigt tjurig på dig.
Ingen blev dåligt behandlad på grund utav sin ras efter som att alla var vita och nästan alla var helsvenskar utom en som var svart som blev kallad för n ordet av lärare.
Föredetta elev
1 feb 2022

Inte bra

Tycker att skolan är vänsterliberal och att de musiklärarna tar sitt jobb på för stort Alvar då det blir inte kul på musiklektionen å
Föredetta elev
25 maj 2021

MIMERSKOLAN

En betydligt bra skola som ger dig kunskaper inför gymnasiet. Har gått här förut och blev väl förberedd inför gymnasiet. Förstående lärare (vissa utav dem) som kan anpassa alla elevernas arbeten och sätta ut prov med jämna mellanrum. Mycket bra hjälp ifrån lärarna då man är få i varje klass. Bra arbetsro och roliga uppgifter. Rekommenderar stark då jag innan hade gått på en annan grundskola där jag inte fick lära mig något.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen