Omdömen

2.7
Baserat på 13 omdömen och 67 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
26 jun 2023

Undvik Mittuniversitetet

En plats som bara bär namnet av universitetet och inget mer. Kunskapsnivån i svenska förskolor är högre än Mittuniversitetet. Här, ju mer okunniga och ovänliga läraren är desto högre position. Om ni värdesätter era karaktär, mentala hälsa och framtid, undvik Mittuniversitetet.
Elev
3 feb 2023

Civilingenjör i industriell ekonomi

Sveriges absolut sämsta universitet

I särklass sveriges sämsta universitet. Ångrar att jag började studera här
Elev
13 okt 2022

Folkhälsovetenskapliga programmet

Rekommenderar inte MIUN

Är inne på sista terminen och håller på med arbetet med C-uppsatsen! Bedrövlig utbildning och oengagerade lärare, här länkas det till 5 minuters YouTube videos och endast två föreläsningar av lärare har getts. Informationen är bristfällig och tempot är så högt att hinna med fritid inte finns. Att klara C-uppsatsen ligger helt på dig, 100%. Lärare svarar inte på mejl heller.

Förstår att det ställs höga krav på oss elever men det hade underlättat med engagerade lärare som vill lära ut och inte länka till youtube…

Studerade mina två första år vid en högskola, och vilken skillnad mot den högskolan och MIUN!

Positivt är att jag har bra stöd från mentor och ingår i en kamratstödsgrupp.

Gäller distansutbildning
Föredetta elev
15 jun 2021

Journalistik, flera olika enstaka kurser

Trist syn på elever

Jag kan inte rekommendera någon att gå de enstaka kurserna i journalistik (eller närliggande kurser inom samma område som finns). Kurserna når inte upp till rimlig kvalitet och flera av lärarna skulle behöva bytas ut. Elever bemöts illa av enskilda lärare. Synen på elever och hur man bemöter elever haltar rejält. Så här ska ingen behöva ha det under sina år på högskolan. Studier ska vara lustfyllda och man ska känna att man får massor av pepp och kunskaper från lärarna. Man vill att lärare ska se oss elever som värdefulla och som några man vill "investera i", som jämlikar och som personer som man har ett ansvar gentemot. Elever lägger massor av tid och kraft och studiemedel på sina studier - då måste studierna leva upp till de förväntningar som är rimliga att ställa på en utbildning. Det här är kul ämnen i vanliga fall - men välj en annan skola om du vill att ämnena ska fortsätta kännas kul och attraktiva för dig. Annars finns risken att du aldrig kommer att vilja gå liknande kurser igen.
Annat
15 dec 2020

Njaaa

Missunnsamma och obehagliga lärare. Den lilla kunskapen lärarna besitter är de snåla med. Få lektioner eller inga alls. Samma problem som för tio år sedan, man verkar inte heller byta ut olämplig personal!!

Fin ort.
Elev
17 maj 2020

Fin miljö

Oengagerade lärare, fina lokaler och fin miljö inom och utanför skolan
Elev
12 feb 2020

Mysigt universitet med engagerade lärare

Mysigt universitet, engagerade lärare och intressanta utbildningar.
Föredetta elev
19 dec 2019

Rekommenderar denna skola!

Väldigt nöjd med min civingutbildning. Engagerade lärare och bra kontakt med arbetslivet. Lite litet kursutbud jämfört med större skolor men det finns det ju en anledning för. I övrigt väldigt nöjd med min utbildning.
Föredetta elev
3 dec 2019

Värdelöst man man får en utbildning i alla fall...

Översittare finns inom hälsovetenskap. Sättet dessa pratar med eleverna är inte okej. De vill visa vad de kan, oavsett om det är relevant eller inte. Har eleven frågor så får de ett svävande svar eller hänvisar till tämligen värdelösa studiehandledningar. Iblans talar de helt emot sig själva från ena lektionen till en annan. Vi är fler som vittnar om detta.
Elev
13 okt 2019

Mycket nöjd med mina universitetsår

Mycket fina minnen från MIUN i Sundsvall. Halvsega lärare som inte levererar i tid men sammanfattningsvis är jag väldigt nöjd!
Elev
6 okt 2019

Bryr sig inte om sina elever!

Kursmaterial är bra, föreläsarna är kompetenta och kraven är väldigt låga.

Dock är arbetsmiljön aggressiv bland studenter, föreläsarna har inget intresse av att lära ut, har du ett problem utanför kursmaterialet kommer ingen att hjälpa dig.

Några upplevelser under min tid:
Utbrott och hot från okontrollerade elever, lärare som bevittnar nämnda utbrott och hot men inte vill "blanda sig i", lärare som baktalar varandra framför elever.

Om du inte bryr dig om något annat än att studera fungerar detta klockrent för dig. För dig som vill ha en positiv upplevelse kommer du bli besviken snabbt.
Elev
8 sep 2019

Tio i topp!!!

Investering för livet!
Elev
5 sep 2019

Fint & fräscht

Fräscha lokaler, gott om utrymme & fint campus

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen